Tribuna/Футбол/Блоги/Про все і ні про що/«Латинські груди», «День бабака» та інші коктейлі для клубів УПЛ

«Латинські груди», «День бабака» та інші коктейлі для клубів УПЛ

Від редакції Tribuna.com: блог «Про все і ні про що» для конкурсу «Найкращий блогер України-2019» пофантазував, що було б, якби кожна з команд вітчизняного чемпіонату мала свій фірмовий напій. У вас є ще час, щоб придумати свою креативну ідею та втілити її в життя. Але для початку – зареєеструйтеся в пості за цим лінком. На наших стадіонах алкоголь заборонений, бо вважати алкоголем безалкогольне пиво було б злочином. Брутальні хлопці, звісно, віддають перевагу саме цьому бурштиновому напою, та хто з нас хоча б раз у житті не куштував «Космополітен»,...

13 июля 2019, 22:11
25
«Латинські груди», «День бабака» та інші коктейлі для клубів УПЛ

Від редакції Tribuna.com: блог «Про все і ні про що» для конкурсу «Найкращий блогер України-2019» пофантазував, що було б, якби кожна з команд вітчизняного чемпіонату мала свій фірмовий напій. У вас є ще час, щоб придумати свою креативну ідею та втілити її в життя. Але для початку – зареєеструйтеся в пості за цим лінком

На наших стадіонах алкоголь заборонений, бо вважати алкоголем безалкогольне пиво було б злочином. Брутальні хлопці, звісно, віддають перевагу саме цьому бурштиновому напою, та хто з нас хоча б раз у житті не куштував «Космополітен», «Секс на пляжі» або «Піна коладу» (я – ні)? Але якби на аренах працювали бари, клуби УПЛ повинні би були мати свої фірмові коктейлі. Пофантазуймо, що це були б за напої.

«Шахтар»

«Латинські груди» (срібна текіла Sauza – 50 мл., шартрез бітер – 2 мл., домашній сироп маракуї з коріандром – 25 мл., маракуя – 20 гр., перець чилі – 15 гр., коріандр – 1 гр., лід у кубиках – 200 гр.)

Коктейль-пересторога. Усі знають про «дисциплінованість» латиноамериканців, коли мова йде про відпустку в міжсезоння. Кілька зайвих кеге, обвислі груди, животи, боки – звична справа в таких випадках. Бразильці люблять відпочивати на батьківщині, тому найбільш цінним гравцям «Шахтар» надає нову батьківщину, щоб легше було контролювати бразил українців і їхню фізичну форму.

«Динамо»

«День бабака» (пиво світле – 250 мл., чорносмородиновий сироп – 25 мл., лаймовий сік – 10 мл., брусниця – 15 гр.)

Останні роки кияни декларують готовність боротися за чемпіонство, але щоразу сценарій один і той же – домінування «Шахтаря» на внутрішній арені і виліт від першого більш-менш сильного суперника в єврокубках. Уболівальники столичної команди і раді спробувати б щось більш екзотичне, закордонне, але коктейльна карта Ігоря Суркіса не балує різноманіттям. Тим більше, що Білорусь – це теж закордон.

«Олександрія»

«Великий куш» (домашня ванільна горілка – 50 мл., яблучний сік – 150 мл., ваніль в стручках – 5 гр., лід у кубиках – 180 гр.)

«Олександрія» минулого року здивувала багатьох, хоча планомірний розвиток клубу і передбачав такий результат. Судячи з усього, олександрійці сподіваються не втратити свої позиції в наступному сезоні, хоча претендентів вистачає. Як відомо, позиції важче утримувати, ніж завойовувати.

«Маріуполь»

«Міні мі» (горілка – 25 мл., енергетик – 25 мл.)

Трансферна активність приазовців із року в рік зводиться до народного вислову «на тобі небоже, що мені негоже». Незважаючи на це, «Маріуполь» закінчив попередній сезон на четвертому єврокубковому місці. Тим більше буде цікаво поспостерігати за командою в наступному сезоні УПЛ.

«Зоря»

«Останнє «Прощай» (коньяк – 25 мл., вишневий лікер «Шеррі Бренді» – 18 мл., лікер «Куантро» – 6 мл., сік лайма – 12 мл., гранатовий сироп «Гренадин» – 6 мл.)

Юрій Вернидуб кілька разів намагався піти з клубу, розуміючи, що нічого нового дати команді вже не може. І коктейль на честь його останнього й остаточного прощання із «Зорею» стане достойною даниною всьому тому, що Вернидуб зробив для «Зорі». Тим цікавіше, чи стане Віктор Скрипник для луганців такою ж культовою фігурою.

«Львів»

«Подвійна рокіровка» (цитрусова горілка – 15 мл., полуничний лікер – 10 мл., сироп маракуї – 10 мл., лимонний сік – 10 мл., маракуя – 90 гр., полуниця – 20 гр.)

Незважаючи на скепсис, спричинений усім відомим юридичним цирком та надмірною орієнтацією на пляжі Копакабани, якій позаздрив би «Шахтар», «Львів» зміг навіть застрибнути в останній вагон першої шістки. І нехай фан-база у команди занадто скромна порівняно з «Карпатами», проте за грою в минулому сезоні вони точно перевершили своїх сусідів.

«Ворскла»

«Щось» (білий ром – 40 мл., абрикосовий лікер – 20 мл., медовий сироп – 20 мл., содова – 100 мл., маракуя – 90 гр., ананасове листя – 1 шт., м’ята – 2 гр., лід у кубиках – 380 гр.)

До гри полтавчан не можна підібрати нормального опису. Зазвичай це щось аморфно-в’язке (перша частина стосується нападу, друга – захисту). Старе добре «бий-біжи» у виконанні «Ворскли» було константою, поки командою керував Василь Сачко. Можливо, у цьому сезоні асортимент клубного бару зміниться на щось смачніше. Усе залежить від Віталія Косовського.

«Десна»

«Великі надії» (домашній збагачений сиром «Чедер» мескаль – 45 мл., домашній вершково-імбирний сироп – 45 мл., лаймовий сік – 15 мл., яблучне пюре – 45 гр., перець чилі –5 гр., кукурудза – 20 гр., коріандр –5 гр., мелений мускатний горіх – 3 гр., лід у кубиках –200 гр., лід подрібнений –200 гр.)

У минулий сезон команда входила в статусі дебютанта, від якого чекали боротьби за єврокубки. Так і було на початку сезону, коли «Десна» демонструвала яскравий атакувальний футбол, але ближче до кінця першого етапу чернігівці не змогли виправдати покладені на них надії, не потрапивши в першу шістку, та ще й розгубили перевагу над «Ворсклою», зайнявши у результаті восьме місце. Наступний сезон сіверяни знову планують боротися за топ-6. Що з того вийде, побачимо.

«Олімпік»

«Устриця прерій» (горілка – 20 мл., жовток перепелиного яйця – 5 шт., соус ворчестер – 5 мл., червоний соус табаско – 5 мл., зелений соус табаско – 5 мл., мелений чорний перець – 1 гр.)

Ніхто не знає, що забула в преріях устриця. Так само ніхто не знає, що в УПЛ забув «Олімпік». Постійні скандали та відсутність уболівальників не додають вістів команді. Тому ніхто не здивується, якщо в наступному сезоні «Олімпік» знову дасть приводи говорити не про свою гру а про навколофутбольні речі.

«Карпати»

«Зелена миля» (динний лікер – 50 мл., бітер лемон – 150 мл., лимонна цедра – 1 шт., лід у кубиках – 180 гр., лід подрібнений – 60 гр.)

«Кожному з нас рано чи пізно доведеться пройти свою зелену милю» (с). «Карпати» ідуть своєю вже дуже довго, і не зрозуміло, коли вона закінчиться. Вдалі продажі на трансферному ринку не перекривають невиразної гри і хаосу в керівництві. Запасаємося поп-корном/тримаємо пальці (залежно від вашого ставлення до команди) і спостерігаємо за львів’янами далі.

«Дніпро–1»

«Фенікс» (самбука – 10 мл., трипл-сек – 10 мл., айріш крім – 10 мл., віскі – 10 мл., абсент – 10 мл.)

Усі чекали повернення до УПЛ гарячого дніпровсько-харківського протистояння. Але «Металісту» ще мінімум сезон доведеться грати в першій лізі. А перероджену команду з Дніпра відразу записали ледь не в бронзові медалісти наступного розіграшу УПЛ. Дійсно, класний тренер і молоді гравці, яких Михайленко і виховав, можуть сходу застрибнути на високе місце. Але будь-які прогнози слід робити обережно, зважаючи на можливу класичну нестабільність юних футболістів.

«Колос»

«Повелитель рослин» (лондонський сухий джин – 30 мл., витриманий ром – 30 мл., зелений шартрез – 15 мл., херес амонтіл’ядо – 15 мл., домашній сироп з стручкового горошку – 22 мл., лаймовий сік – 22 мл., паростки гороху з приправами – 1 шт., настоянка з ароматом барбекю – 15 мл., рожева сіль – 1 гр., лід у кубиках – 380 гр.)

Чого чекати від ковалівчан не знають, напевно й вони самі. Але керівництво клубу не бажає вдарити в бруд обличчям. Тому, наприклад, свій стадіон у майбутньому планують обладнати достатньою для Регламенту УПЛ кількістю місць (хоч хтось дотримується Регламенту УПЛ), незважаючи на те, що навіть усі жителі села в сумі не заповнять таку арену. Отже, і коктейль має бути відповідним – побільше екзотичних інгредієнтів, не розбираючись у тому, чи буде хтось таке пити, чи ні.

P.S. Пост проспонсоровано Спілкою боротьби з алкоголічною залежністю імені Мілевського й Алієва. Автор відкритий до нових пожертвувань.

Другие посты блога

Все посты