Tribuna/Футбол/Блоги/Мемуари фанатика гри мільйонів/15 тур УПЛ у коміксах

15 тур УПЛ у коміксах

Останній тур Прем’єр-ліги України подарував цілий оберемок несподіваних результатів. Почалося все з Кварцянщини у Луцьку, а завершилося «Зоря»ним футболом у Луганську. Не варто ще забувати про 1:1 в матчах «Дніпра», «Металіста» і «Чорноморця», та вікторією «Таврії» в гостях у Павлова. Зрештою, ось вам кілька коміксів у тему останнього туру УПЛ.

Автор — Lavrik Basov
4 ноября 2013, 18:20
9

Останній тур Прем’єр-ліги України подарував цілий оберемок несподіваних результатів. Почалося все з Кварцянщини у Луцьку, а завершилося «Зоря»ним футболом у Луганську. Не варто ще забувати про 1:1 в матчах «Дніпра», «Металіста» і «Чорноморця», та вікторією «Таврії» в гостях у Павлова.

Зрештою, ось вам кілька коміксів у тему останнього туру УПЛ.

Почнемо з 2:0 у Луцьку, де «Волинь» Віталія Кварцяного клацнула «зірковий» склад «Шахтаря». Не чув коментарів Луческу після матчу, але винних він точно знайшов…

Субота подарувала ще 2 матчі. Спочатку «Севас» нарешті виграв на виїзді. До цього 19 матчів перемог не було. Фартовим для команди Геннадія Орбу стала команда В’ячеслава Грозного «Говерла».

Трохи пізніше  «Таврюха» здобула другу перемогу у чемпіонаті. Не знаю, як Павлов таке допустив…

Неділя подарувала одразу 4 круті матчі. «Карпати» відібрали очки у «Чорноморця»…

Сачко з його «Ворсклою» продовжили збирати скальпи лідерів чемпіонату, цього разу «Металіста»…

«Дніпро» не зміг привезти три очки від «Металурга» з Донецька.

Продовжив починання Кварцяного тренер «Зорі» Юрій Вернидуб. А Для Блохіна цей матч став черговим фіаско на чолі «Динамо».

Наостанок, матч, який не відбувся… Будемо чекати, на коли ПЛ поставить матч «Арсенал»-«Металург» (Запоріжжя).

 

Більше коміксів про УПЛ, ЛЧ і ЛЄ ви можете побачити тут - http://vk.com/realfootball1, https://www.facebook.com/playoff.com.ua. Приєднуйтесь до нас!    

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов