Tribuna/Футбол/Блоги/Мемуари фанатика гри мільйонів/«Дніпро»: «Регламент? Ні, не чули»

«Дніпро»: «Регламент? Ні, не чули»

Хто ще не тролив «Дніпро». Певно, що тільки я. Хочеться розібратися чому ж дніпряни так часто заграють з регламентом. Це така граночка на лезі бритви чи реально total нефарт клубу Коломойського?

Автор — Lavrik Basov
31 октября 2013, 16:07
9

Хто ще не тролив «Дніпро». Певно, що тільки я.  Хочеться розібратися чому ж дніпряни так часто заграють з регламентом. Це така граночка на лезі бритви чи реально total нефарт клубу Коломойського?

Пам’ятаю, минулого року їхав в автобусі з гравцями одного з українських клубів на гру ПЛ і якраз в цей час «Дніпро» грав з луганською «Зорею». Тоді трапився перший epic fail від «Дніпра». Тоді Хуанде Рамос випустив на поле замість Дениса Олійника Джабу Канкаву і на полі залишилось лише три українця.  Дніпрянам тоді зарахували технар, хоча «Зоря» і так тоді виграла (гол Грицая ще довго смакували).  Повертаючись до футболістів, з якими я їхав… для них це булу в диковину, адже більшість українців вже звикли до того, що ліміт в Україні штука примхлива (якщо ви розумієте про що я).

Новий виток проблем «Дніпра» закрутився кілька тижнів тому, коли на стадіоні «Дніпро-Арена» у перерві матчу з «Металістом» вимкнулося світло. Як всі знають, матч тоді не дограли, а коли буде дограно – допоки невідомо. Форс-мажор то був чи спланована акція – хтозна.  

Тепер же всі обсмоктують неприбуття «Дніпра» на кубковий матч проти «Чорноморця». Всі, хто хотів, на цей матч потрапив: і делегат ФФУ, і інспектор ПЛ, і арбітри. От тільки «Дніпро» чомусь так і не зміг приїхати. 455 кілометрів можна було подолати і на автобусі… Тепер доводиться чекати, що вирішать наші шановні футбольні функціонери.

Що з це з цим «Дніпром» робиться??? І що ще буде робитись?

Тепер пропоную пасаж про іншу сторону медалі. Здається, лише один «Дніпро» вважає, що проти нього масштабно ведеться війна. Я не здивуюсь, якщо дніпряни вважають, що світло на стадіоні відключив якийсь  саботажник, а туман над Одесою спеціально нагнали, щоб їх літак не сів.

То хто ж тут винен? «Дніпро» чи всі, хто проти «Дніпра»? Русік Ротань же говорив, що його команда грає проти всієї України…

Що ж… Подивимось…