Tribuna/Футбол/Блоги/Мемуари фанатика гри мільйонів/Чому в Україні не слідкують за національними командами людей з інвалідністю з футболу???

Чому в Україні не слідкують за національними командами людей з інвалідністю з футболу???

Зіткнувся з проблемою, чомусь більшість людей і спортжурналістів, у тому числі, тупо ігнорять «не піарні» збірні з футболу. Про нац.збірну і різні U-шки все зрозуміло, футзал і пляжний футбол теж. Жіноча збірна останнім часом на підйомі у медіапросторі. Але чому, наприклад, не придивитися до інших збірних команд України?

Автор — Lavrik Basov
8 августа 2016, 22:08
1
Чому в Україні не слідкують за національними командами людей з інвалідністю з футболу???

Зіткнувся з проблемою, чомусь більшість людей і спортжурналістів, у тому числі, тупо ігнорять "не піарні" збірні з футболу. Про нац.збірну і різні U-шки все зрозуміло, футзал і пляжний футбол теж. Жіноча збірна останнім часом на підйомі у медіапросторі. Але чому, наприклад, не придивитися до інших збірних команд України?

Буквально кілька тижнів тому завершилося ДіаЄвро 2016 серед команд спортсменів з цукровим діабетом. Наприклад у сусідній росії реклами з цього турніру крутили по ящику, всіх заохочували підтримти команду. У нас теж є окремий сайт присвячений нашій команді, супервідео зняли. Але, блін, оце і все... Хтось знає, як вони зіграли на Чемпіонаті Європи? Як вони зіграли з росією? Чи покращили вони результат 2015-го року (так, тоді вони теж змагалися)?

Наразі ж, йде 1st U21 European Deaf Football Men Championship серед національних молодіжних команд з інвалідністю по слуху. 5 серпня на стадіоні Опоровська у місті Вроцлав (Польща) відбувся матч-відкриття проти поляків. Ми першими пропустили на 61-й хвилині, і лише в останні десять хвилин гри змогли вирвати перемогу завдяки голам Бєлоусова на 80-й хвилині та Оленича на 87-й (хоча б прізвища такі дізнаєтесь). 

У той самий день, свій матч зіграли опоненти по групі "А" шведи і британці. Той матч завершився нічиєю 1:1.

8 серпня поляки "прибила" Велику Британію 4:1, а наша команда давила-давила, давила-давила... і видавила пропущений м'яч, тому і програла 0:1.

Тепер, щоб виходити з групи потрібно просто перемогти британців 10 серпня.

Отака ось інформація... От ніби і Євро, і має людям бути цікаво... але покажіть хоча б когось, хто про це пише (сайт ФФУ не в пахунок))))

Якщо комусь цікаво - далі писатиму про наші збірні з інвалідністю.

А про ДіаЄвро відповіді напишіть)