Tribuna/Футбол/Блоги/Після бою кулаками/Холанд проти Мбаппе, хто виграв і хто програв від Трансферів ? Мбаппе - продано ?

Холанд проти Мбаппе, хто виграв і хто програв від Трансферів ? Мбаппе - продано ?

Обговоримо наслідки та майбутне найперспективніших нападників світу, можливо нову сагу.

Автор — Jeffersonfarfan
23 мая 2022, 19:02
2
Холанд проти Мбаппе, хто виграв і хто програв від Трансферів ? Мбаппе - продано ?

Більшість фанатів вже почали порівнювати Холланда і Мбаппе з той самою сагою, як була в Мессі з Роналду, але на жаль час титанів завершився і тепер світ в пошуках нових героїв. Цього трансферного вікна всі особливо слідкували за трансферними сагами і майже всі очікували Мбаппе в Реалі, а ось на Холланда претендували Сіті та були чутки про Барсу, саме тому підпис норвежця був ще більш очікуваним. Але ось шокував всіх саме Кілліан своїм продовженням контракту і зараз хочу проаналізувати переможців і програвших в цій війні комерційних компаній та спорту ,а також тінь яку відкидає кожна дія.

Мбаппе :

1) Мотивація ? Для молодого француза, якому всього 23 роки, матчі Ліги 1 вже давно не приносять задоволення, а вогонь в очах таланта можна побачити лише в Лізі Чемпіонів ,але там успіху вони також не мають і найбільше вони досягнули при Тухелю. Тому, скоріш за все, набивши статистику голів та ассистів проти умовних Мецців та Труа він на три роки відкинув той самий ментальний ріст та конкуренцію. 41 гол та 24 ассисти - це показник неймовірний, а якщо взяти його 6+4 в Лізі Чемпіонів то й космічний, але все ж таки великі трофеї йому доки не світять, а взяти Золотий м'яч в Лізі однієї команди нереально. Тим паче сама структура Парижу не може дати йому розвитку саме в плані гри.

2) Гроші ? Всі в цьому світі продаються, але мають свою ціну - цю тезу знову підтвердив підпис Кілліана в Парижі. Доки різні інсайдери публікують космічні сумми зарпланті Кілліана, десь почісує щоку від ляпаса один Флорентіно Перес, тай чи принесе додатковий прибуток цей контракт саме Парижу - невідомо. З ЗМІ відомо, що й Перес та Табарес готують позов до УЄФА за порушення Парижанами фінансового фейр-плей, тому можлива нова судова плутанина. В щось більше з такими грошима важко повірити, адже чиновники УЄФА вже давно в кармані в Шейхів. А сам Кілліан отримав ( за неперевіриними данними) до 100% від прибутку іміджевих прав за участю гравця.

3) Імідж ? Неймовірний шквал критики було вилито на Француза відразу після інсайду від Фабріціо Романо, а це на щось та має свій вплив. Скоріш за все продажі від його футболок та мерчу будуть знижені ,адже фанатський сектор не досить сильно любить брехунів, їм більше до душі такі істрії як в Тотті чи Де Россі. Також сам Реал заявив, що Мадридське майбутне для нього завершене, а самі Вершкові більше не будуть чекати його в команді. А чи зможе якась інша Махіна потягнути такі запити та аппетити гравця ? І чи будуть чекати на його підпис, знаючи що він може не втримати слово та підставити команду.

4) Атмосфера в команді ? Мбаппе більше року загравав з публікою Мадрида і постійно наголошував, що його мрія це Реал і ось тут він тягнеться за грошима і відмовляє своїй мрії. А че не порушить це питання про підвищення платні від Неймара чи Мессі, або з тих працьовитих роботяг, що носять це диво на своїй шиї. Тим паче, що Кілліану віддано капітанську пов'язку ( на яку можуть бути і більш гідні претенденти) а це може підірвати мікроклімат, який і так напружений, адже нападник не працює на захист та не має такого авторитету як у більш дорослих і відповідальних чоловіків. Але Париж пішов ще далі і надав гравцю права на зміни структури та призначень в клубних кадрах - тобто змінювати директорський склад та впливати на трансферну політику. А чи сподобається це іншим ? По іншим данним то за проханням Мбаппе буде усунуто Леонардо, а на його місце буде Луіс Кампос ( сама новина то приємна, адже цей спортдір відкрив массу талантів).

І ось тепер питання, а чи не розвалить такий крок сам хиткий баланс Парижу і чи не почне війну в середині команди та навколо неї, в бюрократичних кріслах можновладців.

Холанд:

1) Розвиток ? Ерлінг прийняв запрошення від Пепа і це звичайно новий крок в його карьері, адже не можна стати найкращим у світі не граючі в найсильнішій Лізі ( або не створивши її, як робили Мессі і РОн). Саме тому це крок вперед, тим паче що це не бездумно і Гвардіола зможе повноцінно розкрити його потенціал. Але ось чи витримає він конкурентність та жорсткість АПЛ це питання, адже вона вже ламала таких талантів як Мата, Торрес, Негредо, Марко Марін, Касорла, Погба, Лукаку - всі ці гравці, та багато інших думали підкорити Туманний Альбіон, а врешті гірко плакали. Та й чи потібен на данному етапі форвард Сіті ? Адже з хибною дев'яткою містяни взяли АПЛ вкотре, а також дістали до пів-фіналу ЛЧ і бульше за них забиває хіба Баварія.

2) Гроші ? Звичайно Норвежець матиме пристойну зарплатню, а це буде впливати знову таки на кадрову політику містян і можливо їм знадобиться відпустити декого від себе. Очікується, що це буде Жезус, Стерлінг та піде на пенсію Ферна. А вважаючи, що ТО це як серіал, то чекати можна багато чого і можливо навіть потрібно буде змінити цілу лінію. А Ось Пепу можливо потрібно налагодити інші лінії і на це він може кошти не отримати. А ось з футболок Ерлінга вони отримають прибуток, а також на коммерційих правах і збульшенні переглядів з Норвегії.

3) Здоров'я ? За цей сезон могутній Вікінг відіграв лише 21 Бундесліги, а також пропустив левову долю Єврокубків, матчів до 10 був не в формі, а також не раз був в лазареті і грав з ушкодженням, по при рекомендації лікарів - не хотів щоб перед ним зачинились двері в АПЛ. Чи не вплине це на нього в наступних сезонах сказати важко, а тим паче в умовах такого навантаження, де команда АПЛ майже весь сезон грають по 2 матчі на тиждень ,а рівень зіткнень та інтенсивності боротьби шалений. В сезоні 2020-2021 він пропустив 40 днів через ушкодження ( були й м'язові так і застаріла тарвма коліна), в сезоні 2021-2022 проблем більше, адже він пропустив 95 днів через травми ( а це 16 матчів Боруссії) і з 5го квітня вважається хворим і ймовірно просто не повідомляє про ушкодження.

4) Роль ? В стані Джмелів він був центральною фігурю на полі, а його основною метою була реалізація створених моментів і чи зможе він призвичаїтись до того що він не супер-зурка в команді, а лише одна з частинок механізму. Та й сама трансферна ціна та очікування будуть тиснути на нього весь сезон, аж доки він не доведе це голами в топ матчах. Це вже не трансфер з Зальцбурга в Дортмунд, де структура прессингу майже ідентична, тут потрібно буде грати і рахуватись з сильними та авторитетними дядьками, а самому здобути той авторитет, що був в Дортмунді. Як приклад - Джек Гріліш, який в Сіті це частина механізму і без нього команда грає буз втрати в якості, а наприклад в Віллі він був першим парубком на селі і мав неймовірну статистику.

Загалом з трансфером Мбаппе таке протистояння помирає, ще не почавшись, а загалом ще рано їх ставити на рівень з Мессі та Роналду, адже ті титани створили цілий культ та підняли свої команди зовсім до іншого рівня висоти. А поруч з інопланетянами ставлять просто ( хоч і дуже ) талановитих гравців, які ще можуть не витримати основного виклику їхнього життя.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов