Tribuna/Футбол/Блоги/Полонез/Занадто багато шахтарів. Прев'ю 2-го туру Екстракласи

Занадто багато шахтарів. Прев'ю 2-го туру Екстракласи

Другий тур розпочнеться вже менш ніж за годину, а Віктор Ковалевський робить до нього прев’ю.

Блог — Полонез
Автор — PolakiUkrainiec Braćmi
24 июля 2015, 18:52

Другий тур розпочнеться вже менш ніж за годину, а Віктор Ковалевський робить до нього прев'ю.

Ідіотський розклад не лише в Україні

Пам'ятаєте? Минулого туру Пяст в останньому матчі грав із Термалікою. Так ост - сьогодні о 19:00 за київським часом клуб із Глівіц на виїзді гратиме проти Руху з Хожува! Що дає синьо-білим більші шанси на перемогу, адже свій матч сьогоднішні господарі провели ще минулої суботи! Добре, що не за день попередили, а одразу сказали. Відчуваю, що знаю, хто переможе -_-

Рух Хожув - Пяст Ґлівіце, 24.07.2015, 19:00 (час київський), Євроспорт 2

Cracovia vs Wisła

О, буде матч Вісла-Краковія. Збирається гостра бійка після матчу (польські меми-мемчики-мемосіки під'їхали)

Одне з найсильніших, найцікавіших та найжорстокіших дербі, що не раз супроводжувалось скандалами. Цього разу, з огляду на передсезонний період та перший тур, чи не вперше з моменту вильоту Краковії саме червоно-білі вважаються фаворитами. Тим часом Вісла буде робити все, щоб зчинити опір та дати хвилю радості своїм фанатам. Важливо одне: заруба буде цікавою.

Краковія - Вісла Краків, 24.07.2015, 21:30 

Випробування новачком

Минулого тижня мало не вся футбольна Польща здригнулася, коли дізналась винік матчу Корона-Ягеллонія. Так, команді з Кєльц вдалось обіграти бронзового призера. Деякі скептики вважають, що то була випадковісь, що сталась через ротування складу для підготовки до матчів ЛЄ. Цього разу Корона їде у Любін на матч з місцевим Заглембє. Чи зможе Корона пройти випробування новачком, а новачок - Короною?

Заглембє Любін - Корона Кєльце, 25.07.2015, 19:00

Врятувати ситуацію

Лех минулого туру програв Погоні, Лехія - Краковії. Цього разу обом клубам доведеться зробити все, аби виправитись - в іншому випадку до боротьби за єврокубки вже доведеться, як то кажуть, повертатись. З іншого боку, Скоржа може знов виставити ротований склад - адже попереду матч з Базелем. Так чи інакше, матч очікується цікавий.

Лех Познань - Лехія Гданськ, 25.07.2015, 21:30

Не зганьбитись знову

Така мета стоїть у Шльонська, який менш ніж за тиждень примудрився розгромно програти прямому конкуренту в себе вдома і вилетіти з Ліги Європи. Цього туру на Шльонськ чекає команда, що подужала, хоч і ротованого, але чемпіона - і просто так вроцлав'ян не відпустить. Якщо команда Павловського все-таки програє, її найближчим часом чекатимуть важкі часи. Особливо пам'ятаючи, що вроцлавські вболівальники - одні з найвибагливіших у Польщі.

Погонь Щецин - Шльонськ Вроцлав, 26.07.2015, 16:30

Така ж мета стоїть і у Ягеллонії, якій вдалось за тижень повторити шлях (щоправда, Короні програла не вдома і не з розгромним рахунком). Тим паче, протистояти у Білостоку буде Термаліка, що непогано запрезентувала себе у матчі з Пястом (хоч і теж програла його). В будь-якому випадку якась з команд (або дві) лиш почнуть з цього матчу набирати пункти.

Ягеллонія Бялисток - Термаліка Нечеча, 26.07.2015, 16:30

Фурман - одноразовий гравець?

Таке враження складається через те, що після надфеєричного матчу проти Шльонська (я йому навіть заголовок присвятив) Домінік нічого не показав у матчі з Ботошані. Хоча, то могло бути через перевтому і цими вихідними півзахисник сидітиме взагалі на лавці. Усе буде видно у матчі Легії з Подбескідзєм.

Легія Варшава - Подбескідзє Бєльско-Бяла, 26.07.2015, 19:00

Шахтарське дербі

Саме так можна ознаменувати матч Гурнік Ленчна - Гурнік Забже, адже саме слово "górnik" у перекладі з польської означає "шахтар". Якщо порівнювати ці команди, то у Забже є зіграність і непогана оборона, у Ленчної є Черних. Хоча Ленчна, на відміну від Забже, минулого туру спромоглась на перемогу у матчі з сильнішим суперником. А ще Ленчна знаходиться недалеко від Любліна і недалеко від кордону з Львівською областю - на цю місцевість припаде занадто багато шахтарів.

Гурнік Ленчна - Гурнік Забже, 27.07.2015, 19:00

Лучшее в блогах
Больше интересных постов