Tribuna/Футбол/Блоги/Полонез/Віддали Ґете в борг. Огляд матчів польських клубів в єврокубках

Віддали Ґете в борг. Огляд матчів польських клубів в єврокубках

Швидкий гол Омонії, суха перемога Леха та мінус українець - у огляді єврокубкових матчів полських клубів від Віктора Ковалевського.

Блог — Полонез
Автор — PolakiUkrainiec Braćmi
24 июля 2015, 17:40
8

Швидкий гол Омонії, суха перемога Леха та мінус українець - у огляді єврокубкових матчів полських клубів від Віктора Ковалевського.

Інфографіка участі польських клубів у єврокубках

Очікувано і нецікаво

Футболісти "Леха" святкують забитий гол. Фото PAP/Jakub Kaczmarczyk

Забивши швидкий гол на 6-й хвилині, Леху можна було просто грамотно захищатись і катати м'яч на полі - тим паче, що і Сараєво сильно не було проти. Лех здобув путівку у 3-й кваліфікаційний раунд і гарантував собі місце в раунді плей-офф Ліги Європи - ця інформація є важливою, адже у познанського клубу не так і багато шансів подужати Базель.

Лех - Сараєво 1:0

Гол: 6 Дуглас

На матчах Ягеллонії і Шльонська справдились найгірші прогнози

Фото: Getty Images

Почну, певне, з матчу вроцлавського клубу, адже саме його дивився наживо (усі три матчі так чи інакше накладалися один на одний). Що тут сказати - рідкі контратакуючі випади польського клубу при тотальному домінуванню хазяїв. Навіть дивно, що шведи зуміли забити лиш у другому таймі.

Ґетеборг - Шльонськ 2:0

Голи: 55 Енґвалл, 59 Боман

Фото: PAP/EPA

Гол у ворота Ягеллонії я також мав можливість "лицезріти" наживо, аж поки не вирішив переключитись на Волинь-Шахтар, а потім і на Ґетеборг-Шльонськ. Повний провал в обороні червоно-жовтих допоміг клубу, за який виступає екс-гравець Дніпра та Кривбасу Уча Лобжанідзе, вийти до наступного раунду. Ягеллонія ж українця Тараса Романенко залишає турнір та концентрується на ігри Екстракласи.

Омонія - Ягеллонія 1:0

Гол: 8 Шерідан

Катком по Ботошані

Фото: PAP/Leszek Szymański

У цьому матчі столичний клуб довів, що не залежить від одного Ондрея ДУди - хоч і він зробив немало у цьому матчі. Та головними героями і антигероями, окрім Дуди, стали Гільєрме, Ніколіч та Прійовіч. Чому антигероями? Тому що реалізація йой яка слабка у цих гравців. Якби Легія не марнувала моменти, то вже перший тайм би з рахунком 4:0 закінчила. Тим не менш, Легія гратиме у Лізі Європи з албанським Кукесі, що розгромив у Чорногорії Младост з Подгоріци - 3:0.

Ботошані - Легія 0:3

Голи: 7 Гільєрме, 38 Ніколіч, 78 Прійовіч

Лучшее в блогах
Больше интересных постов