Tribuna/Биатлон/Блоги/Біатлон-футбол/Біатлоністки - це жінки. Знати в обличчя - Чехія

Біатлоністки - це жінки. Знати в обличчя - Чехія

Без екіпірування та змерзлих на морозі соплів, які вони? Красуні з обкладинок чоловічих журналів чи послідовниці Тури Бергер і Тадеї Бранкович?

Автор — Pavlo Posokhov
18 декабря 2015, 18:44

Три роки тому я склав свій рейтинг найкрасивіших біатлоністок. Як розумієте - часу пройшло чимало. Тож, з"явилась задумка поновити його, адже з того часу кіди більше популярними стали інстаграм, фейсбук, твітер. Це значить - більше фото, більше можливості оцінити вроду дівчат. Але коли почав переглядати сторінки спортсменок у соцмережах я подумав: "чорт, та ми маємо знати в обличчя кожну з цих дівчат. І красивих, і не дуже".Отже, я вирішив познайомити вас зі спортсменками-біатлоністками у житті, а не на трасі. І якщо мені вистачить запалу, то я познайомлю вас з усіма жінками, які стартують на етапах кубка світу. А вже потому я таки складу новий рейтинг найкрасивіших біатлоністок, враховуючи ваші побажаня. Першу частину, де я представляв німкень, ви можете знайти, натиснувши по цьому  реченнюДруга частина, де в головних ролях італійки - тут.

 

Ну а ми з вами приступаємо до наступної "страви" - жіночої збірної Чехії з біатлону.

ГАБРІЕЛА СОКАЛОВА фотографувалась без одягу не для "плейбою", як Мірі Гьоснер, а для соціальної реклами. До того ж, робила це разом ці своїм чоловіком, чеським бадмінтоністом Петром Коукалом. Розкішна жінка...

 

В попередніх публікаціях ми зустрічали біатлоністок, яким не вдавалось перевітилитись у леді, навіть вбравшись у вечірню сукню. Габі не з таких

Ну і талановита людина - талановита в усьому. Спортивні досягнення Соукалової на виду. Про її вокальні таланти, думаю, також усім відомо. Виявляється, що володарка цього симпатичного личика ще й готує ось таке печиво, як і належить справжній жінці.

ВЕРОНІКА ВІТКОВА хоч і має досвід участі в модних показах, в плані привабливості поступається подрузі по команді. Варто лише ближче придивитись.

Звичайна така собі дівчина...

Ну а з фігурами у більшості біатлоністок (мова не про груди:)) все в порядку. Вероніка - не виключення.

ЄВА ПУСКАРЧИКОВА на цьому фото - де? Зможете вгадати без моєї допомоги? Підказую: це дівчина, молода і дуже приваблива.

Володарка ось такої гарненької фігури Пускарчикова. До того ж, рибу ловить "голими" руками.

Ну і глянемо ще раз на Єву поближче. Не знаю як вам, а як на мій смак, то Пускарчикова дуже приваблива.

ЛЮСІ ХАРВАТОВА також красою не обділена. 

На цій світлині зачаровує все, так?

Ну і на завершення нашого знайомтсва - портретик Харватової. Ось така от весела дівчина - Люсі.

ВЕРОНІКА ЗВАРЖИЧОВА цьогоріч на кубку світу ще не виступала. Та й на кубку IBU не радує своїх шанувальників результатами. А до цієї публікації потрапила завдяки тому, що була вона у рейтингу трирічної давнини. 

Фотографії на сторінці у Вероніки - такі собі. Все більше портретні, і не дозволяють роздивитись її так, як хотілося б.

З такого ракурсу - симпатично виглядає, так?

КРИСТИНА ЧЕРНА поки що не має значних успіхів на найвищому рівні в біатлоні. Немає в неї і стабільного місця в основній команді. Що в Кристі є - так це чарівна фігурка.

Подивимось ближче: має Черна і вельми симпатичне лице.

У сукні Кристині явно незвично, але вона її пасує.

ЙИТКА ЛАНДОВА завершує наше знайомство з жіночою збірною Чехії з біатлону. Дівчина Йитка непогана, але, на мій смак, білявки у чеській команді симпатичніші, ніж ті спортсменки, що мають темніше волосся.

У Ландової струнка фігура,  а плечі - міцні...

... І нічогенькі такі сіднички.

На цьому в мене поки що все. Зізнавайтесь: хто з чеської команди вам найбільше подобається? Ну а я вже готую знайомство зі збірною Франції.