Tribuna/Биатлон/Блоги/Біатлон-футбол/Біатлоністки - це жінки. Знати в обличчя - Німеччина

Біатлоністки - це жінки. Знати в обличчя - Німеччина

Без екіпірування та змерзлих на морозі соплів, які вони? Красуні з обкладинок чоловічих журналів чи послідовниці Тури Бергер і Тадеї Бранкович?

Автор — Pavlo Posokhov
15 декабря 2015, 15:06

Три роки тому я склав свій рейтинг найкрасивіших біатлоністок. Як розумієте - часу пройшло чимало. Тож, з"явилась задумка поновити його, адже з того часу куди більше популярними стали інстаграм, фейсбук, твітер. Це значить - більше фото, більше можливості оцінити вроду дівчат.Але коли почав переглядати сторінки спортсменок у соцмережах я подумав: "чорт, та ми маємо знати в обличчя кожну з цих дівчат. І красивих, і не дуже". Отже, я вирішив познайомити вас зі спортсменками-біатлоністками у житті, а не на трасі. І якщо мені вистачить запалу, то я познайомлю вас з усіма жінками, які стартують на етапах кубка світу. А вже потому я таки складу новий рейтинг найкрасивіших біатлоністок, враховуючи ваші побажаня.Розпочинаємо зі збірної Німеччини:

МІРІАМ ГЬОСНЕР запросили, а вона погодилась позувати для журналу "плейбой". Як на мене, то це гідний показник краси дівчини. І вагомий аргумент присутності Мірі в усіх рейтингах краси. В моєму - також.

Хоча, як на мій смак, Міріам куди гарніша на звичайних фотках із життя, ніж на тих знімках з фотосесії. Погоджуєтесь? Тут вона і яскравіша, і привабливіша, та й фігура куди приємніше. І завершуючи з Гьоснер, для тих, хто ще сумнівається в її красі - от такий веселий портретик:

А от після Гьоснер, в плані дівочої вроди у збірної Німеччини не все так добре. Але є на кого подивитись.

ВАНЕССА ХІНЦ, можливо, не така "смазлівая" (да-да, від слова мазати), як Гьоснер. Але, думаю, її врода припаде до душі багатьом чоловікам.

Є щось чаруюче, як в її посмішці...

... Так і в її ніжках та почутті смаку.

У ФРАНЦИСКИ ПРОЙС ніжки також нічогенькі.

Але якщо поглянути ближче, то можна зрозуміти, що Франциска - красуня специфічна.

І специфічність ця не зникає навіть якщо вбрати Пройс у сукню національного плану.

МАРЕН ХАММЕРШМІДТ - одна з несподіванок хохфільценського етапу кубка світу також красуня не на кожного смак.

Хоча вигиби тіла в неї, як і в більшості спортсменок, - те що треба, так? Ніжки...

 

Ні, що не кажіть, а таки приваблива дівчина Марен. До речі, Хаммершмідт не єдина собачатниця у збірній Німеччини.

КАРОЛІН ХОРХЛЕР також має свого пухнастого улюбленця. І врода дівоча при ній.

 

Посмішка у Каролін - майже голівудська. 

 

А на цьому фотоколажі можете відразу насолодитись красою, як Каролін: портрет та фото в купальнику. Так і красивим пляжем, а ще красою її сестри - Надін. Вона також біатлоністка, але в цьому році поки що не потрапляє до складу основної команди Німеччини.

 

ЛАУРА ДАЛМАЄР в комнді давно і впевнено. Дівчина любить фотографуватись. Розкішін кучері - не залишать в спокої багатьох соловіків. А от сяюча посмішка може, як зачарувати, так і відштовхнути представників протилежної статі.

 

От просто випромінює щастя й радість Лаура.

 

Загалом же, про Далмаєр складається враження простої дівчини з паралельного класу, з якою приємно і весело проводити час. Хай вона і не королева краси.Явно не королове краси, але зараз, мабуть, лідерка збірної Німеччини ФРАНЦИСКА ХІЛЬДЕБРАНД:

 

Нагадує мені вона чимось Туру...

 

Щоправда, таке моє враження зовсім не заважає Францисці насолоджуватись життям наповну)

І навіть, вбравшись у нічогеньку таку сукню, Франциска не перевтілюється у чарівну леді. Ви ж всіх впізнали на останньому фото? Зараз ви вже маєте знати цих дівчат в обличчя. Чоловіки-поціновувачі, пишіть в коментарі - краса кого з біатлоністок збірної Німеччини вам найбільше припала до душі?ЗІ: як все буде добре, то вже завтра познайомлю вас зі збірною Італії.