Tribuna/Авто/мото/Блоги/Наші News/Марко Маттіаччі зробив свої підсумки виступів Ferrari

Марко Маттіаччі зробив свої підсумки виступів Ferrari

Сьогодні вранці на інтернет-виданні «Наші українські новини» з’явилась інформація про те, що керівник команди Ferrari Марко Маттіаччі зазначив, що друге місце Фернандо Алонсона Гран Прі Угорщини не варто сприймати надто оптимістично. Правда, гарний виступ був і в активі Кімі Райкінена, якому команда спершу зіпсувала кваліфікацію, але потім фін зумів прорватися в гонці з кінця пелотону на шосте місце, завдяки чому Ferrari повернулася на третє місце в Кубку конструкторів.

Блог — Наші News
Автор — Our-News.org
29 июля 2014, 17:05

 

Сьогодні вранці на інтернет-виданні "Наші українські новини" з'явилась інформація про те, що керівник команди Ferrari Марко Маттіаччі зазначив, що друге місце Фернандо Алонсона Гран Прі Угорщини не варто сприймати надто оптимістично. Правда, гарний виступ був і в активі Кімі Райкінена, якому команда спершу зіпсувала кваліфікацію, але потім фін зумів прорватися в гонці з кінця пелотону на шосте місце, завдяки чому Ferrari повернулася на третє місце в Кубку конструкторів.

«Такий результат приємний, але ми повинні розуміти, за рахунок чого змогли фінішувати другими і шостими. Інші команди розгубили свої переваги через складні умови і специфічну характеристику траси. 

Але ми отримали додаткову мотивацію, хоча і не станемо переоцінювати свій успіх. Зараз не можна нам звертати з наміченого шляху. Тим більше, ми виступаємо не для того, щоб бути другими. 

Мені приємно було бачити колишнього Кімі, який мав фантастичну гонку, як і Фернандо. Але зараз ми по чистій швидкості поступаємося лідерам близько 1,2 секунди на колі, а це місяці чи навіть роки роботи», - розповів Маттіаччі.