Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол over 360/Оновлений логотип одеського «Чорноморця». Версія 1.1

Оновлений логотип одеського «Чорноморця». Версія 1.1

Представляємо вам ще один варіант оновленої емблеми одеситів

Блог — Футбол over 360
Автор — Andrewbors
4 мая 2018, 22:45
40
Оновлений логотип одеського «Чорноморця». Версія 1.1

Представляємо вам ще один варіант оновленої емблеми одеситів

Для початку рекомендую вам прочитати мій попередній пост з варіантом оновлення емблеми "Чорноморця". Так ви краще зрозумієте, що саме я хотів вкласти в цей проект.

Ще під час роботи над попереднім логотипом я задумався про можливість створити ще один варіант. Успішна практика двох варіантів емблеми мала місце на Трибуні(я про другий варіант оновлення емблеми Олімпіка, який сподобався користувачам більше, ніж перший). 

Отже, перейдемо ближче до справи :)

 

Новий варіант оновлення емблеми "Чорноморця"

Здивовані? Сподіваюсь, що приємно). Головна відмінність від попередньої емблеми - форма вітрильного судна. Стилізованих чайок з легкістю можна сприйняти, як морські хвилі, морські хвилі на задньому плані - як Потьомкінські сходи. До речі, дехто і в чайках може розпізнати сходинки. Такі взаємні асоціації, викликані різними стилізованими елементами, роблять емблему цікавішою.

Шрифт я вирішив не змінювати, навпаки, ще більше переконався, що Mistral прекрасно доповнює всю концепцію, та й кожну деталь в емблемі загалом.

Оскільки вся емблема стилізована під вітрильник(не рибу, а судно:)), я вирішив розмістити у верхній частині велике вітрило. Нічого не нагадує? Так-так, ви бачите стилізований верхній плавник акули. А ролі тулуба виступає назва "Чорноморець". Погодьтесь, будь-якому клубу буде личити порівняння з акулою, яка рухається вперед, пожираючи все на своєму шляху(Бенжамен Менді не дасть збрехати).

Для того, щоб це лого випадково не переплутати з лого учасника регати, на вітрилі розміщено силует футболіста, що б'є по м'ячу.

До речі, всі деталі створені так, щоб дати емблемі швидкості та динамічності. Мій попередній пост критикували якраз за якір, що додає статичності, та неправильно обраний колір. В цьому лого я постарався виправити дані недоліки.

 

Порівняння емблем

І ще. Багато хто з вас скаже, що я нахабно сплагіатив емблему "Дніпра". Скажу так - схожі вони лише ззовні. Якщо зазирнути всередину, в бекграунд лого, його концепцію, то різниця буде колосальною.

Знову хочеться почути вашу думку. Чи став мій варіант оновлення емблеми "Чорноморця" кращим за попередній?

Другие посты блога

Щасливе число «13»
9 июня 2018, 21:24
34
УПЛ «подорожчала»!
12 января 2018, 20:35
14
Все посты