Tribuna/Футбол/Блоги/Sport by Alex/ФАРЕРСЬКА ПРЕМ'ЄР-ЛІГА. КОРОТКИЙ ОГЛЯД П'ЯТОГО ТУРУ

ФАРЕРСЬКА ПРЕМ'ЄР-ЛІГА. КОРОТКИЙ ОГЛЯД П'ЯТОГО ТУРУ

П’ятий ігровий день ФПЛ завершився. Коротко про його результати.

Блог — Sport by Alex
Автор — duce
3 июня 2020, 20:18
7
ФАРЕРСЬКА ПРЕМ'ЄР-ЛІГА. КОРОТКИЙ ОГЛЯД П'ЯТОГО ТУРУ

"Болтфелаг-36" - "Гавнар Болтфелаг" 2-4 Тур стартував зі столичного дербі, в якому грали перша та друга команда Ліги. "ГБ" вийшов у неоптимальному складі, на місяць вилетів Юстінуссен. Але і без цього забивати було кому. Петур Петерсен на 10 хвилині вивів "ГБ" вперед. Алекс Меллемгаард зрівняв рахунок з пенальті на 18 хвилині. Перший тайм завершився в нічию. На початку другого тайму Пжибильскі вивів "Б-36" вперед,але не на довго. На 61 хвилині Петерсен зрівняв рахунок, Рене Йоенсен через 4 хвилини схилив шальки терезів вже на користь "ГБ", а за хвилину "Болтфелаг-36" лишився в меншості, пряму червону отримав Меллемгаард. На третій компенсованій хвилині Йоенсен оформив дубль і встановив остаточний рахунок 2-4.

"Вікінгур Гота" - "Твойройрі Болтфелаг" 0-0 Сенсація сталася в матчі "Вікінгура" з "ТБ". Господарі мали перевагу, контролювали гру, частіше били по воротах, хоч у площину потрапляли рідше гостей. Після цієї гри у турнірній таблиці не лишилося клубів, котрі не мають очок.

"Скала ІФ" - "Нес Сокнар" 0-4 Рунавік зробив гру в першому таймі. Петур Кнудсен оформив дубль за 10 хвилин, забивши на 7 та 17 хвилині. Кламінт Ольсен на 28 хвилині забив третій м'яч, Моріц Мортенсен за 34 хвилині забив четвертий...  Господарі не оговталися в другому таймі, жодного разу не вдарили по воротам...  "Скала" мабуть по ділу посідає останнє місце в чемпіонаті.

"Аргія Болтфелаг" - "Клаксвікар" 0-6 Ще один матч, де господарі нічого не змогли... Уле Ерік Мідтскоген відкрив рахунок на 10 хвилині, Сімонсен на 28 подвоїв рахунок, за 4 хвилини Мідтскоген забив третій м'яч. Другий тайм розпочався з автогола Самуельсена. Дошляк та Б'ярталід забили на 59 та 68 хвилинах.

"Ітоттарфелаг" - "ЕБ/Стреймур" 2- 1"ІФ" силами своїх сербських форвардів здобули вольову перемогу над "ЕБ". Філіп Джорджевіч на 21 хвилині вивів господарів вперед. Ніклас Крусе зрівняв рахунок на 66 хвилині. Урош Стоянов за кілька хвилин до кінця гри забили другий м'яч, і допоміг "ІФ" перервати 3-матчеву програшну серію.

Турнірна таблиця: "ГБ" вийшов на чисте перше місце, маючи 100% результат. По 12 очок мають тепер три клуби. "ІФ" після перемоги над "ЕБ" наблизився до "Вікінгура". Внизу поки без змін, повторюся лише, що всі клуби тепер мають очки.

Матчі 6 туру відбудуться в субота та неділю. "ТБ" прийматиме "ГБ", "ІФ" зустрінеться з "АБ", "Скала" завітає в гості до "Стреймура". Центральним матчем туру можна вважати гру "КІ" - "НСІ", а завершить тур теж непоганий матч "Вікінгур" - "Б-36"

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты