Tribuna/Футбол/Блоги/Sport by Alex/Чемпіонат Андорри 2016/2017. 1 тур

Чемпіонат Андорри 2016/2017. 1 тур

Стартував 23-й чемпіонат Андорри. Поговоримо про перший тур.

Блог — Sport by Alex
Автор — duce
20 сентября 2016, 01:51
3
Чемпіонат Андорри 2016/2017. 1 тур

На вихідних стартував черговий чемпіонат Андорри.

 

В матчі-відкритті грав дебютант Прімери – «Женлай» його суперником був бронзовий призер минулого сезону – «Сан-Жулія».

Гості з перших хвилин пішли в атаку, і це принесло свої плоди, Ноах Баффоє проривався до воріт, його зупинив не за правилами Сімон. До точки підійшов Жозе Антоніо Віланьєва, проте його удар був вкрай поганий, по центру ще й низом. Тому воротар «Женлайну» без проблем відбив 11-метровий. Але на добиванні першим був той же Віланьєва, і забити йому не завадили.

Після забитого м’яча гра трохи заспокоїлася. Дебютанти мали певну територіальну перевагу. На початку другого тайму «Женлайн» освіжив гру кількома замінами, і це дало свої плоди, Іван Гарсія, який вийшов на заміну прорвався по лівому флангу, прострілив на Алвеша, той кілька разів накрутив Сантоса Бріто, і відпасував Мігеля Бароса, який зрівняв рахунок.

«Сан-Жулія» оговталася досить швидко, і мала кілька непоганих можливостей, та Алегрі був на висоті. Але от після штрафного на 75 хвилині він не зміг зреагувати на удар Сантоса Бріто. Вже в кінці поєдинку пасом від власних воріт на побачення з Алегрі був виведений Баффоє, і він забив третій м’яч.

 

В другому матчі грали срібні призери минулого сезону – «Лузітанс», їх суперником був досить міцний клуб «Ордіно» (не буду приховувати, симпатизую саме цьому клубу, якщо не рахувати «Прінсіпат»). Але в даному поєдинку шансів у них було не так багато. Лузітани з перших хвилин почали тиснути, особливо активними були фланги, але до взяття воріт привела атака з центру поля, та фол Тоскано на Тоскудіо. Пенальті чітко реалізував Мануель Мачадо. В кінці першого тайму «Лузітанс» мав ще один шанс забити, але дубля у Мачадо не вийшло.

В другому таймі «Ордіно» лишився в меншості, вилучений був Даніель Тенедор. Проте це не завадило їм атакувати, і створити кілька моментів. Але зрівняти рахунок так і не вийшло. В результаті перемога «Лузітансу».

 

Третій матч дня – «Енгордані» - «УЕ Санта-Колома». Гра розпочалася жвавенько, на зустрічних темпах, але до по справжньому небезпечних моментів не доходило. Можна згадати хіба удар Жоана Теллеза в стійку. А от наприкінці тайму Маріо Спано відпасував на Джеремі Лампереура, той прокинув м’яч собі на хід і пробив під руку воротарю.

В другому таймі «білочки» почали грати так само активно як і в першій половині поєдинку, ця активність привела до того, що Віктор Бертран вирвався на побачення з воротарем і пробив у дальній кут. На досягнутому вони не зупинилися, і скориставшись обрізкою захисників «Енгордані» забили другий м’яч.

 

В останньому матчі туру грав чемпіон – «Санта-Колома» на власному полі приймала «Енкамп». Почався матч жвавенько. «Енкамп» з перших хвилин показав, що авторитетів для них немає, вже на початку матчу гості мали кілька моментів. Чемпіони теж біля своїх воріт не відсиджувалися, але до реальної небезпеки не доходило. В середині першого тайму після навісу зі штрафного у ворота «Санта-Коломи» було призначено пенальті, який чітко реалізував Хав’єр Віейар. Господарі кинулися відіграватися, але до дуже небезпечних моментів не доходило. «Енкамп» теж не виглядав хлопчиками для биття, і мав кілька моментів. Проте гра так і закінчилася з рахунком 0:1, і це перша сенсація сезону.

 

В другому турі (25.09.2016) зустрінуться:

«УЕ Санта-Колома» - «Лузітанс»

«Енкамп» - «Енгордані»

«Ордіно» - «Женлай»

«Сан-Жулія» - «Санта-Колома» 

Змагання у Сегунді розпочнуться 25 вересня. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты