Tribuna/Футбол/Блоги/Аналітика як стиль життя/Таких не судять. Збірна переможців українського футболу

Таких не судять. Збірна переможців українського футболу

Кількість “несудимих” в українському футболі перевищує всі можливі норми, тож пропоную збиратись їм в складі збірних та вирушати у гастролі. До вашої уваги міні-футбольна команда “Переможців”.

Автор — Андрій Смик
9 января 2022, 21:36
5
Таких не судять. Збірна переможців українського футболу

Усім відома сила українського правосуддя. Ймовірність злодія уникнути покарання росте прямо пропорційно з кількістю нулів на рахунках. Завдяки цьому виграють багато відомих громадських, політичних та навіть спортивних діячів. Вважаю, що потрібно пам’ятати про всі їхні заслуги та цінувати, що ми живемо з ними в один час.

Кількість “несудимих” в українському футболі перевищує всі можливі норми, тож пропоную збиратись їм в складі збірних та вирушати у гастролі. До вашої уваги міні-футбольна команда “Переможців”.

Воротар – Андрій Павелко

Скандал зі створенням штучних полів набрав чималого розголосу в 2018-2019 роках, проте з часом про нього почали забувати. Варто пам’ятати основне: усі матеріали для покриття спершу закупляла компанія з ОАЕ, президент якої контактував з Павелком. Згодом ті перепродавали все УАФ з націнкою. Як це часто буває, керівництво організації вийшло сухим з води.

На мою думку, Андрій Васильович зумів би проявити себе на позиції голкіпера. Чудова реакція, вміння знаходитись в двох місцях одночасно – прекрасні характеристики для міні-футболу. Щоправда, потрібно бути уважним при підписанню контракту, бо може виникнути 20-відсоткова маржа.

Захист – Лучіано Лучі

Містер “Є ще порох у порохівницях” українського футболу вже декілька разів мав різноманітні проблеми із законом. Чоловік, зовнішній вигляд якого нагадує милого дідуся, головного героя мультика “Вгору”, отримував позов щодо встановлення факту батьківства, а нещодавно потрапив у ДТП разом із депутатом “Слуг” Трухіним. Весела старість в дядька!

Протягом всієї кар’єри Лучіано відігравав роль правозахисника, тож досвід стане йому в нагоді. У будь-якому випадку він переконає усіх, що в пропущеному голі винні всі, але не італієць.

Півзахист – Ігор та Григорій Суркіси

Що властиво будь-якій людині з топ-50 найбагатших українців, у біографії братів Суркісів теж можна знайти достатньо скандалів. Один з останніх – інформація Football Leaks про надходження грошей УЄФА, які мали б нараховуватись УАФ, офшорній компанії, зареєстрованій на Британських Віргінських островах. Зі слів Spiegel, таким чином сума переказаних коштів становить близько 380 млн євро.

Місце в центрі поля вирішив довірити зіграній парі півзахисників. Вони не залишать суперникам жодного шансу, адже роками спостерігають та беруть участь у становленні гравців "динамівської школи". Запалюватимуть неначе браття Баранці в складі галицьких клубів на початку 2010-х років. Однак, може виникнути непорозуміння з лінією нападу.

Напад – Рінат Ахметов

Рішення розмістити найбагатшого українця на позиції форварда досить просто аргументувати – саме він дуже часто фігурує в справах про різноманітні злочинні угрупування. Його звинувачували у відмиванні грошей, фінансовому шахрайству, участі у багатьох конфліктах мафії протягом 1990-х років. За інформацією багатьох ЗМІ, якраз через своє кримінальне минуле Ахметов не може отримати американську візу.

Людина, яка вже пережила декілька замахів на власне життя, легко обіграє будь-якого захисника. Також не кожен воротар буде мати достатньо сміливості, щоб відбити його удар.

Фото: ТРК Футбол, football.ua, УП.

Другие посты блога

Все посты