Tribuna/Футбол/Блоги/Аналітика як стиль життя/«Він ставить себе вище за команду.» Здається, у Шведа проблеми

«Він ставить себе вище за команду.» Здається, у Шведа проблеми

Ще після невдалого періоду у «Селтіку», багато хто почав підозрювати, що у Шведа є проблеми з комунікацією в команді. Тепер, швидше за все, це підтвердилось

Автор — Андрій Смик
5 декабря 2020, 23:25
2
«Він ставить себе вище за команду.» Здається, у Шведа проблеми

Перший рік в "Селтіку" важко назвати вдалим для Шведа (попри чудовий дебют, він провів лише 16 хвилин ігрового часу в чемпіонаті Шотландії). Тож, не дивно, що почали з'являтись чутки щодо зацікавленості клубів Бельгії, Угорщини та Німеччини. І поки багато хто пов'язував його з "Ференцварошем" чи "Генком", "Мехелен" оперативно оформив річну оренду з правом викупу.

Поки короткий етап кар'єри в Бельгії нагадує перебування Мар'яна в Шотландії. Яскравий початок (спершу з'явився з лави в матчі Гентом, а згодом зібрав гол+пас в товариському матчі проти того ж Генту) почав плавно тускніти по ходу чемпіонату.

"Я розмовляв з ним віч-на-віч, я також говорив з ним перед командою. Але ми не отримали відповіді."

Ще після невдалого періоду у "Селтіку", багато хто почав підозрювати, що у Шведа є проблеми з комунікацією в команді. Тепер, швидше за все, це підтвердилось. Буквально декілька годин тому, на сторінці шотландського журналіста Л'юїса Лейрда (LewisLaird01 у твіттері) з'явилась інформація щодо конфлікту Мар'яна з головним тренером "Мехелена" Вутером Вранкеном. Далі - пряма мова:

"Слова головного тренера Мехелена не виглядають обнадійливо для Мар'яна Шведа:

"Я не думаю, що повинен витрачати на нього свій час. Гравці та персонал зробили все можливе, щоб включити Шведа до складу, але він ставить себе вище за команду. Він регулярно приїжджає із запізненнями і робить вигляд, що його тут немає. Співробітники та гравці кілька разів розмовляли з ним. Я розмовляв з ним віч-на-віч, я також говорив з ним перед командою. Але ми не отримали відповіді. Тож, тепер це завершиться. Якщо він хоче бути головним, він може ... піти грати в більярд або щось інше до кінця свого життя. У футболі є багато гравців, які не досягли найкращих результатів у своїй кар’єрі, незважаючи на всі свої таланти. І через те, як поводить себе Швед, він стане одним з них."

Схоже, у Мар'яна будуть великі проблеми найближчим часом

P.S. Поки не знайшов офіційного підтвердження цих слів, тож якщо хтось з вас знайде щось цікаве - залишайте посилання в коментарях

Фото: Sport.ua, XSPORT.ua

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты