Tribuna/Футбол/Блоги/Аналітика як стиль життя/Українські легіонери. Огляд тижня

Українські легіонери. Огляд тижня

Огляд тижня для найвідоміших українських легіонерів

Автор — Андрій Смик
22 декабря 2019, 18:38
Українські легіонери. Огляд тижня

Англія

Олександр Зінченко

Протягом цього тижня Алекс зіграв повний матч проти "Оксфорда" та залишився на лаві запасних у матчі з "Лестером". Після оголошення стартового складу на "Оксфорд", багато хто припускав, що Олександр нарешті з'явиться на рідній позиції, адже разом з ним на поле вийшов номінально лівий захисник Ангеліньо. Проте, лисий шарлатан Пеп знову придумав щось нове, помістивши іспанця на позицію вінгера. За матч Зінченко отримав середню у команді оцінку 7,1. Він, уже традиційно для себе, найбільше на дві команди володів м'ячем (119 дотиків) та, виконав відповідну кількість передач (106). До речі, один із авторів блогу "Ви це бачили" раніше опублікував нарізку всіх дії українця.

Андрій Ярмоленко

"Вест Хем" розгромно поступився вищезгаданому "Оксфорду" у минулому раунді Кубку Ліги, а матч з "Ліверпулем" було перенесен через участь других у КЧС, тож Андрій, як і його команда, цього тижня не відіграв жодного поєдинку.

Італія

Руслан Малиновський

"Аталанта" Руслана цього тижня взяла участь лише в одному матчі. Малиновський відіграв увесь поєдинок проти Мілана (5:0), та відзначився гольовою передачею зі своєї частини поля. До речі, це вже 4 результативна дія (2+2) у 4-ох матчах поспіль. Нажаль, менша оцінка ніж у Руслана (7,1) лиш у безробітного в тому матчі голкіпера Голліні.

Євген Шахов

Євген відіграв другий тайм у матчі із "Брешією". За час, проведений на полі він зумів виконати 25 передач, 1 удар та одного разу успішно пішов у дриблінг. Завдяки цьому, його, як і Зінченка, нагородили середньою оцінкою в команді (6,6).

Іспанія

Андрій Лунін

Андрій нарешті зумів дебютувати у складі "Вальядоліда". Він відіграв повний матч проти "Толоса" із 4-го по силі іспанського дивізіону. Звичайно, якщо це можна назвати грою, адже в ствір його воріт не нанесли жодного(!!) удару. "Вальядолід" легко розправився із суперником (3:0) та Андрій знову повернувся на лавку запасних уже в наступному матчі проти "Валенсії".

Бельгія

Яремчук, Безус, Пластун та Соболь

Зібрав їх разом, бо команди у яких вони виступають зустрічались між собою. Ігор Пластун та Роман Яремчук з'явились в старті, проте жодними результативними діями не відзначились. По ходу гри, до складів команд приєднались Роман Безус (вийшов на 88 хвилині) й Едуард Соболь. Захисник "Брюгге" відіграв цілий другий тайм та на 57 хвилині відзначився гольовою передачею на Бонавентуру, що колись запалював за "Зорю".

Андрій Бацула

Нажаль, цей тиждень Андрій точно не може віднести у свій актив. Він з'явився у старті в матчі його "Кортрейка" проти "Ейпена". Проте, уже на 17 хвилині Бацула був замінений через травму. Подробиць про ушкодження поки не має, тож залишається лише сподіватись, що там не буде нічого серйозного.

Цікавий для українців чемпіонат Угорщини пішов на зимову паузу, тож сьогодні обмежимось лише 4-ома країнами. Пишіть у коментарях, який чемпіонат додати у мій огляд наступного тижня

Другие посты блога

Все посты