Tribuna/Футбол/Блоги/Аналітика як стиль життя/Збірна найдорожчих українських легіонерів, що виступають у слабких чемпіонатах

Збірна найдорожчих українських легіонерів, що виступають у слабких чемпіонатах

Пофантазував та поєднав найдорожчих українців гравців із чемпіонатів, що знаходяться нижче топ-10 у таблиці коефіцієнтів

Автор — Андрій Смик
9 декабря 2019, 20:24
1

Важливо - гравці обирались не за рівнем гри, а за ціною у трансфермаркеті.

Воротар - Максим Коваль

Ціна: 675 тис. 

Добре відомий за виступами у "Динамо". В один час, був одним із найперспективніших голкіперів України. По завершенню сезону 2012/13 УЄФА визнавав його найкращим молодим гравцем УПЛ. Проте, реалізувати свій потенціал Максиму не судилося. Зараз він є одним з найкращих гравців саудівського "Аль-Фатеха", навіть був визнаним найкращим воротарем чемпіонату. Безумовно, від нього очікували більшого.

Правий захисник - Микола Морозюк

Ціна: 1,3 млн 

Ще один екс-динамовець у нашому складі. Наразі грає у турецькій Суперлізі. Під час виступів у "Різеспорі" частіше новини з'являлись про дружину Миколи, а ніж про нього самого. Проте, недавно він вивів команду на матч кубка Турції з капітанською пов'язкою(!) та відзначився чудовим забитим м'ячем зі штрафного

Центральний захисник - Кирило Петров

Ціна: 750 тис. 

І знову людина, що пов'язана із столичним клубом. Вихованець клубу, гра якого зараз не чарує ні красою, ні результатом, зараз виступає в Азербайджані. Кирило - основний гравець 2-го по силі клубу тутешньої Прем'єр Ліги. Цього сезону відіграв 12 матчів у складі "Нефтчі", що допомагає суттєво не втрачачати в ціні.

Центральний захисник - Дмитро Чигринський

Ціна: 900 тис.

Перший гравець, що ніяк не пов'язаний з київським клубом. Заслужений майстер спорту України наразі виступає у АЕКу. Протягом всієї кар'єри йому заважали постійні травми. Саме тому, в досить прийнятному для захисника віці Дмитро повинен задовільнятися виступами в Грецькому чемпіонаті.

Лівий захисник - Володимир Костевич

Ціна: 1,5 млн 

Вихованець львівського футболу - найдорожчий захисник в цьому списку. Лівому оборонцю "Леха" весною виповнилось 27, тому він наймолодший гравець цієї ланки. В 2017 році був визнаним найкращим лівим захисником Екстракляси за версією вболівальників. Досі є важливим гравцем клубу з Познаня. Цього сезону відіграв 15 матчів та відзначився 2-ома асистами.

Опорний півзахисник - Сергій Рибалка

Ціна: 1,25 млн 

Скучили за згадуванням Динамо Київ? Тоді цей опорник саме для вас. Півзахисник "Сівасспора" був основним гравцем свого клубу минулого сезону, проте втратив місце в складі на початку цього. Нажаль, протягом майже половини сезону взяв участь лише у трьох матчах - точно менше ніж очікував.

Центральний півзахисник - Ігор Харатін

Ціна: 1,5 млн 

24-річний півзахисник "Ференцвароша" - дуже важливий гравець угорського клубу. Минулоріч, разом із українськими колегами допоміг команді з Будапешта вперше за великий відрізок часу повернути собі звання чемпіона країни. Цього сезону провів уже 24 матчі, 7 з яких в Лізі Європи. Завдяки цьому, останнім часом став додавати у ціні, що дозволяє визнати його одним з найдорожчих гравців цього складу.

Центральний півзахисник - Руслан Бабенко

Ціна: 600 тис. 

Гравець, про якого шукати інформацію було найскладніше. Найдешевший футболіст цього складу зараз виступає за "Ракув", хоча його сторінка в Вікіпедії вважає інакше. Протягом 8 років (2011-2019 з перервою в 2016) відіграв лише 85 матчів в УПЛ, тому, попри те, що йому 27 років, його важко назвати досвідченим футболістом.

Правий вінгер - Мар'ян Швед

Ціна: 2 млн 

Ще один вихованець львівського футболу, що зараз виступає в Європі. Ви чудово його знаєте, адже після чудового відрізку в "Карпатах" Мар'ян про нього говорили всі. Згодом, він перейшов у "Селтік", та двічі отримував виклик в збірну України. Попри чудовий дебют, Швед дуже рідко з'являється в складі шотландського гранда.

Лівий вінгер - Іван Петряк

Ціна: 1,6 млн €

Цей хлопчина також був на слуху протягом кінця весни - літа. Після скандального переходу, Іван відіграв 15 матчів в чемпіонаті Угорщини, зумівши 1 раз відзначитись забитим м'ячем. Хто зна, яким би була статистика, якби Петряк перейшов у "Фехервар".

Нападник - Адерінсола Есеола

Ціна: 2,7 млн 

Форвард, відомий не лише завдяки своїй грі, став найдорожчим гравцем нашого складу. Вихованець київського футболу, що встиг пограти в Італії, зараз виступає в чемпіонати Казахстану. У складі команди "Кайрат" Адерінсола став найкращим бомбардиром тутешнього чемпіонату та потрапив у символічну збірну ліги по закінченню змагань.

Вважаю, що ця команда могла б потрапити у топ-6 УПЛ, а кожен з гравців не загубився б жодному клубі України, окрім грандів (які вони і скільки їх зараз - вирішуйте самі). А яка ваша думка?

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты