Tribuna/Биатлон/Блоги/Біатлон-Онлайн/«Руський мір» прийшов до Державного центру олімпійської підготовки з біатлону. Комплекс знищено, спортсмени лютують

«Руський мір» прийшов до Державного центру олімпійської підготовки з біатлону. Комплекс знищено, спортсмени лютують

Жахливі кадри суцільного зруйнування

Автор — Olga Bilyk
6 апреля 2022, 13:09
«Руський мір» прийшов до Державного центру олімпійської підготовки з біатлону. Комплекс знищено, спортсмени лютують

Жахливі кадри суцільного зруйнування.

Державний центр олімпійської підготовки з біатлону у селі Новоселівка Чернігівського району пережив жорстку серію авіаударів російських військ.

Кадри тотального знищення більше нагадують постапокаліптичний фільм, ніж майданчик, де готовались українські біатлоністи.

31 грудня 2021 року було оголошено тендер на реконструкцію комплексу будівель та споруд бази. Але він тепер є неактуальним.

 

Відео зруйнованого спортивного об’єкту, яке власноруч відзняв директор комплексу В’ячеслав Деркач, розлетілося по соціальних мережах, особливо у версії з порівнянням «було»/«стало» 

Українські спортсмени не залишили цю жорстокість без уваги.

Лижник Олексій Красовський поцікавився чи це місце скупчення нацистів, чи може база «Азова» склад боєприпасів?

Біатлоністка Олександра Меркушина звернулась до Мартена та Сімона Фуркадів, щоб вони подивились, що робить країна, режим якої вони не засудили.

А біатлоніст Артем Прима просто нагадав, що саме на цій базі здобули свою підготовку багато поколінь український атлетів та справжніх людей.

Раніше від під час обстрілу Чернігова постраждала біатлонна база. У ній 10 днів від обстрілів ховалася Дар’я Блашко. Комплекс знаходиться на південно-східній околиці міста.

Другие посты блога

Все посты