Tribuna/Футбол/Блоги/Мир футбола/спорта/OleOleFootballNews. Випуск №1

OleOleFootballNews. Випуск №1

Вашій увазі представляємо проєкт «OleOleFootballNews»

Автор — Kane
18 мая 2022, 12:48
2
OleOleFootballNews. Випуск №1

Вашій увазі представляємо проєкт «OleOleFootballNews»

#НОВИНИ Чемпіонат Англії

Лемпард і Миколенко поки що задачу не вирішили. Перемога у стилі Конте. Історичний камбек Ман Сіті

Турнірна таблиця АПЛ після 37-го тура

Перемога у стилі Конте.

У матчі 37-го туру АПЛ команда Антоніо Конте у лондонському дербі здобула мінімальну перемогу над "Бернлі". Перемогу "шпорам" приніс спірний пенальті наприкінці компен-сованого часу до першого тайму, який реалізував капітан збірної Англії Харрі Кейн. Завдяки цій перемозі, "Тоттенгем" піднявся в зону до Ліги чемпіонів, але "Арсенал", який відстає на два очки, має матч у запасі.

Астон Віла – Кристал Пелес.

 

У рамках 37-го туру англійської Прем'єр-ліги Астон Вілла зіграла внічию з Крістал Пелес.

Здавалося, що бірмінгемці здобудуть мінімальну перемогу завдяки єдиному голу Воткінса, однак наприкінці другого тайму Шлупп, що вийшов на заміну, врятував для "орлів" нічийний результат.

 

Лідс –Брайтон.

У рамках 37-го туру англійської Прем'єр-ліги Лідс Юнайтед, який веде боротьбу за збереження місця в еліті, уникнув поразки від Брайтона.

"Чайки" мінімально обігравали "павичів" завдяки голу Данні Велбека на 21-й хвилині, однак у компенсований до другого тайму час Паскаль Стрюйк своїм забитим м'ячем врятував для Лідса нічийний результат.

Феєрія голів у Вотфорді.

У рамках 37-го туру англійської Прем'єр-ліги Лестер Сіті вирушив у гості до Вотфорда, де здобув розгромну перемогу.

Підопічні Брендана Роджерса відправили у ворота невмотивованих "шершнів", які вже вилетіли до Чемпіоншипу, аж п'ять м'ячів, чого виявилося більш ніж достатньо для перемоги.

 

Історичний камбек Ман Сіті.

Чемпіонські перегони в англійській Прем’єр-лізі нерідко тривають до останнього туру, тому поточний сезон не став виключенням із цього правила. Манчестер Сіті очолював турнірну таблицю перед початком 37-го туру, випереджаючи Ліверпуль усього на три очки, що фактично робило з гостьової гри "містян" проти лондонського Вест Гема потенційний чемпіонський поєдинок.

І збоку господарів поля ініціатива в плані можливості зачепитися за очки також надходила, бо "молотобійці" саме під час звітних вихідних мали можливість остаточно закріпити за собою місце єврокубках на наступний сезон.

Завдання на протистояння для обох сторін були визначені недвозначно, тому одразу ж ми побачили спроби колективу Гвардіоли отримати ініціативу в контролі м’яча. Разом із тим, Сіті потрохи почав створювати гольові моменти біля чужих воріт, що підтримувалось, зокрема, зусиллями Олександра Зінченка, який більше був помітним біля чужих воріт зі спробами сольних проходів та дальніх пострілів.

Однак, Вест Гем не мав намірів просто відсиджуватися в захисті, що разу знаходячи на чужій половині поля вільний простір для контратак. А ще, Гвардіола запропонував своїм підопічним зіграти з високою лінією захисту, що вони не завжди вдало робили й у найсильнішому складі, а коли оборона ще й складалася з експериментальних ланок, то й узагалі ця ідея виглядала ризиковано. Зрештою, ще в першому таймі "містяни" прогоріли на цій необачній ставці.

Шкода визнавати, але певну частку критики під час одразу двох пропущених голів матиме за своїми плечима Олександр Зінченко, бо саме йому завжди не вдавалося витримати лінію офсайду, а вже потім Боуен позиційно атакував його партнерів за командою. Форвард "молотобійців" був надзвичайно впевненим під час реалізації власних моментів, чим змусив Гвардіолу хапатися за голову, коли той пішов до роздягальні перед перервою.

Що там робив іспанець зі своєю команду за час невеличкої паузи — нікому невідомо, хоча Сіті може й зніме про цей епізод чемпіонський фільм після завершення сезону. А може й не зніме. У будь-якому випадку, повернулися до гри "містяни" зі швидким голом. Не без участі Зінченка, на 49-й хвилині Родрі вдало скинув м’яч на центральний вхід до штрафного на Гріліша, а той пробив зльоту в ногу Доусона, від якої м’яч опинився вже у воротах.

Манчестер після цього тільки нарощував тиск на суперників. Моменти мав, зокрема, і Зінченко, проте Фабіанські довго намагався втримувати останню ланку захисту власної команди. Аж до тих пір, поки подачу зі штрафного від Мареза з лівого флангу до власних воріт не підрізав Цоуфал. Після цього залишалося ще 20 хвилин гри, тому було не дивно, що команда Гвардіоли намагалася використати їх із максимальною користю для себе.

Зрештою, тиск ізбоку Сіті призвів до того, що на 85-й хвилині необачна підніжка Доусона зупинила просування Жезуса лівим флангом штрафного, після чого арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку, передивившись повтор моменту на VAR. Марез у вирішальний момент підійшов до виконання покарання, але переграти Фабіанські ударом у правий кут не зумів.

Саме через це гості й не перемогли цього вечора, а під завісу гри Андрій Ярмоленко доєднався до Зінченка на футбольному полі у, мабуть, своєму останньому домашньому матчі в Лондоні.

 

Мирова нічия у Вулвергемптоні.

У рамках 37-го туру англійської Прем'єр-ліги Норвіч Сіті вирушив у гості до Вулвергемптона, де розписали мирову нічию.

«Вовки» у останньому своєму домашньому матчі на «Молінью» зіграли у нічию із «Норвічем».

Після того як Т. Пуккі забив у першому таймі, «Вулвергемптон» заграв більш розкуто та сильніше і довів свої атаки до голу від Аїта-Нурі головою після прострілу з флангу. Господарі могли і виривати перемогу, але не вийшло, на переможному шляху став воротар «Норвіч Сіті» Ангус Ганн.

 

Лемпард і Миколенко поки що задачу не вирішили.

Раннє вилучення Брантуейта не могло не зламати підопічним Френка Лемпарда план на гру. У меншості "Евертон" навіть зумів ще раз вийти вперед, проте у другому таймі "Брентфорд" все розставив на місця. Цікаво, що зустріч господарям довелося догравати вдев'ятьох. Тепер "ірискам" необхідно набирати якнайбільше очок у матчах із "Крістал Пелас" та "Евертоном". Фінальний тиждень сезону в Англії – визначальний для клубу з Ліверпуля.

Більше новин Ви зможете знайти на нашому каналі - https://t.me/oleolefootball_official

Також там Ви знайдете повний випуск OleOleFootballNews. Випуск №1, де будуть новини з Німеччини, Італії, Франції, Іспанії, а також матеріал про історію успіху одного із фіналістів Еврокубку!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты