Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/«Такий шанс я б собі не пробачив втратити». Лідер гурту Kalush Orchestra розповів, чому вирішив сказати про «Азовсталь»

«Такий шанс я б собі не пробачив втратити». Лідер гурту Kalush Orchestra розповів, чому вирішив сказати про «Азовсталь»

«Для мене сказати це було точно важливіше, ніж дискваліфікація» 👏

Блог — Оффтоп
15 мая 2022, 08:57
«Такий шанс я б собі не пробачив втратити». Лідер гурту Kalush Orchestra розповів, чому вирішив сказати про «Азовсталь»

«Для мене сказати це  було точно важливіше, ніж дискваліфікація» 👏

Kalush Orchestra - переможець Євробачення-2022. Український гурт не лише став найкращим у цьому році, але й відзначився великим вчинком.

Лідер гурту Олег Псюк після виступу згадав про «Азовсталь» та закликав врятувати військових.

На прес-конференції він прокоментував таке рішення колективу: «Люди не розуміють, яку велику біду переживає моя країна. І для мене сказати це  було точно важливіше, ніж дискваліфікація. Якби втратив такий шанс, я б собі не пробачив. Я дуже сподіваюся,  що хтось із 200 мільйонів, що побачили, зможе нам допомогти»,  – підкреслив музикант.

Він розповів журналістам із різних країн про складну ситуацію в Маріуполі. «Наші люди заблоковані, майже тисячу військових. Їх оточили з усіх боків, і вони не можуть вийти з «Азовсталі». Нам потрібна допомога. Ми просимо втрутитися якусь третю країну, щоб визволити їх. Як можна допомогти? Інформаційно. Треба всім говорити, писати про це, стукати до влади ваших країн. Тут багато преси, якщо кожен із вас про це напише, то це точно нам допоможе», - закликав Псюк.

 

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты