Tribuna/Конный спорт/Блоги/Оффтоп/«Усе, на що спромігся НАТО – купити 50 тонн дизпалива для України. Мабуть, щоб ми могли спалити Будапештський меморандум»

«Усе, на що спромігся НАТО – купити 50 тонн дизпалива для України. Мабуть, щоб ми могли спалити Будапештський меморандум»

Блог — Оффтоп
Автор — Tribuna.com
5 марта 2022, 14:30
18
«Усе, на що спромігся НАТО – купити 50 тонн дизпалива для України. Мабуть, щоб ми могли спалити Будапештський меморандум»

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців, які чинять опір військам РФ та розкритикував нерішучість НАТО.

(відео наприкінці посту)

«Великий народе великої країни. Країни сили, свободи, народу абсолютного морального лідерства. Ми витримали вже 9 днів темряви. 9 днів зла. Це в три рази більше, ніж темрява та зло розраховували.

Ми відповіли на вторгнення як вміємо у моменти найвищої небезпеки. Відповіли героїзмом, солідарністю, взаємодопомогою. Ми відповіли по-нашому, по-українськи. Так, що історія Європи запам’ятає це назавжди. Говоритиме про це дітям, покаже онукам.

Увесь континент знатиме місто Харків, Чернігів, Суми, Волноваха, Маріуполь, Миколаїв та багато інших наших прекрасних міст. Живих міст, які витримали найстрашнішу навалу з часів Другої світової війни.

На жаль, сьогодні треба згадати ще дещо. Гарантії та обіцянки безпеки, рішучість альянсів, цінності, які для декого, здається, померли. Сьогодні відбувся саміт НАТО. Слабкий саміт, розгублений. Саміт, на якому видно, що не всі вважають боротьбу за свободу для Європи метою номер 1.

Всі розвідки країн НАТО чудово знають плани ворога. Вони також підтвердили, що Росія хоче продовжувати наступ. 9 днів ми бачимо жорстку війну. Руйнують наші міста, обстрілюють наших людей, дітей, житлові квартали, церкви, школи. Знищують все, що забезпечує нормальне людське життя.

І хочуть це продовжувати, знаючи, що нові удари і жертви неминучі. НАТО свідомо ухвалило рішення не закривати небо над Україною. Ми вважаємо, що країни НАТО самі створили наратив, що начебто закриття неба над Україною спровокує пряму агресію Росії проти НАТО. Це самогіпноз тих, хто не впевнений внутрішньо.

Хоча можна володіти зброєю у рази сильнішою, ніж є у нас. Ви повинні були думати про людей, людяність. А про що ви думали на тому засіданні? Люди, які загинуть від цього дня, загинуть також і через вас, через вашу слабкість, роз’єднаність.

Усе, на що спромігся альянс на сьогодні – провести через свою систему закупок 50 тонн дизпалива для України. Мабуть, для того, щоб ми могли спалити Будапештський меморандум. Щоб краще горіло. Але він для нас вже згорів у вогні російських військ.

Хіба такого НАТО ми хотіли? Хіба такий альянс ви будували? Сьогодні керівництво альянсу дало зелене світло для подальшого бомбардування міст та сіл, відмовившись зробити безпольотну зону. Від нас ви не зможете відкупитися літрами палива за нашу пролиту кров», – сказав Зеленський.

«Ми продовжуємо боротися. Ми захистимо нашу державу. Ми звільнимо нашу землю. Завдяки нашим героям», – також написав президент України.

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты