Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Угадайте пользователя Tribuna.com по фактам из жизни. Выпуск 9

Угадайте пользователя Tribuna.com по фактам из жизни. Выпуск 9

Продолжаем нашу рубрику.

Блог — Оффтоп
Автор — Tribuna.com
27 ноября 2021, 19:10
27
Угадайте пользователя Tribuna.com по фактам из жизни. Выпуск 9

Продолжаем нашу рубрику.

Очень круто, что вы продолжаете активно принимать участие в этой рубрике. На этот раз у нас снова факты из жизни заметного участника комьюнити.

Ну и по традиции, если вы хотите, чтобы следующий выпуск был о вас, пишите Сергею Барановскому или Дмитирию Клименко, мы с радостью сделаем такой же пост о вас. А теперь, поехали.

***

1. Першому своєму близькому я подарував чашку з логотипом клуба-суперника. Він відплатив тим, що прифотошопив мене на картинку з «Дніпро-Ареною» і образливим коментарем. Я відплатив тим, що купив два квитки на кубковий матч, в якому грала моя комада, і не сказав, на який матч ми йдемо, назвавши тільки стадіон. Це була «Оболонь-арена».

2. Другому своєму близькому я привіз шарф команди, яку не люблю я, але любить він, незважаючи на те, що у місто, в якому базується ця команда, закохався я, але не закохався він.

3. Третій мій близький займався торгівлею джерсі відомих(і не дуже) футболістів. Вигравав їх у конкурсах, а потім без жодних докорів сумління продавав. Він пов’язаний з футболом ще й тим, тому що не дав себе образити півзахиснику збірної України.

4. Четвертий близький любить футбол більше, ніж хокей. Але якби не футбол, то він би не познайомився зі своєю дружиною і не зміг би залицятись до неї тим, що запрошував на хокей.

5. П’ятий знайомий перетинався з футболом частково, тому що основна справа, якою він займається – шоубізнес, зокрема талант-шоу.

***

Пишите в комментах, если угадали.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Біржа Бінанс
Сегодня, 00:02
Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты