Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Капсула часу від Дениса Юдінкова. 2021-й зміг здивувати

Капсула часу від Дениса Юдінкова. 2021-й зміг здивувати

І про Трибунку є.

Блог — Оффтоп
23 декабря 2020, 19:51
13
Капсула часу від Дениса Юдінкова. 2021-й зміг здивувати

Хей, Трибунко, трибуняни і трибунівки. Чудовий рік минає. Нарешті ми маємо українського представника в плей-оф Ліги чемпіонів! Випередити у групі загребське «Динамо», а також «Манчестер Юнайтед» під керівництвом Конте – дорогого вартує. Тим часом Сергій Палкін вже традиційно заявив: «Наше завдання – виграти Лігу Європи».

Хто б міг подумати, що Женю Коноплянку буде дуже шкода. Скотився пацан. Перед зимовим міжсезонням він зі словами «готовий грати і за штуку баксів у місяць» попросився в «Інгулець». «Папа» Поворознюк сказав, що за такі гроші може Євгена посадити хіба що за комбайн під час косовиці.

А як вам «кульбіти» «Динамо» з Морозюком? Спочатку підписали контракт, а вже за три дні відправили в Казахстан. Це у них тепер такий ритуал перед кожним чемпіонством?

А наша голкіперська школа нарешті прогриміла на всю Європу. В шорт-листі «Реала» Нещерет і Трубін. Хочуть придбати надійного дублера Луніну.

Улюблений сайт теж підкладав інфобомби. Дмитро Клименко зробив камінг-аут: зізнався, що віддає 5% зарплатні Ешлі_Коулу, щоб той писав статуси, і 5% Олександру Костенку – щоб не писав. Найбільше в коментах обурився Ochoa510 зі словами «я що тут даремно по сто статусів пиляю щомісяця?»

Олег Щербаков продовжив давати резонансні інтерв’ю. Цього разу із заголовком «Більшого популяризатора крикету на Tribuna.com, ніж я, не було». 

І ось він, грудень. Щойно закінчився блогерський конкурс, що тривав п’ять місяців. Ігор переміг заслужено. Мене в 1/8. А тріумфатору – вітання. 

Тим часом Tribuna.com шукає нового соцредактора.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты