Tribuna/Хоккей на траве/Блоги/Оффтоп/Рекомендовані YouTube-канали від Ochoa510

Рекомендовані YouTube-канали від Ochoa510

Що дивиться найкращий воротар Мексики? Не знаю, але розповім, чому віддаю перевагу я.

Блог — Оффтоп
21 ноября 2020, 16:52
4
Рекомендовані YouTube-канали від Ochoa510

Виділив не просто улюблені, а й несправедливо малопопулярні.

У YouTube я люблю дивитися огляди. Завжди цікаво дізнатися думку більш компетентних людей про те, що нас оточує: кіно, телебачення, спорт, економіку та все інше. Тож виділю тут 5 російсько- та україномовних каналів, які дивлюся найчастіше та чиї відео мені справді заходять.

Chuck Review (Росія)

Канал московського блогера Даниїла Лазаренкова (або просто Чака), що якраз належить до тих, що оглядають усе: кіно, серіали, телешоу, товари і все інше, при цьому роблячи це з гумором та із фантазією. Чак навіть звичайний огляд нафталінового ток-шоу може перетворити на захопливий фільм жанру хорора із умовним Андрієм Малаховим із телевізора у роді головного антигероя. Серед мінусів зазначу, що огляди на сучасне російське ТВ нам, українцям, не такі зрозумілі та смішні, адже ми його не дивимося та не розуміємо усіх жартів.

Мяч Production (Росія)

Авторський канал колишнього ведучого OSporteTV Олександра Журавльова з Москви має чимало рубрик, присвячених актуальним подіям у світі футболу. Мені найбільше заходять топи, котрі виходять щочетверга, але й інші відео варті уваги. Також окремо згадаю про тревел-відео з рубрики «НаВиїзд»: автор подеколи вирушає в пошуках цікавих матчів до інших країн і знімає звідти цікаві та корисні випуски: розказує не лише про місто, а й про стадіон та правила перебування на ньому, що може знадобитися, якщо ви колись туди теж потрапите. Зазначу, що Олександр нерідко згадує у своїх відео забуті подвиги українських команд та гравців, що завжди вдвічі приємно чути.

Загін Кіноманів (Україна)

Канал Віталія Гордієнко сподобається всім, кого цікавлять українське кіно та телебачення, а також хто любить поностальгувати за старими серіалами та телешоу, що виходили на українському телебаченні. Автор зробив чималу роботу, знявши серію справді цікавих роликів про акторів українського дубляжу. Якщо вам цікаво побачити, як виглядає людина-український голос Гаррі Поттера або той самий диктор, що озвучує Ектора з «МастерШефу», вам у «Загін Кіноманів»!

Geek Journal (Україна)

За профілем канал запорізького блогера із псевдонімом Тайлер Андерсон схожий на попередній канал, але цей виділяється більш детальними оглядами саме на сучасне телебачення України. Цікаво почути прикрашену якісним гумором думку автора про наші сучасні шоу, а також дивні серіали, що виходять конвеєром по українських телеканалах. Серед мінусів зазначу політичну заангажованість Тайлера, через що трохи принизливі та суб’єктивні політичні жарти проскакують у тих відео, де без них можна було б і обійтись.

Liza Smeha (Україна)

А ось цей канал я вважаю перлиною українського гумористичного андеграунду. Колишній учасник кількох гумористичних передач Олександр Сас веде оперативні огляди на нові випуски «Ліги Сміху», яка останнім часом відверто скотилася. Завжди цікаво почути думку про те, що відбувається на сцені Жовтневого, від того, хто справді шарить. Є один мінус цього каналу - занадто суб’єктивна думка автора, який образився на редактуру «Ліги Сміху» за те, що його команду ще в 2015 році в сезон не взяли, а цьогоріч виступає чимало колективів із подібним до його гумором. Тож деяким командам незаслужено дістається ще й за те, що вони випадково чи зумисне використовують концепцію його рідної одеської «Муа». Окрім чемпіонату України з гумору, Олександр також інколи оглядає інші проєкти «Кварталу» та російський КВК.

Звичайно, каналів, які я дивлюся у вільний час, набагато більше. Проте я виділив ці п‘ять, адже вони не такі популярні, але створюють справді цікавий контент.

Чи дивитеся ви якісь канали з моєї добірки? Діліться своєю думкою про них у коментарях!

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты