Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Черговий/мій рейтинг найкрасивіших футбольних комплектів

Черговий/мій рейтинг найкрасивіших футбольних комплектів

Об’єктивно, безальтернативно

Блог — Оффтоп
22 июля 2020, 22:30
4
Черговий/мій рейтинг найкрасивіших футбольних комплектів

Я не робив топ, а вибрав по 3-або біля- найвдаліших, на мою думку, комплектів форм у клубів, яким я симпатизую.. Тут не важливий порядок - факт наявності у списку є достатнім для того, щоб почати полювання по онлайн-майданчикам на ці форми.

Пару уточнень.

По перше: я не брав комплекти воротарів, тому що після такого

все інше не мало б сенсу.

Друге: Я не включав спец комплекти в честь колаборацій, які були тільки на вітринах фаншопів, вдягалися один раз або зовсім не вдягалися, як то

Третє: титульний спонсор грає для мене значну роль, я на розділяв їх з основними дизайнами комплектів, тому "Літучі Емірати" та "Чевролети" , а також форми зі схожими огидними, не стилізованими надписами на мали шансів. Навіть шикарний малюнок японського художника не зміг протягти цей зразок Мадрида 14/15 крізь моє почуття прекрасного.

Четверте: переглянувши ваші рейтинги, я хотів би уникнути особливо часто зустрічавшихся повторів. Але в когось цілеспрямовано стягнув.

П'яте: якщо немає вашої улюбленої команди або дизайну, то винуваті вони самі, бо не змогли дотягнутися до рівня мого об"єктвно неупередженного естетичного смаку.

Поїхали...

Реал Мадрид

Історично клуб не має шорокого асортиманту стилізації. Білі футболки з дрібними деталями, звичні гами запасних та резервних комплектів. Але все ж є декілька варіантів, яке припали мені до душі:

1)

сезон 2012/13, резервна

Чудовий колір хвойної зелені, гра відтінків основи і рукавів, сріблясті вставки. А бонусом той факт, що в тому сезоні вже не можна було грати в ЛЧ з іменами букмекерів, тому на європейських полях Мадрид був особливо благородним.

2)

сезон 2011/12, основна

Другий мій вибір був випущений роком раніше і в ньому команда провела найвдаліший та рекордний сезон ЛаЛіги. Золоті вставки, шикарний комірець, манжети на рукавах, корсетні елементи під пахвами, красивий шрифт на спині. Незасмальцьований мінімалізм.

3)

сезон 1997/98, основна

Легендарні, для любителів клубу, лапки KELME; незвичне для сучасного світу вертикальне розміщення основних елементів; комірець з ніжним градієнтом від волошкового до пурпуру. В такій - гріх було не виграти Лігу Чемпіонів.

бонусом,

запасна форма сезону 1997/1998.

У Мадрида не так багато яскравих прикладів, щоб обходити боком такий рейв. Взагалі, KELME кінця 90-х куражилась на повну. Хоч форма і має массивну кількість елементів, але вони не захаращують погляд, а поєднуються в єдиний візерунок

Барселона

От у кого важко зробити вибірку. Варіативність клубного дизайну була і є фішкою цього клубу. І мій гурман виділив найсмачніше.

1)

сезон 1998/99, в честь сторіччя

Дизайн до дня 100 річниці клубу. Вертикальний поділ кольорів, маленьке лого найків під клубною емблемою. Через 10 років клуб повторить цей дизайн і змінить історію футболу. І хоч таке розміщення дат справляє враження не ювілею, а років життя на нагробку, проте контрастні темно-сині плечі і неохайний комирчик, аля "валєрчік", робить її винятково привабливою Це в ній Фігу почав відпрацьовувати свій Золотий М'яч, який отримає вже в Реалі.

2)

сезон 2011/12, основна

Ой, як багато варіацій є у Барселони, як багато. А мій вибір пав саме на цю. Вона чіпляє моє око, як і вісім років тому. Охайний каліграфічний спонсорський напис в кольорі основної гами тільки додає їй шарму. (Насолоджуємося поки можна: через два роки він перетвориться у масивну огидну бандуру.) Тонкі смужки, з ламаною по діагоналі товщиною, що я помітив лиш коли готував цю підбірку. (я ж знав, що мене ЩОСЬ чіпляє всі ці роки). В ній Мессі почав наступ на рекод Герда Мюллера.

Ох і багато в Барселони варіацій, ох і багатооо. Запасними комплектами Найк завжди намагався випалити очі тим, хто їх побачить. Можна вибрати цю з благородним знаком Unicef та цікавим рішенням з блискавками всередині цифр.

а ця мене завжди зігрівала і переносила на пляжі Середземного моря.

але віддамо шану сміливцям 90-х, яким немає місця в нинішній стандартизованій ері.

3)

сезон 1996/97, запасна

Нагромадження вертикальних прямокутників, які ніби накладаються на синьо-червону основу, ніжні написи "Barsa Barsa" начебто підказують слова для викрику вболівальникам на трибуні.

Інтер Мілан

Ні разу не симпатичний мені клуб, але неможливо не віддати шану тому, як йому вдається завжди бути на стилі

1)

сезон 2002/03, основна

З поміж усіх основних варіантів Інтера, я вибрав саме цей Вперше за в XXI віці вертикальну лінію розмистили по центру футболки, жовті смуги на поясі та рукавах чудово переграються з жовтим "свушем" Найк та емблемою. Той сезон в ній відбігав оцей хлопець.

Мабуть, тут він обдумує стратегію на літо 2006-го.

2)

сезон 1997/98, запасна.

Спочатку я хотів вкрасти варіант з переглянутого топу іншої людини - сезон 2010/11 з драконом на боці та когортою нагород на грудях. Але, побачивши варіант вище, передумав. Елегантна портупея з лівого боку перекликаєтья з плечем на правому та шикарним комірцем, з глибоким вирізом, в який можна показати свої волохаті груди. Вона була така класна, що в ній, здається, майже не грали.

3)

сезон 2007/08, запасна

Святкування 100-ї річниці клубу запап'яталося шикарним і сміливим рішенням. Герб міста Мілан на весь тулуб. Заради краси, Pirelli зручненько присіла у лівому куточку. Кажуть, якщо довго дивитись на цю форму - можна почути як шепочуться історії тамплієрів. То шо, є питання?

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты