Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Карантинний плейлист Олександра Хропатого

Карантинний плейлист Олександра Хропатого

Слухаємо якісний саунд, незважаючи на карантинні заходи

Блог — Оффтоп
20 апреля 2020, 11:16
3
Карантинний плейлист Олександра Хропатого

Всім привіт!

Принагідно вітаю православну спільноту Трибуни із Великодніми святами. Христос воскрес!

У цей карантинний період, який затягується, люди потроху впадають у депресивні стани через проблеми економічного плану, через страх захворіти собі та переживаючи за близьких, через всеохоплюючу паніку. Але в той же час ми не маємо це робити. Карантин - це не канікули, а отже момент для благополуччя у колі родини, час для саморозвитку та навіть час для розваг! А що може нас підбадьорити, надати певного позитивного імпульсу? Так, це - музична індустрія!

Тому я вирішив поділитися своїм актуальним плейлистом, запустивши своєрідний флешмоб. Друзі, прошу підтримати цю ініціативу та долучитися до руху, запиливши тут пости зі своїми музичними вподобаннями! Поїхали!

Можливо, деякі з вас у курсі того, що я - фанат танцювальної музики. Але все більше з часом я приділяю увагу й іншим музичним стилям. Наразі широкого розповсюдження набуває латиноамериканська музика. Мені до вподоби ритми латино, проте, не так, що аж-аж. Серед новинок виокремлю похід легендарних BEP у іншу стихію. Хайповий Озуна та співачка, схожа за манерою виконання на Fergie ідеально доповнили трійку Black Eyed Peas - і на виході ми отримали чудовий трек!

Заглянемо й у сферу поп-року. Ніколи не зрозумію чому хлопці з OneRepublic такі недооцінені на фоні успішних Coldplay, Maroon5. Фронтмен гурту Ryan Tedder - як на мене взагалі є одним із найкращих сонграйтерів світу. Пісня Didn't I згадала людям, що "республіканці" ще на сцені й Apologize, Counting Stars - це не стеля для них.

Маленькими кроками переходимо до EDM. Janieck має перфектний голос для танцювальної пронизливої музики. Його реліз на лейблі Spininn' тому не дивина. Прослухайте трек і переконайтеся, що він достойний більшої уваги.

Не вистачає чогось українського? Відео, відзняте у Києві, підійде?:) Багато зарубіжних артистів катаються в Україну, тому що тут можна зробити кліп із дотриманням балансу якість-ціна. Не згорайте від нудьги на карантині!

Карантин вже дістався до відеоряду багатьох артистівю Наступний кліп - дистанційний (LA+London). А знаєте як Liam Payne пов'язаний із футболом? Його екс-дружина Шеріл свого часу була одружена із Ешлі Коулом. Отакі-от драми.

Заговорили про футбол, тому не можна не згадати, що через карантин ми не побачимо Євро-2020 і не почуємо принагідно гімн. Мій ровесник та за сумісництвом двічі найкращий діджей світу Мартін Гарікс був готовий уже у квітні релізнути гімн Євро, але ця справа відкладається як мінімум на рік. Проте релізи від нього є, ось крайній з них.

Далі згадаємо про буденність. Всім потрібен кеш, але коли його в кишенях не вистачає, то можна хоча б послухати музику від подвійного кешу:)

Ну і як не згадати про вихідні! Зараз них стало більше, у когось вони розтягнулися вже більш, ніж на місяць. У наступному тематичному треку можна почути знайомі ритми, їх раніше не так давно використовував Гетта у знаменитому Play Hard. А знаєте хто автор оригінальної мелодії?

Порелаксуємо трішки? Найкраща музика, щоб розслабитися для когось це lounge, а для мене - tropical house. Король тропічних мотивів - послідовник вже покійного Avicii (20 квітня, рівно 2 роки тому його не стало). Триб'ютів було почуто багацько, один із них - нерелізнутий трек, який воскресив норвезький діджей.

Не будемо про сумне. Любите суміш стилів? Тропікал хаус + поп + реп, Норвегія + Швеція + США. До речі, якщо хтось забув, то співачка Зара - виконавиця гімну Євро-2016.

Взагалі Кайго зараз штампує треки один за одним, готуючися до релізу альбому. Спокійні ритми наступної пісні доводять, що талановитому діджею не обов'язково слідувати ритмам чистого попу, а також брати у фіт популярних дівиць. Лірик відео - кайф!

Ще один прекрасний відеоряд та чудова пісня. Nicky Romero недооцінений діджей, але його прогресивний хаус просто фантастичний! Не переймайтеся під час перегляду кліпу, а згадайте у ці часи про людей похилого віку, їм потрібна наша увага.

Монтана Такер запалила відеоряд нової пісні Афроджека та Аллі Брук. Дивимося та танцюємо під драйвові ритми!

Давайте не будемо брехати собі, ми всі хочемо, щоб карантин швидше завершився!

Солвейга із його тенісним хітом Hello пам'ятаєте до речі? Він уміє дивувати своїми висловлюваннями і неориднарністю. Новий проект Europa створений для олдів, є серед нас такі?:) Кліпець до речі тематичний, а текілу не піть!

 

Трішки реміксів не завадять! Ава Макс розкручується як може, Албанія рулить!

А ця гаряча іспанка добилася прориву завдяки своїм впливовим родичам, але напевно недарма. Тієсто в поміч!

І знову порелаксуємо. Музика Тієсто, прекрасний вокал Бекі Хілл, яка нарешті виходить у світ та квітучий відеоряд.

Не міг я не згадати і про свого кумира! Девід Гетта був і залишається таким для мене у світі діджеїнгу та музичної індустрії загалом. Наступний трек-ремікс може запросто стати гімном для закоханих, релізнувся він до речі якраз перед Днем всіх закоханих.

Завершую свій карантинний топ-20 на музичному творінні альтер его Девіда, який вирішив податися під псевдонімом в андерграунд. Superstar DJ нагадає всі нам старих-добрих Chemical Brothers.

А ще Девід - благодійник. Минулої суботи у Маямі він влаштував масштабний благодійний виступ серед хмарочосів, попутно в мережі проходила імпровізована зум-паті. До Девіда до речі непомітно доєднався під час виступу інший Дев - Бекхем та подарував діджею іменну футболку Інтера із Маямі. Гетта зібрав дуже багато коштів на потреби США та рідної Франції у боротьбі з коронавірусом. Респект!

На цьому все! Будьте здорові та долучайтеся до флешмобу!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Vbet.com - скам
Сегодня, 08:03
Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты