Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Мої улюблені ігри. Daggetkeln

Мої улюблені ігри. Daggetkeln

Топ ігор

Блог — Оффтоп
Автор — Daggetkin
30 января 2020, 17:21
7
Мої улюблені ігри. Daggetkeln

До середини минулого року я майже не грав у ігри приблизно років вісім. Домашній ПК вже не щось нове а обновляти ПК не було можливості. Але минулого літа я вступив у секту консольщиків, придбавши собі Playstation 4.  І до цього часу я надолужую усе, що я пропустив за цей період. І після кожної гри я був просто у шоці від того, як я міг свого часу це пропустити. А нижче лише невеликий перелік ігор, що вразили найбільше

Відьмак 3: Дике полювання

Одна із найкрутіших РПГ, що були випущені за останні 10 років. Поляки із CD Project Red  зробили настільки крутий і лояльний до споживача продукт, що заслужили звання однієї із найбільш поважних ігрових студій у світі. А сама гра бездоганна. Напевно єдина РПГ, де мені було не нудно відкривати кожен знак питання на мапі.

Heavy Rain

 Це скоріше не гра, а інтерактивний фільм, при чому з настільки крутим сюжетом, що мимоволі згадуєш триллери Девіда Фінчера. Там настільки крута атмосфера, що її можна ножем різати. А ще там 17 кінцівок і все залежить лише від твого вибору.

God of War (2018)

Дуже близька по духу гра для мене. Це вже не бездумний слешер, де треба убивати усе, що рухається, а крута історія взаємовідносин батька та сина. Однозначно, одна з найкращих ігор 2018 року.

Red Dead Redemption 2

Якщо для когось віддушиною після роботи є поганяти в танки або поїздити на автосимуляторі, то для мене це точно РДР. Там можна годинами просто їздити зі свої вірним конем по світу, роздивлятись прекрасні пейзажі, або просто ловити рибу. І за весь час ти так прив `язуєшся до свого коня, що після його втрати, я не міг стримати сліз.

Heroes of Might and Magic 3

Третім Героям вже скоро буде 20 років, а досі ніхто не придумав щось краще у жанрі покрокових стратегій. У цю гру я буду грати і через 10, і через 20 років, бо це класика, яку неможливо забути.   

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты