Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Анкета Олександра Хропатого. Альтернативна версія

Анкета Олександра Хропатого. Альтернативна версія

Другий анкетний захід - нові горизонти

Блог — Оффтоп
24 января 2020, 22:30
15
Анкета Олександра Хропатого. Альтернативна версія

Let's Go!

Не так давно я як і багато інших корситувачів Трибуни вже проходили анкетування, але я так бачу того було мало, можливо скоро це буде щорічний перепис найактивніших?:) Ну годі здогадки, фото тематичне зі шкільних років поставив для ілюстрації анонсу, тепер можна приступати до нелегкої ностальгічної справи.

1) Почему ты выбрал такой ник?

Бо приховувати своє справжнє ім'я за ніком не звик. Та й взагалі не прихильник таємничості, коли це стосується ідентифікації особистості.

2) Сколько времени в день проводишь на Tribuna.com?

Хвилями моя активність йде, влітку часто "зависав", восени - рідше, а взимку знову частіше. В середньому проводжу тут десь півгодини-годину саме за переглядом новин та читанням постів. Коли сам же пишу пости, тоді звісно лічильник набирає обертів.

3) Знаком ли с кем-то из пользователей вживую?

Напевно ні, оточення знайомих, приятелів та друзів якесь у мене переважно не зацікавлене спортом.

4) С кем из пользователей хотел бы встретиться вживую?

Зазвичай сором'язливий Сашко ініціативу не проявляє. Тому нав'язуватися не хочу. Та й за межі чернігівської зони комфорту майже не виїжджаю, тому тут варіантів мало. Запрошував редакцію на ЧУ з літнього біатлону в Чернігові - ніхто не приїхав:( Є ще варіант стосовно хайпової "Десни" і її домашніх матчів - там можна зустрітися хто бажає. Або ще ближче за часовим відтинком - футбольна Зимова першість серед жіночих команд (17-21 лютого) на оновленому стадіоні "Юність". Планую там бути попри наявніть кулуарних ігор і відсутності на турнірі "Єдності-ШВСМ" (футболістки якої можна сказати живуть у Чернігові, а не у Плисках і тренуються переважно на цьому ж стадіоні, а поїдуть на турнір у Маріуполь - WTF?!). 

Є ще таке бажання особисто познайомитися із особистостями зі спільноти гри 7-40, там дуже багато цікавих і своєрідних людей.

5) Три твоих любимых пользователя

ТОП-3 для мене із тих, хто різнобічно розвиває та розважає Трибуну тут і зараз - це напевно Дмитро Клименко, Сергій Барановський та Ігор87. Окремої поваги заслуговує Олександр Сажко, він свого часу був таким собі куратором для мене у сфері ставочного розділу, коли мав там серйозний вплив.

6) Три твоих самых нелюбимых пользователей

Якось немає таких поки що. Тролі і провокатори були і будуть. Пам'ятаю раніше нереально бісив їдкий Dyadya Vova, дякувати Богу, що ті лихі часи позаду.

7) Три твоих любимых поста

Контенту достойного уваги та поваги начитався досхочу, тому згадати і виокремити якийсь топ із них не маю змоги.

8) Три твоих любимых блога

7-40 - бо я там головний наразі:) А ще адмінблог та Bundesrebublik, бо тктк "рулить". Але це блоги скоріше не найулюбленіші, а ті, пости яких привертають найбільше уваги на даний момент. Низка крутих блогів від мегакрутих користувачів - дякую усім за контент, який ви створюєте та даруєте спільності інфу про спортивну або навколоспортивну всяку-всячину! Мегареспект усім!

9) Кто лучший автор статусов?

Статуси - це явно не моє хобі. Читаю статуси рідко і "статутусні" люди мені малознайомі.

10) Кого из пользователей хотел бы видеть в редакции Tribuna.com?

Себе хотів бачити свого часу восени 2018 року. Претендував на посаду редактора розділу "Ставки", пізніше у цьому ж році ставши найкращим користувачем цього ж розділу за іронією долі:) А "обскакав" мене тоді не маловідомий на теренах Трибуни зараз Влад Дунаєнко. Але я розумію сповна роботодавців Трибуни - вибір між спортивним журналістом за освітою і комп'ютерним інженером був очевидний і явно не мою користь. А наразі мене влаштовує позиція рядового користувача, який безкоштовно та якомога якісніше намагається проводити турніри 7-40. Хоча до вигідних пропозицій завжди відкритий.

А у редакції Трибуни я завжди хотів і буду хотіти бачити освічених, розумних та цікавих особистостей із широким спектром зору у сфері спорту і не тільки.

11) У кого из пользователей самые смешные шутки?

Інтелектуальний гумор, який подекуди виходить за межі здорового глузду до вподоби. Це я про вас - Ігор, Дмитро, Сергій, Юрій...всі себе впізнали? Ваші жарти круті!

12) У кого из пользователей ты взял бы интервью?

Вже був досвід інтерв'ю зі Стасом Якубовським у рамках конкурсу кращих блогерів цього літа. Наразі я усвідомлюю, що повинен був закрутити ще більш відверту розмову зі Стасом, особливо стосовно скандальної теми 7-40. Так із користувачами хотілося б поспілкуватися у неформальній обстановці, а інтерв'ю краще взяв би у якогось топового українського чи зарубіжного спортсмена.

13) Оказавшись перед Щербаковым – что бы ты ему сказал?

Чому у головного редактора у рейтингу спортивних вподобань бокс на першому місці? 

14) Опиши Tribuna.com тремя словами

Топове спортивне ком'юніті.

15) Самый памятный момент, связанный с Tribuna.com

Виграний конкурс "Король ставок Tribuna.com" (другий сезон), в якому 21-річний хлоп "прихлопнув" майстрів-"монстрів" ставочної справи лише одними знаннями про футбол та тактико-стратегічними витівками. А у минулому році - це безмежно крутий досвід участі у махачі кращих блогерів Трибуни - бути у топ-16 такому аматорові як я за честь.

Дякую всім за увагу!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Біржа Бінанс
Сегодня, 00:02
Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты