Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Мої оффтопні підсумки 2010-х

Мої оффтопні підсумки 2010-х

Мої оффтопні підсумки 2010-х

Блог — Оффтоп
31 декабря 2019, 01:34
3
Мої оффтопні підсумки 2010-х

Мої оффтопні підсумки 2010-х

Не те, щоб я сильно любив підбивати підсумки, але вже декілька років саме завдяки флешмобам Трибуни регулярно це роблю. Це дуже круто, коли перечитуєш свої опуси через якийсь час і згадуєш, якою ти був людиною, що тобі подобалось, а що пройшло повз. Отже, вийшло щось таке.

Кращий фільм десятиліття  - «Опівночі в Парижі»

За це десятиліття вийшло чимало монументальних картин, як напевно увійдуть у всі можливі золоті фонди, але ося комедійна мелодрама Вуді Аллена мені настільки запала в душу, що передивлявся її разів зо три. Напевно, немалу роль зіграла моя давня симпатія до Маріон Котіяр. Це можливо найбільш європейський американський фільм, який мені доводилось бачити.  Ну і діалоги – особлива цінність будь-якого кіно Вуді Аллена.

Кращий серіал - «Картковий будинок»

Довго не міг обрати між «Чорним дзеркалом» і Кевіном Сепйсі, та все ж обрав останнього. Просто неймовірний кастинг акторів, неперевершений сюжет  і дуже влучне попадання в настрої суспільства. Особливо перед обранням Трампа. Фільм доволі жорстокий, але як інакше знімати картини про політику? Це кіно не про велосипедиста.

Краще комедійне шоу:«Карпул Караоке з Джеймсом Корденом»

Колись всі ми сходили з розуму від Джеремі Кларксона, але Джеймс Корден гідний продовжувач його традицій. Англійський  комік зумів підкорити США і запустити власне Late night show. Вишенькою на троті стала рубрика де зірки  співають караоке. Випуск з Адель вже має понад 200 млн переглядів, і добрих переглядів із 50 – мої.

Кращий альбом: THE Hardkiss – Perfection is a lie

Без сумніву краща українська група 2010-х. Важко було вибрати один їхній альбом, тому вибрав той, який найдовше затримався у моєму плейлісті. У ньому достатньо справжніх бенгерів і просто неймовірне звучання. Іноді все ще важко повірити, що вони українці.

Кращий кліп – Justin Timberlake «Mirrors»

В мені говорить давня любов до Джей Ті, але це однозначно один із шедеврів кліпмейкерства. Цікаво, що десь із цього альбому Джей почав уявляти себе «Лед Зеппелін» і записував 7-хвилинні  треки. Проте кліп все одно дивиться на одному диханні.

Краща книга – Василь Шкляр «Залишинець»

Так, знаю, що вона вийшла у 2009-му, але до широкого читача потрапила вже у 2010-2011-му. Дуже добре розказана історія. Навіть безвідносно патріотизму, просто крута книга. Бо у нас часто за патріотизмом забувають про суть твору, особливо це кіносценаристів стосується. Тут все на рівні: сюжет, діалоги, персонажі, робота над історичним матеріалом.

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты