Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Найбільш очікувані трансфери літа-2019 від «Троєщинського їксперґа» Ochoa510

Найбільш очікувані трансфери літа-2019 від «Троєщинського їксперґа» Ochoa510

Погодьтеся, на ці трансфери ви також чекаєте з нетерпінням.

Блог — Оффтоп
28 июня 2019, 20:25
3
Найбільш очікувані трансфери літа-2019 від «Троєщинського їксперґа» Ochoa510

Зізнайтеся, ви також очікуєте на них із нетерпінням.

Презентую вам мій власний топ найбільш очікуваних трансферів цього літа. Не судіть суворо :)

5 місце – Жерсон Родріґес до «Динамо» Київ

Гравець збірної Люксембургу вразив багатьох українців в обох матчах між нашими головними командами – молодий хлопець із ефектною зачіскою не лише приніс нам важливі три очки на «Жозі Бартель» на останніх хвилинах березневого матчу, а й був справжнім лідером контратак команди Люка Хольца – як наслідок, у Інстаґрамі Родрігеса палкі уболівальники «Динамо» хто жартома, хто всерйоз зіграли роль турецьких фанів та заспамили кілька останніх публікацій Жерсона коментарями «Come to Dynamo Kyiv».

4 місце – Руслан Маліновський до «Аталанти»

Цього трансферу хоче, здається, вся Україна. Бергамаски не набагато кращі за «Генк», проте грають не лише в груповому етапі Ліги Чемпіонів, куди потрапили й бельгійці, а й у більш сильному та конкурентному чемпіонаті, де боротьбу за Лігу Чемпіонів, окрім «Ювентуса», ведуть щонайменше п’ять клубів, як це було минулого сезону.

3 місце – Ярослав Прокипчук до «Реал-Фарма»

Найочікуваніший трансфер літа. Ярослав був одним із гравцем основної обойми новокаховської «Енергії» минулого сезону, але трансфер до одеського фармацевтичного клубу, безумовно, затьмарив би усі інші літні трансфери світу разом узяті. Запасаймося попкорном та поспостерігаємо за трансферною сагою чергового українського гравця!

2 місце – Денис Гармаш із «Динамо Київ» до... ТА БУДЬ-КУДИ!

Трансфер, на який чекають, схоже, усі уболівальники «Динамо». Щороку гра Дениса погіршується, а характер не покращується – відсторонення Гармаша від основи наприкінці сезону стало одним із небагатьох плюсів роботи Хацкевича. Єдина перешкода на шляху трансферу в «Денізліспор», куди Дениса найзавзятіше сватають, – це півень на їхній емблемі, який може відлякати гравця з таким чоловічим характером, яким є Гармаш.

1 місце – Неймар до ФК «Львів»

Адміністрація «Трибуни» жартома передбачила цей трансфер кілька місяців тому, але назвіть принаймні одну причину, чому цьому переходу не можна статися вже цього літа. Цілий червень ходять чутки про те, що бразилець мріє залишити ПСЖ, але чому одразу «Барселона»? Для досконалого завершення бразильського проекту футбольному клубу «Львів» було б ідеально підписати саме Неймара, до того ж, на тлі останньої травматичності гравця саме український чемпіонат зі своїми повільними швидкостями та відсутністю вболівальників на трибунах, які, як відомо, можуть смертельно образити Неймара, допоможе йому відновити свої кондиції, аби за рік-два після перемоги зі «Львовом» у Кубку України та виходу в 1/4 Ліги Європи збагатити «золотих левів» кількома десятками мільйонів євро та перейти в більш конкурентний чемпіонат та сильніший клуб, скажімо, в «Майнц».

Чи згодні ви з моїм топом? Чекаю на ваші коментарі!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты