Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Підсумки року для українського спорту від Станіслава Орошкевича

Підсумки року для українського спорту від Станіслава Орошкевича

Що відбулось за рік, і що найбільше запам’яталось.

Блог — Оффтоп
28 декабря 2018, 20:17
1
Підсумки року для українського спорту від Станіслава Орошкевича

Що відбулось за рік, і що мені найбльше запам'яталось.

Провал року

Олімпійська збірна України з біатлону

Описати виступ біатлоністів можна тільки так: "Фіаско та повний провал." Жодної медалі, купа скандалів, сльози, хворба провідної біатлоністки під час змагань, 11 місце в жіночій естафеті, найкращий інидивідуальний результат нище ніж в українського скелетоніста... І це зимовий спорт № 1 у нас.

Перемога року 

Олімпійське золото Авраменка

Після безталанного виступу біатлоністів, ця перемога видалась казковою. Олександр врятував виступ України на олімпіаді. Він переміг всупереч усьому, що робить його перемогу ще пам'ятнішою та значущою.

Прогрес року

Збірна України з футболу

Україна не квіліфікувалась на ЧС, показуючи дуже нестабільну гру. Перші товариські ігри: нічії з Саудівською Аравією та Мароко, й перемога над резервним складом Японії не спонукали до оптимізму. І ось почалась Ліга Націй.Тепер від перегляду матчів збірної можна зловити кайф, а сама гра стала цікавою, плюс Шевченко не боїться експерементів. Лишилось подивитись на відповідальну гру з топ-суперником.

Несподіванка року

ФК "Олександрія" 

Лідерство "Олександрії" в ЧУ точно ніхто не очікував. Так, вони зменшили оберти і впали з 1-го місця на 3-тє, але галасу наробили. Симпатична гра, перемога над "Динамо", подивимось чим все закінчиться.

Ганьба року

"Ворскла" в ЛЄ

Це був просто жах... Навіть розписувати не хочеться.

Матч року

"Хоффенхайм" - "Шахтар". 2-3.

Так, у цьому році "Шахтар" значно послабшав і у ЛЧ були великі проблеми. Але вони видали матч, який точно запам'ятається: динамічний, емоційний, драматичний, з вилученням, з вирішальним м'ячем на останніх хвилинах та перемогою. Це було круто!

Вболівальники року

Африканські фанати "Ворскли"

На фоні аморфності самої "Ворскли" та її фанатської активності, ці енерджайзери стали світлою плямою. Вони добряче запалили!

Спортсмен року

Еліна Світоліна

Для тенісистки сезон складався проблематично. Після перемоги у Римі пішли провали на Великих шоломах. Але все завершилося грандіозною істричною перемогою на фінальному турнірі в Сингапурі із призовими 7 млн. доларів та топ-4 у загальному заліку.

Сайт року

Tribuna.com

Ну, тут взагалі все очевидно.

п.с. не дякуйте за ребрендинг.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты