Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Робота, яка пов`язана з мрією, або сповідь бариги

Робота, яка пов`язана з мрією, або сповідь бариги

Життєві «соплі».Ще з дитинства дуже захоплювався спортом, і тому мріяв щоб в майбутньому моя професія була пов`язана саме з ним.Але йшли роки, я закінчив школу, потім універ (спеціальність «Соціальний працівник»), почав працювати і мрія ставала все більш далекою, а слова: «яка користь від твого футболу?» - все більш актуальними.Але близько двох років тому сталася така ситуація:Поїхав на заробітки до Польщі, привіз трохи грошей і вирішили з другом відкрити свій секонд-хенд. Все було елементарно просто, хотіли власну справу в невеликому магазині, готувалися до...

Блог — Оффтоп
Автор — sheva
5 декабря 2018, 22:36
10
Робота, яка пов`язана з мрією, або сповідь бариги

Життєві "соплі".   

Ще з дитинства дуже захоплювався спортом, і тому мріяв щоб в майбутньому моя професія була пов`язана саме з ним.Але йшли роки, я закінчив школу,  потім універ (спеціальність "Соціальний працівник"), почав працювати і мрія ставала все більш далекою, а слова: "яка користь від твого футболу?" - все більш актуальними.

Але близько двох років тому сталася така ситуація:Поїхав на заробітки до Польщі, привіз трохи грошей і вирішили з другом відкрити свій секонд-хенд. Все було елементарно просто, хотіли власну справу в невеликому магазині, готувалися до відкриття, зробили майже всі закупки товару і обладнання, але в останню мить виникли проблеми з орендою приміщення і все накрилося мідним тазом.Далі, за час пошуку нового приміщення у товариша виникли сімейні проблеми і він вже не міг вкладати кошти, сам я матеріально не витягував, а залазити в борги чи шукати іншого партнера вже не хотілось.Тому пішов працювати офіціантом до пабу, а паралельно розпродував все нереалізоване майно, яке залишилось від нашої ідеї.

 

В закуплених речах було трохи спортивного стафу, його я вирішив продавати окремо через різноманітні інтернет ресурси.І як не дивно, хоч речі були і б-у, але люди активно цікавились і купували їх. Тут то в мене і виникла ідея: "А чому б не зайнятися цим на постійній основі?", тим паче, що це приносило мені велике задоволення і не поганий дохід.Я продовжував працювати в пабі і паралельно розкручував сторінки у соц. мережах на яких поміщав свої речі. Поступово почали з`являтися постійні клієнти, а я все більше розуміти чого хочуть люди).Мене це все так стало захоплювати, що я почав присвячувати торгівлі більшість вільного від роботи часу, а коли декілька місяців підряд мій дохід від основної роботи був менший ніж від додаткової, я вирішив, що пора займатись чимось одним.Звичайно я вибрав те, що мені більше до душі, займаюся цим і по сей день.

 

Чим конкретно я займаюся і як проходить мій робочий день?Зразу скажу, мій графік можна вважати не нормованим, без свят і вихідних. Я постійно задіяний у цій діяльності, але водночас маю багато вільного часу.Зранку я прокидаюся і йду на найближчі секонди та пошти, щоб отримати новий товар та відправити вже оплачений.Після того як до мене потрапляють спортивні речі, я їх приводжу до розуму: перу, підшиваю тощо. Потім головне - роблю серію фото, так як моя діяльність майже виключно через інтернет, дуже важливо зробити якомога якісніші знімки.Зробив фото - заливаю все до інтернету і чекаю на результат.Можливо когось збентежить те, що необхідно порпатись у секонді? Так, це не для всіх. Але існую безліч інших способів як отримати необхідні для вас речі.

 

Що приємного, що подобається?Мені дуже цікаво тримати кожну нову річ в руках, вона містить свою історія. Я наочно можу оцінити дизайн футболки певного сезону, детально розгледіти всі елементи, від емблеми до найменшого шва.Коли до тебе потрапляють ретро речі - це справжнє свято, адже ти не тільки потрапляєш в ті час з яких до нас прийшла футболка, але і можеш гарно на цьому заробити;)Дуже приємно, коли певну річ яку ти купив за копійки вдається продати за декілька сотень$.

А ще дуже приємно усвідомлювати свою хоча не велику, але соціальну важливість. Нажаль, не всі в нашій країні можуть дозволити купити собі нову оригінальну річ свого улюбленого клубу, не всі сім`ї можуть забезпечити своїх дітей всім необхідним для тренувань, або просто змінювати речі в залежності від зміни вподобань. І ось тут з`являється такий бюджетний варіант як я, який не коштує таких великих грошей, але може задовольнити багато побажань. І в результаті, можливо саме в моїй амунійії займаються майбутні спортсмени державного або і світового рівня. Не можна передати словами, як радісно, коли у дитини горять очі, бо вона отримала таку жаданну футболку умовного Мессі чи Роналду.

Цікавих історій, на мій погляд, дуже багато, але хочеться згадати як одного разу у мене купував велику кількість регбійного гравець збірної України з регбі. Мені було приємно, але дещо сумно, адже розумієш наскільки погано розвинута у нас спортивна інфраструктура в багатьох видах спорту, бо людині видають лише комплект форми для офіційних змагань, а тренується кожен хто в чтому може...

 

Маленький висновок:Можу з упевніністю сказати, що моя мрія хоть трошки, але збулася. Я заробляю гроші на спорті, маю вдосталь вільного часу, а головне - відчуваю себе вільною людиною із вислову "Якщо знайти роботу своєї мріїї, то працювати не прийдеться ні дня".Можливо саме зараз ви вдягнені в одну з моїх речей, а якщо ні - то не соромтесь підтримувати маленьких бізнесменів;)   

 

#флэшмобы.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты