Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Матчі які я ніколи не забуду. Міша Пихней

Матчі які я ніколи не забуду. Міша Пихней

Мілан, Ліверпуль,Чемпіонат світу.

Блог — Оффтоп
Автор — Міша Пихней
28 апреля 2018, 17:02
7
Матчі які я ніколи не забуду. Міша Пихней

Мілан, Ліверпуль,Чемпіонат світу.

Наполі - Лаціо. Сезон 14/15

Останній тур сезону в Серії А, боротьба за 3 місце та путівку в Лігу Чемпіонів. Лаціо йде на 3 місці і має на три очки більше, їх влаштовує нічия, але у випадку перемоги в Лігу Чемпіонів проходить Наполі.

За один тайм Лаціо пройшов шлях від впевненої перемоги до очікування неминучого краху і навпаки. Симуляція Маджо, яка принесла Наполі пенальті та вилучення в суперника, незабитий несправедливий пенальті, і кармічна помилка в захисті від того ж Маджо, яка принесла Лаціо перемогу. І на останок гол Міро Клозе, який я відчував ще до його виходу на поле.

Нереально крутий матч. Фінал сезону який ми заслужили!

Парма - Мілан. Сезон 14/15

Ще один божевільний матч. Один з крайніх яскравих матчів Парми в Серії А. Після першого тайму Мілан впевнено перемагав 1:3, але для гравців Мілана це занадто просто і вони все зробили складніше. спочатку червону отримав Бонера, а коли Парма вже навіть в більшості не могла забивати, Мілан забивав собі сам. Для більшої драматургії останні 10 хвилин ворота Мілана захищав травмований Дієго Лопес. А як приємно було дивитись на Кассано.

Чого тільки не згадаєш за ці роки.

Норвіч - Ліверпуль. Сезон 15/16

"Вам потрібні божевільні матчі? Тоді я йду до вас!" Напевно так Юргун клопп влаштовувався в Ліверпуль. Як такий список може обійтись без цієї, по доброму схибленої, банди? Після 3:1 я подумав що це черговий провал Ліверпуля і додивлявся матч по інерції, але це був би не Ліверпуль якби все закінчилось так просто. Ліверпуль відігрався, а після привозу від Норвіча вийшов вперед, потім привіз самна 93 хвилині, а на 95 вийшов вперед. Просто подивіться на Клоппа в останні 5 хвилин матчу.

Уругвай - Гана. ЧС 2010

Я слідкував за Суаресом ще з часів його виступів за Аякс, торму на ЧС 2010 вболівав за Уругвай (звісно після Бундестім). Через це кінець матчу мені запам'ятався ще більше. Кінець матчу після якого я до 3 години ночі навіть не думав про сон. Без сумнівів один з найкрутіших моментів в історії футболу.

Бразилія - Чилі. ЧС 2014

Не знаю чому, але я дуже сильно вболівав на ЧС 2014 за збірну Чилі. Інколи так буває що починаю вболівати за якусь команду і сам не знаю чому. За Чилі напевно через крутий гол Алексіса у ворота Атлетико, гру Відаля через біль, класну гру всієї команди на в групі і навпаки антипатію до збірної Бразилії. Який енергійний матч і ще більш нервова серія пенальті. Я вдома відстояв на ногах весь матч від першої хвилини до останнього пенальті, вболіваючи за команду на яку мені ще два тижні до того було байдуже. Через рік я вже свідомо вболівав за збірну Чилі і радів що вона найсильніша команда континенту. Жаль на ЧС 2018 їх не буде.

Бразилія - Німеччина. ЧМ2014

Це просто футбольне вбивство фаворитів домашнього Чемпіонату світу.

Мілан - Манчестер Юнайтед 2007

Тут одразу два матчі. Два матчі імені Кака. Матчі які показують за що колись давали Золотий М'яч. Мілан був на вершині на вершині європейського футболу, а Кака грав як Бог.

Фінал Ліги Чемпіонів 2018

Я впевнений що Київ отримав найкращий фінал за останні роки. Ліверпуль зробить шоу.

Бонус: Формула 1. Гран прі Канади 2011

4 години: дощ, обгони, піт стопи, штрафи, аварії, машини безпеки, голівудський кінець. Незабутня гонка.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты