Tribuna/Футбол/Блоги/Оффтоп/Підсумки року від Сергія Барановського

Підсумки року від Сергія Барановського

Про перший секс Клоппа і сурінамських дідів

Блог — Оффтоп
23 декабря 2017, 23:56
12
Підсумки року від Сергія Барановського

Багатоходівочка року – Неймар – Дембеле- Ярмоленко

Арабські гроші прийшли в «Динамо» по довгому колу. Принцип доміно дозволив Андрію нарешті виїхати до Європи, а «ПСЖ» отримав таки  в своє  розпорядження «першого після богів» .

Найгірший привід не виспатись року – бій  Мейвезер-Макгрегор

Ну от вам і піар на марші. Результат бійки був більш-менш передбачуваний повністю, але увесь шум навколо бою, змусив навести будильник під час законної відпустки і подивитись це неподобство з самого ранку в прямому ефірі.

Спортивне відкриття року – теніс

Востаннє так пристально доводилось дивитись теніс в ті благословенні  часи, коли Горан Іванішевіч перемагав на Уїмблдоні. УТ-1 транслював, на хвилиночку! Еліні Світоліній тоді було 6 років, але вона знову повернула мені інтерес до цього спорту, чого навіть Надаль з Роджером зробити не змогли.

Емпатія року – «Мілан»

Було чимало клубів в 2017-му, вболівальників яких хотілось приобняти і підлити їм текіли в емальовану кружку, але «Мілан» це особлива історія. Як же вони раділи влітку, які месіанські надії покладали на новачків, а тут облом. При чому глибина жомової ями у яку летить славетний клуб поки не зовсім зрозуміла.

Інтимне зізнання року – Юрген  Клопп

Коли Юргена спитали, чи пам’ятає він свій перший раз, той відповів, що добре пам’ятає, і надіється, що з «Хоффенхаймом» у них  вийде краще ніж у нього тоді. Іронія в стилі жартів на зустрічах однокласників дуже круто зайшла. Журналістка питала про перший матч в ЛЧ звісно, але іноді треба бути точнішими в формулюваннях.

Прощання року – Франческо Тотті

Цьогоріч завершили з активним футбіком чимало легенд, але більшість із них не грали вже у топових лігах, а йшли  з тих місць де комфортніше дотоптувати свої бутсики. Імператор до останнього був зіркою Серії А, при чому в топовому клубі, тому його проводи на пенсію якось особливо запам’ятались. А ще, він один із останніх футболістів, які для мене були «завжди». В тому сенсі, що із тих юних літ коли я почав активно цікавитись футболом, Тотті вже був помітною фігурою .

Футбольна династія року – Патрік і Джастін Клюйверт

Свого часу «сурінамські батьки» влили нову кров у голландський футбол і з кінця 80-х кожен молодий гравець «Аякса» чи «ПСВ» сприймався не інакше як новий Гулліт. Зараз в Голландії тривожне затишшя, котре  можуть перервати «сурніамські внуки».  Джастін Клюйверт вже зараз показує дуже достойний футбол, і можливо якби у нього були такі ж партери, як у батька в його віці, то і на гол і фіналі ЛЧ можна було б замахнутись. Між тим, у «Барсі» підростає Шейн Клюйверт.

Спам року – Come to Besiktas

Якщо ви професійний футболіст, і у вашому профілі жодного разу не проскакувало "Come to Besiktas", то у вас щось пішло не так . До «Бешікташу» кличуть навіть Короля ЛеБрона

Лав сторі року – Ежені Бушар і вболівальник (Джон Герке)

Всі ж пам’ятають історію про те, як відома тенісистка програла побачення фанату  у твіттері за результатами Супербоулу? Схоже у них все ок, тому побачення вона скоріше виграла.

 

Хайп року –   ФК Маріуполь

На нашім футбольнім хуторі навіть жарти про собачу будку рвуть інфопростір. Просто уявіть, що було б, якби клуби УПЛ взяли на ставку коментаторів з Трибуни?

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Счёт:
21 марта, 23:17
Все посты