Tribuna/Футбол/Блоги/Клуб любителей блогов/Андрей Латенко: «У 2010 році я почув Марію Шарапову і мене це тільки злякало»

Андрей Латенко: «У 2010 році я почув Марію Шарапову і мене це тільки злякало»

Хорошо уметь делать разные беседы. А интересные собеседники, хороший тест чего ты стоишь в этом деле. Сегодня очередной тест.

Автор — Anton Chugunov
1 февраля 2015, 05:50
4

Хорошо уметь делать разные беседы. А интересные собеседники, хороший тест чего ты стоишь в этом деле. Сегодня очередной тест. У меня в гостях .

- Я сижу и думаю, чем можно заинтересовать читателей в нашей беседе. Твои предложения?

- У 2050 році можливо я знайду ключ до зацікавленості публіки, але сьогодні це не про мене.

- Сложно писать про киберспорт?

- В 2004 році мені купили комп'ютер. Мабуть це були крацщі роки мого життя. У мене було тільки дві играшки: GTA VC, Fifa 2004. На тотй момент мены було достатньо. Декілька неділь наза, друг мені порадив продвинути блог на Трибуні. Я с зрадістью згодився, адже в мене є деякі знання в області кіберспорту. Написання посту про кіберспорт для мене не єскладною справою.

- У меня есть желание, сделать беседу автобиографичной. Ты человек достаточно молодой, но я догадываюсь умный. Какой временной отрезок в истории советской Украины ты считаешь самым важным (не считая развал Советского Союза в начале 90-х) и почему именно это время?

- У 1944 році В.Сосюра написав такі строки:

"Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер,

і трави, і води…  

В годину щасливу і в радості мить,

любіть у годину негоди."

На мій погляд, те що коїлось в той час, коли мене не було, не потрібно мене турбувати. Я людина, котра повина своїй країні сьогодні, тому я прикладу максимум зусиль і своїх можлтивостей, щоб моя країна розвітала.

Приблизно в 2006-2007 роках мені подабалась російська футбольна ліга

- Живя в России, я люблю украинский язык (странно да?) за: мелодичность, певучесть, красоту, и на мой взгляд мову можно сравнить с прекрасной девушкой. А с чем для тебя можно сравнить русский язык?

- В 2010 році я окінчив школу і вступив до ВУЗу. В шкільній програмі був дефіцит уроків російскої мови. Щоб володіти на певному рівні російскою мовою, мені потрібно було вивчати її самостійно. Я почав з російскої літератури. На сьогодні мені дуже подобається творчість А.Вознєсенського, В. Маяковського, С. Єсеніна. Саме ці письменники відображають всю красу російскої мови та самої Росії.

- Приходилось бывать в России?

- У 2014 році я зрозумів, що у своєму житті я мало подорожував. Мені хотілось відвідати багато куточків світу, такі як Іспанія, Норвегія, Великобританія. Що стосується міст Росіїї, то я залюбки відвідав би пам'ятки Москви та Санкт-Петербурга.

- Россия относительно тебя есть совсем недалеко. Калининград например или Смоленск. В чем проблема просто сесть и поехать?

- У тому же 2014 році я збирався приїхати до Москви, щоб трохи відпочити від навчання. Але кожен раз я знаходив якийсь привід для відмови подорожування. Можливо мені потрібна компанія, яка зможе поїіхати зі мною і поразважатися у подорожі. А що стосується найближчого міста, то це Бєлгород.

- Какие три ассоциации возникают у тебя когда ты слышишь Россия, в любом контексте.

- Приблизно в 2006-2007 роках мені подабалась російська футбольна ліга. Я з задоволенням спостерігав за грою "Локомотива", ЦСКА та "Спартака". Футбол - це перша, моя асоціація. 

Другою асоціацією є саме та творчість, та література, про яку я вже розповідав. Коли мені хочеться розслабитися я звертаюсь до російскої літератури. 

Третьою асоціацією є Медведик із олімпіади 1980.

- Хотелось бы побывать на Байкале?

- В році десь так у 2007 я почав активно відвідувати ставки, річки с однією цілью - порибалити. Коли ти встаєш у 3-4 ранку, збираєш речі, інструмент і йдеш по лісу, де тебе зустрічає співучий оркестр пташок - це одне з найкращих вражень мого життя. За такі хвилини щастя можо віддати багато чого. Тому на Байкалі побувати теж я не відмовився, адже там дуже красива природа.

- Какие девушки тебя привлекают?

- У 2013 році я познайомився з дуже інтерсною особою. Нас об'єднувала лише дружба. Але мені дуже подобалося тримати контакт з цією дівчиною. Вона вбила в мою голову, що справжня красуня повинна мати природню красу, а саме малу кількість косметики на обличі. Також вона мені вбила в голову, що дівчина потрібна мати натуральні брови, ніякого татуажу. Тому з того моменту, я дуже часто звертаю увагу на брови дівчат. Тому хочу звернутися до всіх дівчат країни: "Зберігайте натуральні брови".

- Что пытаешься поменять в себе, в последний год?

В 1940 роках Махатма Ганді сказав: "Хочешь изменить мир - начни с себя". Як тільки-но я чую якесь зауваженя в свою сторону я завжди намагаюсь змінітись у кращу сторону. Влітку на змаганнях по футболу мені сказали, що я маю погану фізичну підготовку, одразу після цього зауваження я почав бігати кросс кожного ранку, щоб набрати той рівеь фізичної підготовки, який був раніше. У іншому також намагаюсь змінитись у кращу сторону.

- А какой у тебя главный план на этот год?

- З 2015 року я поставив ціль перед собою - знайти собі роботу, адже я закінчую в цьому році навчатись і мені потрібне працевлаштування.

- Зачем тебе Харьков? Почему не переезжаешь в Киев?

- З 1992 року я живу у Харкові. Харків - перша столиця. Мені подобаються лідери, ті, хто перші.

З 2000 року по сьогоднішній день я ненавиджу робити домашнє завдання

- Разве в столице меньше возможностей проявить себя?

- У 2003 році я був у Києві, мені дуже сподобалось це місто. Але я не знаю, де можно більш зарекомендувати себе. Якщо б була змога пробратися куди-небудь, то я залюбки.

- Ты боишься сложности?

- В 2014 році я захистив дипломний проект бакалавра. З тих пір я не боюсь ніяких труднощів.

- Что не любишь делать?

- З 2000 року по сьогоднішній день я ненавиджу робити домашнє завдання. Це сама нудна справа на світі.

- Как относишься к курению?

- В 2008 році мені захотілось спробувати тютюновий вироб. Але я одразу зрозумів, що це не для мене. В житті багато чого хочеться зробити, тому і спропував палити сигару. Думаю, що гроші, які витрачають на сигарети, могли піти на більш корисну справу. Тому я негативно ставлюсь до подібного.

Если твоя девушка будет курить, но к ней будут чувства, на уровне магнитического притяжения. Каким будет твой выбор: вы расстаетесь или скорее ты ее отучаешь курить?

- У 2010 році у мене була схожа ситуація. Дівчина з якою я зустрічався час від часу палила. Але мені вдалось переконати її в негативному впливі тютюнових виробів. Хоча я знею всже не зустрічаюсь, але вона все одно не палить.

- Скоро планируешь свадьбу?

- У році 2020, не раніше. Але спочатку треба найти дівчину, яка стане для мене нареченою.

- Тебе будет, к тому моменту, 55 лет. Думаешь не поздно?

- У 2020 році хоч мені і буде 55 років, але я буду в чоловіков у повному розквіті сил. Напевно я стану ще привабливіши, ніж сьогодні. Все одно, як кажуть:" краще пізно, ніж ніколи".

- Ты серьезный мужчина, а вот расскажи рецепт твоего любимого блода. 

- В 2014 році я купив собі мультіварку. З нею я зміг приготувати все, що я захочу. Щоб страва була смачніще я завжди намагаюсь щось вигадати, із якимсь рецептом завжди намагаюсь імпровізувати.

- Свою девушку тоже из мультиварки кормить планируешь?

- В 2020 році я зможу найти собі справжню наречену і до того моменту моя мультіварка вже зломанною і сподіваюсь, що моя дівчина буде годувати себе і мене з її сковороди.

- А мне вот интересно, каких габаритов должна быть твоя "жертва"?

- У наші 2010 роки складно найти дівчину з фігурою моделі. Усі дівчатка полюаляють солодке, тому інколи не влізають у свої старі сукні. Що стосується габаритів моєї "жертви", то це повина бути дівчина не вища за мене, якщо вище, то не забагато від мене, я то малий, 165 см якщо не помиляюсь, а що стосується ваги, то не більше 60 кг. Мені потрібна дівчина, яка зможе поміститись на моєму ліжку зі мною, щоб не доводилось спати на килимку біля двері.

- То есть в идеале, ты ищешь девушку как "Статую Свободы"? Маленькую, худенькую и желательно спортивную?

- В 2015 році лише такі дівчата і будуть, адже долар занадто виріс, тому на їжу залишається мало грошей.

- Сам со спортом в каких отношениях?

З 2007 року намагався займатися футболом професійно, але мені потрібно було думати про своє навчання, тому розвиватися у спорті у мене не вийшло. Але на аматоському рівні активно приймаю участь.

- Представительниц какого вида спорта потренировал бы с особым удовольствием?

- Згадуючи 2002 рік, коли на шкільних змаганнях з футболу у нас в команді була дівчина, яка робила помилки як і решта представників чоловічої статі. У той час я був капітаном команди і трохи підвищив голос на гравців, що роблять помилки. Дівчина розплакалася. Тому дівчата дуже ранимі і я не зміг би тренувати їх. Але волейболістки більш приваблюють мене.

В 2013 році я вперше зіграв у Dota 2, мені дуже сподобалось і я граю по сьогоднішній день

- А теннисистки в коротких юбочках и с соблазнительными голосами?

- У 2010 році я почув Марію Шарапову і мене це тільки злякало. Я був у нетверезому стані і засинаючи під теніс, почув Шарапову і подумав, що хтось вбиває бідолашну дівчину.

- Самая соблазнительная персона в мире спорта для тебя на данный момент?

- Якщо згадаємо Афіни 2004 ріко, то можно виділити нашу Яну Клочкову, хоча я за жіночим спортом не спостерігаю.

- Расскажи, как ты понял, что писать про киберспорт очень увлекательно?

- В 2013 році я вперше зіграв у Dota 2, мені дуже сподобалось і я граю по сьогоднішній день. За ці двароки я дізнався багато цікавого і у цьому році почав писати про кіберспорт. Мені це здається цікавою справою. 

На початку 2015 мій друг помітив мої глибокі пізнання в Dota2 і запропонував просувати блог " на Трибуні. Досвід блогерської роботи у мене був, колись просував сайт футбольних новин, тому я не відмовився від такої ідеї.

- Каким способом нашел ?

- В 2014 році я ознайомився з цим сайтов і читав багато новин з з нього. Мені порадив його мій друг, який працює на цьому сайті.

- На сайте много и хорошо девушки. Почему не читаешь их и не зовешь в друзья?Или девушка и футбол, это как ты и плавание?

- В 2014 році я ознайомився з сайтом, точніше це було у грудні. Тому я не встиг ще адаптуватися. 

А дівчина та футбол - це дуже привабливий дует.

- Веришь в интернет романы?

- З часів 2008 року інтернет романи не становились новинкою. І на сьогоднішній день це є актуальною темою, яка насправді діє.

- Какой будет твоя первая реакция, если девушка скажет, что она заинтересовалась тобой после прочтения этого интервью?

- В 2020 році у мене буде наречена, тому уже сьогодні я готовий приймати кандидатури. Але якщо серьйозно, то буде дуже приємно, що я зміг зацікавити когось.

- Ты готов, если так случится переехать ради нее в другой город? Например в Чернигов?

- Вот в 2020 році у мене буде наречена, а до цього моменту я буду працевлаштований, що дасть мені змогу мати сім'ю. А зараз немає ніякого сенсу з переїздом

 Харків -дуже приємний город. Якщо брати до уваги побачень з дівчиною, то у цьому місті багато затишних куточків для закоханних. Я ніколи не думав переїхати жити у друге місто чи країну.

Другие посты блога

djorkaeff: »»
29 января 2015, 11:52
28
Не последняя осень
29 августа 2013, 04:43
Все посты