Tribuna/Хоккей/Блоги/Поки Ви Спали/Як за 7 годин після трейду встигнути на гру своєї нової команди

Як за 7 годин після трейду встигнути на гру своєї нової команди

Близько опівдня за місцевим часом форварди Florida Panthers Нік Б’югстад та Джаред МакКанн дізнались, що їх обміняняли в Pittsburgh Penguins. Вже ввечері вони дебютували за свою нову команду.

Автор — Vovka Vizhnyak
2 февраля 2019, 21:55
2
Як за 7 годин після трейду встигнути на гру своєї нової команди

Близько опівдня за місцевим часом форварди Florida Panthers Нік Б’югстад та Джаред МакКанн дізнались, що їх обміняняли в Pittsburgh Penguins. Вже ввечері вони дебютували за свою нову команду.

Ще зранку Б'югстад та МакКанн були на тренуванні Флориди, жартували з партнерами в роздягальні, а вже за кілька годин мчали в аеропорт. В той же день, о 19-00, їхня нова команда мала гру проти Оттави. Часу обмаль.

Переліт з Маямі в Піттсбург не дуже близький, години три мінімум. Місія можлива?

18-30. Команди виходять на розкатку. Б'югстада і МакКанна немає на льоду.

18-55. Новачки Піттсбурга прибули на арену.

19-05. Гімн. Б'югстад і МакКанн вже на лаві Піттсбурга.

19-07. Початок гри. Погнали!

Ось так, без розминки, без знайомства з партнерами, тренерами, стафом Б'югстад і МакКанн дебютували за нову команду. Б'югстад за 16+ хвилин встиг навіть віддати гольову передачу. Більше того, тренери довірили новачку хвилину в бригаді більшості! 

Після гри Б'югстад зізнався, що йому часто сниться, як він запізнються на матч. Ну от, вчора все було, наче уві сні.

Як виглядає трейд повністю: Дерік Брассар, Райлі Шиен, пік в 2 раунді і два піки в 4 раунді драфту-2019 в обмін на Ніка Б'югстада і Джареда МакКанна.

Результат для Піттсбурга: Пінгвіни попрощались з двома центрами, контракти яких закінчуються влітку. Від Брассара чекали явно більшого: в центрі третьої ланки йому було некомфортно, на фланзі в топ-6 теж реалізувати себе вийшло так собі.

Деріку найкомфортніше грати центра першої чи другої ланки, як у свій час в Оттаві. Тому скоріш за все у Флориді він довго не затримається, бо там на цих позиціях є Барков і Трочек.

Взамін Піттсбург отримав Б'югстада, контракт якого розрахований до 2021 року. Ніка можна пробувати як на позицію центра третьої ланки, так і на фланг до Кросбі/Малкіна. Фактурний форвард обрав собі #27, під яким за Піттсбург у свій час виступав його дядько Скотт Б'югстад.

Результат для Флориди: Тут все теж очевидно. Пантери готуються до літнього міжсезоння, активно звільняючи платіжку. Брассара обміняють ще перед дедлайном. Є великий інтерес до Панаріна і Бобровского. Можливо, вийде підписати одразу обох росіян. Гроші під цих хлопців вже є.

Якщо буде впевненість, що когось з цього дуету зможуть підписати надовго вже найближчим часом, то його спробують виміняти вже перед дедлайном. Не чекаючи літа. Брассар, який починав кар'єру якраз в Коламбусі, мав би зацікавити Blue Jackets. Ціла купа драфт-піків - теж непоганий актив на майбутнє.

***

Більше хокею:

Другие посты блога

Все посты