Tribuna/Бокс/Блоги/Апельсинова кава/Скандал в Польщі. На вечорі MMA хотіли влаштувати бій двійників Зеленського і Путіна

Скандал в Польщі. На вечорі MMA хотіли влаштувати бій двійників Зеленського і Путіна

Але фрік-шоу пройде без зустрічі псевдопрезидентів.

Автор — Ірина Козюпа
6 апреля 2022, 16:30
3
Скандал в Польщі. На вечорі MMA хотіли влаштувати бій двійників Зеленського і Путіна

Але фрік-шоу пройде без зустрічі псевдопрезидентів.

Польська спільнота закликала скасувати бій фейкових президентів

У Польщі хотіли організувати бій двійників Зеленського та Путіна. Це мало стати частиною гала-вечору MMA. Ідея належить польському актору та режисеру Антоні Круліковському. Цього року він очолив новостворену федерацію, яка організовує подібні фрік-шоу.

«Завжди хотів врятувати світ – хоча б символічно. 30 квітня в місті Ополе пройде зустріч двох хлопців, які виглядають, як ті, кому треба серйозно поговорити між собою. Кошти від акції будуть спрямовані на допомогу постраждалим від війни в Україні. Фаворит є тільки один», – написав Круліковський у своєму інстаграмі.

Під час презентації вийшов чоловік у костюмі, схожий на президента РФ. Він погрожував пальцем на камеру і сказав російською: «Я тебе вб’ю». Круліковський заявив, що не битиметься з ним, бо у нього є для цього кращий кандидат. Тоді з’явився фейковий Зеленський, який був одягнений у стилі президента України у воєнні часи. Він кинув рукавичку у двійника Путіна зі слова: «Я тобі покажу». Досить дешеве і примітивне шоу. 

Каміль Глік назвав автора ідеї ідіотом

Польська спільнота гостро розкритикувала актора за поганий жарт і закликала скасувати цю пародію, яка ганьбить не тільки його, але і всю країну. Преса назвала Круліковського відірваним від реальності, а головним боєм вечора протистояння актора з розумом.

Віце-капітан збірної Польщі Каміль Глік залетів у коментарі і не добирав слів – назвав ідіотом і сказав, що його нудить від Круліковського. Це дуже літературний переклад слів футболіста.

Швидко також зреагували в Ополі. Президент міста Аркадіуш Вишневський написав, що не давав своєї згоди на проведення цієї пародії.

«Не давав дозволу на ММА-гала, елементом якої має бути боротьба між псевдопрезидентами. Ополе, як і вся Польща, допомагає біженцям та борцям України. Ми будемо продовжувати це робити! Організатори цього псевдо-івенту не попередили місто про такі неприємні ідеї «просувати» свій захід.

Ось чому я вас запевняю, що ми не дамо їм цього зробити. Вже видав доручення не допустити проведення цієї ідіотської ідеї в Ополі».

Після критики Круліковський написав ще один пост в якому намагався пояснити, що його не так зрозуміли. Вийшло так собі, але бою між двійниками не буде.

«Я розумію ваше занепокоєння цією провокацією, але вірю, що ця ініціатива дасть багато хорошого, адже справжньої бійки не буде. Наша мета – зібрати кошти на допомогу Україні, і вся акція трималася в секреті навіть від інших учасників шоу. Ми хочемо привернути увагу до того, що відбувається в Україні, і можемо надати реальну допомогу», – написав актор.

В коментарях підписники попросили на займатися дурницями і не соромити Польщу на весь світ, адже країна і без цього активно допомагає Україні.

Фото: інстаграм Антонія Круліковського

Другие посты блога

Все посты