Tribuna/Футбол/Блоги/Апельсинова кава/«З кожним матчем басів буде більше». Панасенко з «Вереса» вибухово виконує гімн України 💙💛

«З кожним матчем басів буде більше». Панасенко з «Вереса» вибухово виконує гімн України 💙💛

Співає так ще з першої ліги.

Автор — Ірина Козюпа
7 октября 2021, 09:25
28
«З кожним матчем басів буде більше». Панасенко з «Вереса» вибухово виконує гімн України 💙💛

Співає так ще з першої ліги.

Півзахисник «Вереса» Сергій Панасенко потужно виконав гімн України перед матчем проти «Шахтаря». Відео з «Олімпійського» стало вірусним, а про футболіста заговорила вся країна.

«Якщо співати гімн України , то тільки як Сергій Панасенко💙💛», – написав інстаграм «Вереса» після матчу.

У наступному турі команда в Луцьку приймала «Олександрію». І там вже всі гравці намагалися не відставати від Сергія, але їм є ще над чим працювати. Панасенко вклав всю душу і заспівав гімн України так, що заглушив колонки на стадіоні.

Найдивніше, що гравець співає так яскраво ще з першої ліги, але заговорили про це тільки після матчу з «Шахтарем».

«Просто за прем’єр-лігою більше стежать, – говорить Сергій Tribuna.com, – А я завжди так емоційно виконую гімн. В команді мене підтримують – все нормально. Поки не можемо ще достукатися, щоб усі разом співали. Хоча в матчі проти «Олександрії» всі гарно співали. Не знаю чи буде це так і далі продовжуватися. Я не можу за всіх відповідати. А за себе точно скажу – з кожним матчем басів буде більше і тембр голосу буде все вище і вище.

Дивився програму «Великий футбол». Там теж відзначили цей момент. Навіть провели опитування «Хто має співати гімн України перед матчем України з Боснією та Герцеговиною – DZIDZIO, Монатік чи Сергій Панасенко». 60% проголосували за мене – я був шокований. Але скажу, що їм буде дешевше Монатіка замовити, ніж мене», – жартує футболіст.

Півзахисник Андрій Тотовицький розповів у новому випуску «Трендеця», що у «Десні» теж думали підтримати флешмоб від Сергія, але поки не наважились.

«Стояли з Калитвинцевим. Коли гімн був, він говорить: «Давай заспіваємо, як Панасенко». Так, він молодець, звичайно. Добре це зробив», – сказав Тотовицький Дмитру Поворознюку.

«Було б круто, якби хлопці підтримали і теж так почали співати. Раніше не було такого, що перед матчем обов’язково треба виконувати гімн України. А коли це внесли в регламент (у 2017 року), то я сказав, що буду виконувати від щирого серця. Коли в команді вперше почули моє виконання, то були в шоці. Сказали: «Оце ти молодець, давай так і далі». Мені це додає більше сил».

Коли мова заходить про виконання гімну, то відразу згадують емоційні співи збірної Італії. У «Вересі» навіть змонтували ролик з італійцями та Панасенком.

«Можливо, вони дивилися наші матчу у першій лізі і підглянули цю фішку в мене, – сміється Сергій. – Важко сказати, як саме виникла така ідея. Просто є велике та шалене бажання виконувати державний гімн України. Вважаю, що тут не має чого соромитися чи ніяковіти.

Коли був маленьким, то мені подобалося, як гімн виконує Олександр Пономарьов. Тепер його класно заспівав DZIDZIO. А третім я би виділив Сергія Панасенка.

Сподобалося співати на «Дніпро Арені». Це класний стадіон з хорошою акустикою і сидіння розташовуються близько до поля. Хоча в караоке я так особливо не співаю. Можу виконати якусь улюблену пісню на банкеті, але це велика рідкість. На концерти я теж не особливо люблю ходити».  

У наступному турі після паузи на матчі збірних «Верес» зіграє на виїзді проти «Чорноморця». Не забудьте увімкнути трансляцію раніше, щоб послухати гімн України.

Фото: «Верес»

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты