Tribuna/Футбол/Блоги/Апельсинова кава/Як виглядає світ Андрія Шевченка у соцмережах: багато футболу, гольф і сім’я

Як виглядає світ Андрія Шевченка у соцмережах: багато футболу, гольф і сім’я

Підписались на всіх, за ким стежить тренер збірної України.

Автор — Ірина Козюпа
18 января 2021, 15:20
17
Як виглядає світ Андрія Шевченка у соцмережах: багато футболу, гольф і сім’я

Підписались на всіх, за ким стежить тренер збірної України. 

Соцмережі у сучасному світі – велика сила. У віртуальній реальності ви можете стежити за життям зірок спорту, музики чи кіно. А чиї фото у своїй стрічці бачать і кому ставлять лайки вони? Наприклад, головний тренер збірної України та легенда нашого футболу Андрій Шевченко.

Ми створили акаунт в Instagram, підписалися на всіх, за ким стежить Андрій Миколайович, і тепер трішки більше знаємо, як виглядає його світ очима соцсереж.

Але самого Шевченка не назвеш їхнім фанатом. У нього є офіційні сторінки у Facebook, Twitter та Instagram. Здебільшого в них з’являються анонси матчів національної команди, пам’ятні голи та привітання рідним. А сам Шевченко підписаний на доволі обмежене коло акаунтів. 

Instagram: підписаний на свої колишні команди, стежить за гравцями збірної України

Саме цю соціальну мережу зараз називають ключовим напрямком за охопленням аудиторії. Тут у Шевченка 863 тисячі підписників. Сам тренер збірної України стежить за 123 акаунтами. Ми підписалися на всі, щоб відтворити стрічку, яку Андрій Миколайович може бачити, коли відкриває Instagram.  

Очевидно, що найбільшу частину контенту становить футбол. Шевченко підписаний на акаунти всіх команд, за які виступав – збірна України, «Динамо», «Мілан», «Челсі». Плюс «Шахтар».

З футболістів і тренерів збірної України Шевченко бачить пости Віктора Циганкова, Андрія П’ятова, Жуніора Мораеса, Марлоса, Євгена Коноплянки, Олександра Зінченка, Андрія Ярмоленка, Олександра Шовковського та Андреа Малдера.

Якщо брати світовий футбол, то українець стежить за Роналду, Мессі, Буффоном, Тотті, Пірло, Лемпардом, Мальдіні (та його синами), Анчелотті, Каладзе, Каннаваро, Террі, Бекхемом та іншими зірками. На другому місці – гольф. Шевченко підписаний не тільки на Тайгера Вудса і Рорі Макілроя, але й на десяток інших гольфістів, турніри з гольфу і президента Федерації гольфу України, колишнього депутата Партії регіонів Віталія Хомутинніка.

Серед підписок – Меттью Макконахі, Ділетта Леотта і хлопчик без ніг з Казахстану

З представників інших видів спорту Шевченко підписаний на боксерів Володимира Кличка та Ентоні Джошуа, тенісиста Новака Джоковича, зірок NFL Тома Бреді та Ларрі Фіцджеральда.

Але серед підписок володаря Золотого м’яча-2004 також знайшлося місце зіркам музики, кіно і бізнесу. Шевченко стежить за акторами Меттью Макконахі (віднедавна співвласником футбольного клубу «Остін»), Марком Волбергом, виконавцями Найлом Хораном, Джастіном Тімберлейком, російським Comedy Club та його резидентом Олександром Реввою, Дашею Жуковою (екс-дружина Романа Абрамовича) та італійською телеведучою Ділеттою Леоттою, з якою разом працював експертом на матчах Серії А для DAZN Italia.

Є у підписках Шевченка один незвичайний герой – хлопчик з Казахстану Алі Турганбеков. Він народився без ніг, але це не заважає йому любити і навіть грати у футбол. Алі зустрічався з вже покійним Марадоною, фотографувався з Мессі і нагороджував «Ліверпуль» після перемоги у Суперкубку УЄФА. Також Алі приїжджав в Україну та грав у Футбол з самим Шевченком.

І, звичайно, сім’я. Андрій Шевченко часто постить фото з дружиною і чотирма синами. А в інсті підписаний на Крістен Пазік і сина Крістіана, але його сторінка закрита для користувачів. Так само, як у рідної сестри Шевченка Олени.

Twitter: підписки на спортивні сайти, бейсбольні клуби і мода

У Twitter тренер збірної України має 202 700 фолловерів і стежить за 110 сторінками. Тут є відмінності від його Instagram. А саме – значно більше підписок на діючих топових футболістів, футбольні клуби та медіа-ресурси. Окрім акаунтів УАФ, УЄФА, PGA Tour (гольф), Олімпіад Шевченко читає чимало видань. У першу чергу, італійських – La Gazzetta dello Sport, Tuttosport, Corriere dello Sport, Sky Sport (італійською), ESPN.

Серед футбольних клубів є не тільки рідні «Челсі» та «Мілан», але й «Реал, «Ді Сі Юнайтед» та «Лос-Анджелес Гелаксі».

Цікавими є спортивні вподобання Шевченка (окрім футболу та гольфу) – бейсбольні «Бостон Ред Сокс» та «Нью-Йорк Янкіз», Леброн Джеймс, Олександр Овечкін, Енді Роддік та Новак Джокович.

Також у Twitter завжди стильний тренер збірної України фолловить чимало сторінок, які присвячені моді, стилю та красі.

***

У Facebook є офіційна сторінка Андрія Шевченка, яка активна з 2015 року. За нею стежать більше, як 920 тисяч читачів. Загалом, у всіх трьох соцмережах тренера контент практично однаковий.

«Найперше в телефоні заходжу в Messenger і читаю повідомлення дружини про те, що маю зробити з дітьми – куди їх відвезти й звідки забрати.

Маю багато додатків у смартфоні. Читаю новини на різних колекторах: українському, італійському та англійському. Залежно, через які права їх можна читати. Постійно користуюся Patephone, там слухаю книги й іншу інформацію. Також користуюся сайтом, де приходять дані з біржового ринку.

Зателефонувати мені може будь-яка людина, в якої є мій номер. Я завжди підіймаю слухавку або перенаберу», – говорив в інтерв’ю Андрієві Сеньківу Шевченко про те, як використовує мобільний телефон.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты