Tribuna/Футбол/Блоги/Апельсинова кава/Очки або смерть. Матч «Дніпро-1» – «Динамо» як вечірка на Хелловін

Очки або смерть. Матч «Дніпро-1» – «Динамо» як вечірка на Хелловін

Луческу – майстер Йода, Циганков – Люк Скайвокер.

Автор — Ірина Козюпа
1 ноября 2020, 01:07
14
Очки або смерть. Матч «Дніпро-1» – «Динамо» як вечірка на Хелловін

Луческу – майстер Йода, Циганков – Люк Скайвокер. Ірина Козюпа фантазує.

Потрошила сьогодні домашній урожай гарбузів на ліхтарики Джека. Подумала, що якби не коронавірус, то можна було б традиційно організувати паті на Хелловін. Але так вже сталося, що зараз найкращий костюм – маска на обличчі. А замість розваг матчі УПЛ.

Футболісти – ще ті любителі веселих вечірок і кожного року тішили нашу соцредакцію крутими фото в інстаграм. Але зараз і їм не до пустощів. Тому вирішила зіграти у гру і підібрати відповідний образ героям матчу «Дніпро-1» – «Динамо».

Мірча Луческу – гранд-майстер Ордена джедаїв Йода. Навіть попри те, що сьогодні тренер «Динамо» захищався від дощу капюшоном куртки, а не рушником. Для Містера ця гра цілком могла б стати фільмом жахів. Команду продовжує косити коронавірус. При цьому він зосередився саме на воротарській позиції. З гри вибув Денис Бойко і у тренера не залишилося вибору, як ставити у ворота 18-річного Руслана Нещерета.

Спочатку суперник не надто турбував дебютанта, але перший же удар по воротах перетворився на гол. Рука не піднімається написати щось критичне у бік Руслана. Гол Назаренка був ідеальним. Просто порадіємо, що в УПЛ на один красивий м’яч стало більше.

А Нещерет був у збірному образі Облак-тер Штеген-Едерсон. Ще два роки тому Руслан захоплювався грою цих воротарів.

«Подобається, як Облак грає в рамці, на лінії він просто незрівнянний. Марк тер Штеген – теж чудовий воротар. Однозначно – голкіпер «Манчестер Сіті» Едерсон. Мені подобається його гра ногами. Насправді, прикладів для наслідування вистачає як в Європі, так і в «Динамо».

Цілком можливо, що вже наступного тижня Нещерет зіграє за «Динамо» в Лізі чемпіонів проти «Барселони». Там якраз тер Штеген відновився від травми. Українець зможе зіграти проти того, ким захоплювався. Сподіваюсь, буде ще одна красива історія про молодого таланта киян, який зміг. Не підведи нас, хлопче.

Віктор Циганков – Люк Скайвокер. Тут навіть не має сенсу щось пояснювати. Сам футболіст реально фанатіє від «Зоряних воєн». Сьогодні він зробив цей матч – виконав штрафний після якого Адамюк зрізав м’яч у свої ворота, а наприкінці першого тайму вже сам забив класний гол. І приніс перемогу «Динамо», яка допоможе киянам втримати першу позицію в УПЛ.

Та і загалом Циганков (Скайвокер) проводить космічний місяць і веде свою команду (армію повстанців) до успіху (знищення Зірки Смерті).

Вже згаданому Адамюку залишається образ невдахи. Можливо, якби не цей автогол, то команда Ігоря Йовічевіча могла б вирвати нічию. Цього ми вже не дізнаємось. До речі, харизматичний хорват цілком тягне на роль такого собі футбольного Джеймса Бонда, перед яким таємне керівництво поставило важку місію.

Супряга – людина-невидимка. У минулому сезоні Влад за 19 хвилин оформив хет-трик у ворота «Динамо». Поки у складі киян молодому нападнику не вдається так феєрити. Більше того, Супряга продовжив свою безгольову серію до 7 матчів.

Автор першого голу у матчі Олександр Назаренко – Робін Гуд. Він бореться з багатими, щоб допомогти бідним. У 20-річного півзахисника «Дніпра» вже 3 голи в чотирьох останніх турах УПЛ. Але поки його банді ще важко тягатися з сильними суперниками. Тому поки «Дніпро-1» йде десятим. 

Ну, а Луческу попри всі труднощі, не здається і не програє в УПЛ. Сьогодні «Динамо» під його керівництвом здобуло першу вольову перемогу. 

А в яких образах ви бачили сьогодні учасників матчу?

Фото: «Динамо»

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты