Tribuna/Футбол/Блоги/Апельсинова кава/Русин виграє конкуренцію в Соля – це показали два моменти з «Олександрією»

Русин виграє конкуренцію в Соля – це показали два моменти з «Олександрією»

Наочна демонстрація.

Автор — Ірина Козюпа
7 июня 2020, 23:51
26
Русин виграє конкуренцію в Соля – це показали два моменти з «Олександрією»

Наочна демонстрація.

«Динамо» провело яскравий матч з «Олександрією» – 5:1. Це важлива перемога і три очки в боротьбі за друге місце. А ще багата на події гра: Кадірі замість дискваліфікованого Попова на позиції центрального захисника, дебют Беніто, дубль Буяльського, три пенальті від арбітра Романова і ще кілька цікавих моментів.

Показовим вийшло заочне протистояння нападників киян.

Назарій Русин під час зимової паузи повернувся в «Динамо» і тепер користується своїм шансом. Сьогодні він вийшов у стартовому складі, заробив пенальті і сам його впевненно реалізував. Всього 21-річний форвард забив 2 м’ячі і зробив 3 асисти у 7 матчах після свого повернення з оренди.

На 74-й хвилині Русина замінив Фран Соль. Іспанець запам’ятався моментом, коли не влучив по м’ячу практично з метра у порожні ворота. Ситуацію врятував де Пена, який швидко зорієнтувався і забив свій перший м’яч у 2020 році.

У Соля стильна зачіска, він вчить українську мову і справді багато працює, але такі нагоди треба реалізовувати. Як часто говорить народний фольклор: «Хороший хлопець – це не професія». У цьому сезоні лише один м’яч в УПЛ (всього 14 матчів). Занадто скромно, Фране. Навіть попри всі перешкоди – не підходить під стиль команди, травми, сидіння у запасі. 

В останніх матчах перед карантином і після повернення футболу саме Русин – перший вибір Михайличенка в атаці. І поки все виглядає так, що ця тенденція в «Динамо» збережеться.

Ще один важливий нюанс цього матчу – це суддівство. За перші 30 хвилин Віталій Романов призначив три пенальті, а пізніше залишив «Олександрію» у меншості. Але жодне з цих рішень не стало скандалом. Більше того, Шаран після матчу похвалив арбітра: «Романов робив все правильно, не давав довести до грубої гри».

З початком ери ВАР в українському футболі стало прийнято вважати, що це через технології зросла кількість пенальті і вилучень. Але ж ніт. Першочергова причина – це гра самих футболістів. Просто тепер костоломство та дитячі помилки краще видно. Гравцям треба вже звикати, що тепер в рефері є відеоповтори і голос у вусі, який підкаже у випадку чого.

Фото: «Динамо»

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты