Tribuna/Футбол/Блоги/Апельсинова кава/Донька Олега Кузнєцова – відома акторка. Вона зіграла головну роль у «Скаженому Весіллі 2»

Донька Олега Кузнєцова – відома акторка. Вона зіграла головну роль у «Скаженому Весіллі 2»

Прем’єра фільму – 25 грудня.

Автор — Ірина Козюпа
18 декабря 2019, 14:55
43
Донька Олега Кузнєцова – відома акторка. Вона зіграла головну роль у «Скаженому Весіллі 2»

Прем’єра фільму з Катериною Кузнєцовою – 25 грудня. 

Скоро у прокат вийде українська комедія «Скажене Весілля 2». Головну роль у стрічці виконала донька легенди «Динамо» Олега Кузнєцова – Катерина. Дівчина зіграла наречену, чиє весілля намагається зірвати батько. 

Катерині 32 роки, вона народилася у Києві. У дитинстві мріяла стати оперною співачкою, професійно займалася вокалом. Близько 10 років співала в київському хорі «Вогник», але вирішила вступати до театрального. На це рішення вплинула вистава «Пігмаліон» Бернарда Шоу, в якому грали Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв і його дружина Наталя Сумська. 

«Катя йшла на бюджет, але в університеті, очевидно, вирішили, що ми можемо і заплатити. Пішли на контракт», – розповіли батьки в одному з інтерв’ю.

У 2009 році Кузнєцова закінчила університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Співпрацювала з Молодим театром, під час навчання в магістратурі вела ранкові ефіри на Першому національному. А ще ви точно бачили Катю у рекламній заставці каналу М1 «Кров з молоком», коли дівчат обливали фарбою (Кузнєцова з 2:20).  

Далі були зйомки в кліпі «Городок» групи «Леприконси». Там Катерина зіграла повію, яка приносить кокаїн.

В кіно почала зніматися з 2005 року. Дебют – у російському серіалі «Повернення Мухтара-2» у ролі спортсменки. Тепер у Катерини більше 40 фільмів та серіалів. Одна з найвідоміших її ролей – офіціантка Саша у сіткомі «Кухня». Також вона зіграла головні ролі у стрічках «Королева бандитів 1, 2», «Рік у Тоскані», «Анка з Молдаванки», «Чиста вода біля джерела», «Веселка в небі», «Подаруй мені неділю», «Експрес-відрядження», «Найкращий фільм 3-ДЕ» та інших. Зараз українка одна з найзатребуваніших акторок у Росії. 

З 2011 року Кузнєцова живе та працює у Москві. Переїхала у пошуках творчого росту. У 2014 році вийшла заміж за російського актора Євгена Проніна, але за рік пара розійшлася. Говорять, що шлюб розпався через політичні розбіжності. Чоловік не поділяв патріотичні погляди Катерини. 

«Я – українка і паспорт в мене український. Кожного разу, коли приходжу на проби чи кастинги, то обов’язково кажу, що я з України, бо я цим пишаюся. Мені ріже вухо, коли говорять, що я російська акторка. Розумію, що проживаю на території Російської Федерації, але я українка.

Були моменти, коли мене запрошували зніматися у фільмах про українську історію, яка зараз відбувається, але очима Росії. Я принципово відмовлялася. Мені говорили, що хочуть показати правду, але я сказала, що вона різна», – говорила Кузнєцова у «Світському житті» з Осадчею.

Але в 2016 році в інтерв’ю сайту tochka.net заявила, що належить до артистів, які поза політикою. 

Тривалий час українські режисери не запрошували її зніматися у своїх проектах.

«Існує думка, що я дорога акторка, хоча це зовсім не так. Я навіть готова зніматися безкоштовно, якщо це якась хороша історія», – зізналася Катя у 2016 році. 

Акторка завжди святкує Великдень разом з батьками.

«Безмежно вдячна їм за те, що виховувалася в дуже простій родині. Не вважаю себе золотою молоддю. Жили за коштами. Батько, коли був тренером збірної України, міг спокійно їздити на метро», – розповіла Катя в інтерв’ю газеті «Сегодня».

Донька активно стежить за успіхами батька, який тренує збірну України U-19. Нещодавно вона вітала його з виходом команди в еліт-раунд Євро-2020

Зараз Кузнєцова зустрічається з професійним серфінгістом та бізнесменом Максимом Апліним. Сама займається йогою.

«Мене в дитинстві віддавали на теніс, фехтування. На футбольні ворота ставили, але м’яч летів в один кут, а я – в інший», – пояснює дівчина, чому з неї не вийшло професійної спортсменки.

Але дух переможця все одно присутній у Кузнєцової. 2008 року вона перемогла у проекті каналу 1+1 «Танцюю для тебе!» у парі з хореографом Маратом Нуделем. На виграну премію вони побудували Центр реабілітації для онкохворих дітей при Національному інституті раку.

Катерина вміє не тільки класно танцювати, вона ще й має розкішний голос. Заняття вокалом у дитинстві не пройшли марно. Дівчина навіть змусила Олександра Рибака (того самого, який виграв Євробачення) заспівати українською. Пара брала участь у проекті «Зірка+Зірка-2», але поборотися за перемогу не вийшло через хворобу виконавця хіта «Fairytale». Норвежець білоруського походження достроково залишив проект. 

У вересні цього року за участю Катерини стартував новий сезон проекту «Форт Боярд». Ведучим програми, яка виходить на російському ТБ, став музикант Сергій Шнуров.

Фанати порівнюють Кузнєцову з Шарліз Терон. Символічно, що це одна з улюблених акторок українки. 

Тепер Катерина повернулась в український кінематограф, про що так довго мріяла. 

Фото: Інстаграм Катерини Кузнєцової

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты