Tribuna/Футбол/Блоги/Апельсинова кава/Протистояння «Динамо» з «Маріуполем» втратило свою принциповість

Протистояння «Динамо» з «Маріуполем» втратило свою принциповість

Реакція на перемогу киян – 3:0.

Автор — Ірина Козюпа
24 ноября 2019, 21:55
21
Протистояння «Динамо» з «Маріуполем» втратило свою принциповість

Реакція на перемогу киян – 3:0. 

Люблю матчі «Динамо», бо ніколи не знаєш, чого очікувати від команди. То зіграють внічию з «Карпатами» у чемпіонаті, то красиво виб’ють «Шахтар» з Кубка України, а потім програють їм в УПЛ. Постійні американські гірки. Гірники у цьому плані абсолютно нецікаві – штампують перемоги в УПЛ. Лише одна нічия за 15 турів і плюс 13 очок відриву від другого мicця. Ніякої інтриги.

Протистояння «Динамо» – «Маріуполь» має свою історію, легенди, меми, але сьогодні на полі і за його межами не було абсолютно жодного вогню. Здається, зустріч цих суперників втратила свою принциповість. Власне, сьогодні все вже закінчилося на 21-й хвилині з голом Буяльського. Подальші м’ячі були лише питанням часу – настільки не агресивно грав «Маріуполь». Якби не Гальчук, то рахунок міг бути ще більшим. У киян 27 ударів по воротах, 10 – у площину.

Але в «Динамо» сьогодні погано складалось з реалізацією. Другий та третiй голи прийшли лише наприкінці матчу – Циганков і Вербич зробили рахунок красивим 3:0. Під час другого голу здалося, що Бєсєдін віддав пас п’ятою на Віктора, але повтор показав, що він просто пропустив м’яч. І ще й заліз в офсайд. Ех, Артем.

Власне, чи не головною інтригою стало повернення на поле Кадара і відсутність у заявці нового улюбленця фанатів Попова. Тут теж все просто – Денис отримав ушкодження і дивився матч з трибуни, а Тамаш зіграв спокійно біля своїх воріт. До всього, це 100-й матч угорця в «Динамо».

Робити глобальні висновки по грі з «Маріуполем» немає сенсу. Так, рухалися добре, атакували різноманітно, надійно в захисті, але це все на фоні інертного суперника. Більш-менш реальний рівень поточного стану «Динамо» можна буде побачити в Лізі Європи проти «Мальме». У четвер точно буде цікавіше, ніж сьогодні.

Фото: «Динамо»

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты