Tribuna/Гимнастика/Блоги/Апельсинова кава/«Не очікувала, що можу бути настільки сексуальною». Різатдінова стала другою в «Танцях з зірками»

«Не очікувала, що можу бути настільки сексуальною». Різатдінова стала другою в «Танцях з зірками»

Але Анна була прекрасна.

Автор — Ірина Козюпа
24 ноября 2019, 23:58
21
«Не очікувала, що можу бути настільки сексуальною». Різатдінова стала другою в «Танцях з зірками»

Але Анна була прекрасна

Бронзова призерка Олімпійських ігор-2016 з художньої гімнастики Анна Різатдінова сьогодні змагалася за перемогу у шоу «Танці з Зірками». Її суперницями були – артистка «Дизель Шоу» Вікторія Булітко і актриса Ксенія Мішина (відома завдяки серіалу «Кріпосна»). На жаль, Анна не виграла, посівши друге місце. переможницею стала Мішина.

На шляху до фіналу Анна у парі з хореографом і танцюристом Олександром Прохоровим перетанцювала таких суперників, як TAYANNA, Дзідзьо, Олена Кравець, MARUV, Володимир Остапчук, Серьога та інші. 

Кожен танець оцінювали судді – прима-балерина Катерина Кухар, хореограф Влад Яма, британський танцюрист Франциско Гомес (відкритий гей, виступає проти анексії Криму). Після стартових ефірів до них приєднався 89-річний хореограф Григорій Чапкіс. 

Більшу частину дистанції Анна була у лідерах проекту і отримувала найвищі бали від суддів. Дует Різатдінової і Прохорова називають найбільш технічним на «Танцях з зірками», хоча спортсменку часто критикували за брак пристрасті на паркеті і велику кількість гімнастичних елементів. 

Перед кожним танцем Анна розповідала про підготовку номера, особисте життя і спорт. Гімнастка постійно підкреслювала, що хоче, аби спортсмени в Україні стали такими ж популярними, як зірки шоу-бізнесу. «Мрію, щоб у всьому світі Україну називали спортивною державою».  

Згадуємо всі танці Різатдінової на шляху до фіналу проекту.

Пасодобль під пісню «The Hardkiss» «Коханці» – 29 балів з 30

Анна зізналася, що з перших ефірів хотіла взяти участь у цьому шоу, а Олімпійська медаль дозволила їй отримати запрошення на проект. 

«Мені дуже прикро, що преса пов’язує мене з мільярдером Олександром Онищенком. Я всього досягнула сама, тому не коректно говорити, що я тільки дружина. Олександр – батько моєї дитини, але ми не разом. Він мене просто закрив. Я не готова сидіти вдома, прасувати і прибирати. Цей проект допоміг мені почати життя з чистого аркуша».

Фрістайл під пісню Мадонни «Vogue» – 29 балів з 30

Ведучий Юрій Горбунов перед танцем зазначив, що Анна отримала травму, але їй зробили блокаду (ін’єкція знеболюючих препаратів), і вона змогла виконати номер.

«З хрустом зігнулася і не розігнулася. За 10 хвилин до прямого ефіру викликали швидку. Лікар зробив мені блокаду. Вірила, що біль пройде, а наша пара вийде на паркет.

Я не звикла здаватися. Вперше у житті відчула себе не тільки спортсменкою, але й зіркою. Це як виграти Олімпійське золото», – заявила Різатдінова.

І додала, що Мадонна – її кумир. 

Віденський вальс під пісню Христини Соловій «Тримай» – 28 балів з 30

Гімнастка зізналася, що навіть на Олімпійських Іграх їй не було так складно.

Після танцю Влад Яма заявив, що чекає від Анни більшого. «Хочеться, щоб ви позбувалися своїх гімнастичних звичок, тримали плечі трохи нижче. Щоб перемогти, ви кожного тижня маєте нас вражати і дивувати».

Румба під пісню Гару «I Put A Spell On You» – 40 балів з 40

Цю румбу Різатдінова присвятила всім, хто пам’ятає своє перше кохання. Танець назвали одним із найвідвертішим на проекті, а Влад Яма пожартував, що відчув себе у найдорожчому стриптиз-клубі, в якому тече дах. 

«Аня, ви зірка цього паркету. Знаю, що людям спорту, а особливо гімнастам, трішки легше даються танці, але складніше з акторською грою, танцювальною харизмою, подачею. Це не у вашому випадку. Все настільки професійно, що я навіть побачив вас переможцями шоу», – не приховував свого захоплення MONATIK, який у цьому ефірі долучився до команди суддів. 

«Мені було соромно виходити на головний паркет країни оголеною, але я навіть сама не очікувала, що можу бути настільки сексуальною», – прокоментувала свій виступ Різатдінова.

Ф’южн під пісню Кеті Перрі «Rise» – 26 балів з 30

Цей танець Анна присвятила всім спортсменам.

«До Олімпіади я готувалася 17 років. Моя мама – тренер. Вона завжди знала, що олімпійська медаль буде моєю. Коли я потрапила до збірної України з художньої гімнастики, то зрозуміла, що це як армія для чоловіків.

Попри біль і втому, ти маєш працювати. Конкуренція була настільки жорсткою, що ми ненавиділи одна одну. Але завдяки цьому ми стали залізними солдатами. Перед Олімпіадою мене навіть запрошували до збірної Росії, але я завжди мріяла прославляти Україну», – розповіла гімнастка. 

Втім судді не надто високо оцінили шпагати Різатдінової.

Франциско Гомес: «Занадто багато спорту. Прошу до танцю».

Влад Яма: «Ганно, я дуже поважаю ваші спортивні досягнення, але хочу, щоб на цьому шоу все ж таки танцювали».

Катерина Кухар: «Ви ще та піранья. На місці ваших конкурентів я б боялася не тільки ваших шпагатів, але і ваших зубів. Ваші хейтери накинуться на вас за ваші бездоганні гімнастичні рухи, але було вдосталь піруетів і турлянів. Не здавайтесь».  

Ча-ча-ча під пісню DNCE «Cake By The Ocean» (Саундтрек до фільму «Сімейка Aдамсів») – 29 балів з 30

Анна прислухалася до зауважень і в наступних номерах робила більше ставку на танці. Влад Яма похвалив, що у цьому номері не було жодної гімнастики.

«Коли я йшла на цей проект, то думала, що танці для призера Олімпійських Ігор – це раз плюнути. На 6 тижні я чітко розумію, що сили зникають, а з’являються нові синці і розтяжки. У великому спорті мною рухала медаль. А зараз – фінал», – сказала Різатдінова.

Танго під пісню Imagine Dragons «Natural» – 30 балів з 30

Цього разу організатори вирішили перетасувати пари. Різатдінова танцювала пристрасне танго з Дмитром Жуком. Після танцю Влад Яма назвав Анну джокером проекту.

Самба під пісню Jason Derulo «Swalla» (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) – 40 балів з 40

Анна заявила, що хоче перемогти на шоу, як колись Лілія Подкопаєва.

«Техніка – моя перевага, але це ще не все. Я доведу, якою може бути Різатдінова. Цей кубок має тримати спортсмен».

Після танцю один із ведучих шоу Потап запитав чи допомагають у побуті гімнастичні навички. Анна сказала, що може ногою закрити багажник в авто. Згодом в інстаграмі виклала відео-доказ своїх слів.

Хіп-хоп під пісню MONATIK «LOVE IT ритм» – 40 балів з 40

Різатдінова знову згадувала Онищенка.

«Я пережила дуже болісне розлучення зі своєю коханою людиною – Олександром Онищенком. Зараз хочу довести йому, що все можу сама. І я вже майже у фіналі. І нехай колишні шкодують про те, що вони втратили».

Класичний балет під пісню «Black Swan Soundtrack» – «A Swan is Born» – 38 балів з 40

Найважчий період Анни на шоу. «Я втратила близьку для мене людину – свого дідуся.  Він приклад для мене, як потрібно боротися за життя, не дивлячись на хвороби  та біль».

Після танцю Різатдінова ледь не знепритомніла у прямому ефірі. У спортсменки піднявся тиск, їй викликали швидку. 

Ча-ча-ча під пісню Shawn Mendes і Camila Cabello – «Señorita» – 37 балів з 40

Фішка номера – до пари приєднався грузинський продюсер і головний герой шостого сезону шоу «Холостяк» Іраклі Макацарія. Катерина Кухар назвала ноги Різатдінової найсексуальнішими на проекті. 

Квікстеп під пісню C2C «Happy» – 40 балів з 40

Кухар визнала цей квікстеп найкращим у сезоні і аплодувала стоячи. 

Модерн під пісню katya (екс-Ассоль) «Моя мама» – 37 балів з 40

Цей танець Анна подарувала своєму сину Ромі, який після номеру вибіг на паркет з квітами для мами. 

«З появою сина, я стала ніжнішою. Це мій головний фанат, заради якого я все це роблю. «Танці з зірками» змінили моє життя. Танець має неймовірну здатність заліковувати душу. На початку проекту у мене була величезна рана.

Я була в дуже розбитому стані. Вдячна цьому проекту, який мене врятував. У мене з’явилося багато справжніх друзів, яких у мене не було раніше. Не дивлячись на те, що ми суперники, ми одна сім’я».

Джайв під пісню Portugal «Fill it still» – 39 балів з 40

Після танцю Яма пожартував, що у багатьох офісах техніки менше, ніж у цієї пари. 

Танго під пісню Bob Sinclar «Kiss My Eyes» – 30 балів з 30

На цій стадії до учасників долучилися судді. Влад Яма став головною зіркою номера. За сюжетом він виконав чотири ролі, грав покоївку і навіть приймав душ. Це один з найвеселіших номерів сезону.

Далі фінал – сьогодні о 21.00.

Фото: 1+1, Інстаграм Ганни Різатдінової

Другие посты блога

Все посты