Tribuna/Футбол/Блоги/Апельсинова кава/Кадірі – найкращий в «Динамо» прямо зараз, Караваєв – засів в півзахисті

Кадірі – найкращий в «Динамо» прямо зараз, Караваєв – засів в півзахисті

«Динамо» без Циганкова зіграло внічию з «Олімпіакосом».

Автор — Ірина Козюпа
9 июля 2019, 01:05
24
Кадірі – найкращий в «Динамо» прямо зараз, Караваєв – засів в півзахисті

Перший серйозний суперник. «Динамо» зіграло внічию з «Олімпіакосом» – 1:1 на зборах в Австрії.

* «Динамо» зіграло третій матч на зборах. Цього разу проти серйозного суперника «Олімпіакосу». Нагадаємо, греків кияни нещодавно пройшли в 1/16 фіналу Ліги Європи. 

* «Динамо» зіграло за звичною для цих зборів схемою – 4-1-4-1. Олександр Хацкевич з кожним наступним матчем все менше схильний до авантюр: Бойко – Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора – Вербич, Кадірі, Шепелєв, Гармаш, Караваєв – Соль. Ще в першому таймі травмувався Беньямін Вербич, його замінив на де Пена.

* Другий матч поспіль з капітанською пов’язкою виходить Тамаш Кадар. Дивний вибір, адже угорець мало не в кожному інтерв’ю наголошує, що не говорить російською/українською, а команда і тренер не знають англійської. Більше того, рівень гри угорця періодично не зовсім відповідає статусу лідера і капітана. Чого тільки варта втрата м’яча у другому таймі, яка ледь не призвела до голу. 

* Де Віктор Циганков? Це вже майже детективна історія. Коментатор матчу Вадим Власенко мало не божився, що футболіст просто працює за індивідуальною програмою і ніхто не збирається його продавати. Але на офіційному сайті киян так і не було ніякої інформації про травму чи ушкодження Віктора, як і його коментарів. Запасаємося попкорном.

* Вже очевидно, що Хацкевич награє Караваєва у півзахисті. За три матчі екс-капітан «Зорі» жодного разу не грав у захисті. Ще один сигнал того, що ситуація з Циганковим не така однозначна. 

* Денис Гармаш знову зіграв невпевнено. Але примудрився у першому таймі заробити для киян пенальті, а в другому – перспективний штрафний. 11-метровий реалізував Фран Соль, який ну дуже хотів забити. З гри у іспанця не дуже виходило. Наприклад, він не зміг точно замкнути простріл у 5 метрах від воріт. Русин вийшов на заміну аж наприкінці матчу. Хацкевич традиційно не потішив Назарія великою кількістю ігрового часу.

* Кадірі – топ, машина, яка виділяється на полі не лише зачіскою. Він найкращий гравець «Динамо» просто зараз. Але і він не безгрішний. Моментами не встигав за м’ячем і губив свою позицію. 

* «Динамо» пропустило вже на 5-й хвилині. «Олімпіакос» підловив киян на контратаці, а Буханакіс замкнув простріл з лівого флангу. Кендзьора десь загубився у цьому моменті. 

* «Олімпіакос» виглядав цікавішим і швидшим за «Динамо». Так, греки раніше почали готуватися до сезону. Але питання до змісту гри, особливо у півзахисті. Поки не зрозуміло, який футбол хоче грати «Динамо». У другому таймі Хацкевич провів 5 замін. На поле вийшли два чемпіона світу Попов і Цітаїшвілі.

* Більше 33 тисяч глядачів дивилися трансляцію матчу онлайн на YouTube. У той час як на матчі чемпіонату у кращому випадку збирається половина з цієї цифри. У чаті було просто пекло. Краще футболістам не читати думки фанатів про свою гру.

Наступну гру «Динамо» зіграє у вівторок о 19:00 проти ФК «Цирль».

Фото: «Динамо»

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты