Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол у всіх його проявах/Де і як зараз грає рівненський Верес

Де і як зараз грає рівненський Верес

Ще не в Рівному, але вже поряд

Автор — NZL
19 июля 2018, 13:37
4
Де і як зараз грає рівненський Верес

   Оновлений Верес провів перший офіційний матч цього сезону. Мені вдалось відвідати цю гру особисто, тому хочу поділитись своїми враженнями. Це був матч попереднього етапу кубку України. Грали в Млинові, містечку, яке знаходиться на відстані приблизно 50 км від Рівного. Це райцентр рівненської області, населення якого становить близько 9000 осіб. Стадіон у досить непоганому стані, поблизу гарної річки. Трибуни невеличкі, всього два сектори, але під накриттям, розраховані на 1500 людей. Ось так вони виглядають без вболівальників:

Ці фотографії було зроблено одним рівненським виданням після реконструкції стадіону, яка відбулася осінню. 

Газон також у хорошому стані, принаймні на вигляд

На цьому стадіоні вже колись проходили матчі професійних команд, у сезоні 2003/04 місцевий клуб Іква грав також у другій лізі. Це, доречі, був перший клуб Володимира Гоменюка, який зараз є головним тренером Вереса.

З Рівного прибуло досить багато вболівальників, клуб організував автобус, а ще велика кількість приїхала сама, так як добратись з обласного центру до Млинова не проблема. Їхати потрібно приблизно 1 годину. Вартість проїзду клубним автобусом становить 65 грн. якщо їхати самому на маршрутці, то це обійдеться в 80 грн. в обидві сторони.

Були і активні вболівальники

Також приїхало близько десяти людей із Закарпаття підтримати Минай. Сутичок та заворушень ніяких не було, лише рівненські підлітки інколи кидали петарди, а одного разу запалили димовуху.

Загалом на футболі зібралось 1012 людей, що доволі непогано, як для робочого дня. Квиток вартував 50 грн. Також можна було купити програмку на матч та атрибутику клубу.

В програмці я нарахував чомусь тільки 13 гравців, які є в заявці Вереса

Суперник, закарпатський Минай, мав у своєму складі декілька відомих у минулому футболістів: Михайло Кополовець (екс-Карпати), Олег Допілка (екс-Динамо).

Гра була не надто багата на моменти, загалом рівна, але все ж з невеличкою перевагою Миная. Верес трохи краще зіграв у першому таймі, Минай - у другому та в додотковому часі. Рівняни поки що сируваті, закарпатці виглядали більш зіграними. Основний час закінчився в нічию 1:1, причому Верес врятувався лише за кілька хвилин до кінця гри. Додатковий час також не виявив переможця. Все вирішувала серія пенальті. Перших 18 !!! ударів були точними, лише коли черга дійшла до останніх польових гравців, футболіст Вереса не зміг переграти голкіпера суперника. Воротар рівнян не відбив жодного пенальті, хоча саму гру провів дуже впевнено. Минай переміг з рахунком 10:9 і пройшов далі.

Місцевий телеканал Рівне1 вів онлайн-трансляцію в ютубі. 

Ситуація щодо стадіону в Рівному все ще не зрушила з мертвої точки, ніхто точно не знає коли почнеться і тим більше закінчиться реконструкція, але клуб існує, вболівальники підтримують рідну команду і це вселяє надію, що футбол у Рівному буде жити.

P.S. Матч у записі:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты