Tribuna/Футбол/Блоги/Новини Бананого футболу/ЧОМУ ПРОГРАЛА ЗОРЯ ?! Куди виходити Зорі?

ЧОМУ ПРОГРАЛА ЗОРЯ ?! Куди виходити Зорі?

Луганська «Зоря» вже у першій сутичці за вихід до групового етапу Ліги Європи, впевнено «розгромилась» чим й скористався австрійський «Рапід». В чом були основні огріхи української команди, та які шанси наразі мають луганчани, аби продовжити боротьбу саме в другому по силі, турнірі УЄФА?

20 августа 2021, 04:25
ЧОМУ ПРОГРАЛА ЗОРЯ ?! Куди виходити Зорі?

Луганська "Зоря" вже у першій сутичці за вихід до групового етапу Ліги Європи, впевнено "розгромилась" чим й скористався австрійський "Рапід". В чом були основні огріхи української команди, та які шанси наразі мають луганчани, аби продовжити боротьбу саме в другому по силі, турнірі УЄФА?

Відверті емоції після матчу: Українські клуби, що виступають у єврокубках, вже привчили своїх вболівальників, не надіятись на кращі результати, та миритися "з тим, що маємо". Отож тепер роль безжального ката на себе примиряли "Луганчани". Враження після матчу дуже негативні. Те, як деякі гравці "Зорі", відіграли цей матч, наштовхує на думку, що команда виконала поставлене перед собою особисто завдання. Вже у першому матчі гарантувати собі вихід у груповий етап дебютного турніру "Ліга Конференції". І навіть без долі сарказму... Можливо, воно і краще?! Ну, справді якщо ми виходимо на гру проти команди, яка нічим краще за тебе не грає, також допускає помилки, також має недоліки у свої грі, як в атаці, так і в обороні, чому тоді карають лише нас???

"Рапід" відзначився трьома голами завдяки "відмінній грі" оборони "Зорі" не хочеться обливати брудом команду, але інакше ніяк, така сувора реальність, адже навіть австрійські режисери трансляції матчу "офігіли" коли тільки показували один момент у повторі, а тут обрізка, передача, гол.(((

Особисто я сьогодні зовсім не побачив командну гру "Зорі", усе якось надіялись, що може якось той таки заб'є, а воно ніяк і не залетіло(хоч моментами здавалось що ось-ось) особисто командна гра як в обороні так в атаці — провальна. Скільки моментів атакувальна ланка "луганчан" попусту змарнувала коли могли віддавати надійну передачу на вільного гравця?(що це не зосередженість, чи особистий маркетинг своєї кар'єри?!) Не хочеться винити ні Шевченка, ні Жуніньо, інших гравців "Зорі" (яких є за що) адже це конкретний провал усіх! Так, якщо б кожен індивідуально зіграв надійніше, то може матч закінчився не з таким рахунком, і може навіть в нашу користь. Але у футбол грають 11 гравців, 11 перемагають, а не один чи два, так само, це стосується й у випадку програшу. Вині усі.

Дуже образливо адже австрійська команда не була неймовірна непереможна щоб програвати з таким рахунком, сьогодні в цьому матчі "Зоря" сама себе розгромила. Сама себе покарала, а не нападник "Рапіду".

Дуже кволий та не "поВОРОТНИЙ"матч (як удар Сайядманеша) у виконані гравці "Зорі", будемо чекати матч відповіді як не крути, у якому... з моєї точки зору, вже навіть неважливо, переможуть вони "Рапід", чи ні, але вони, мають показати усім свій "мужицький характер", за яким кожен український вболівальник знає, що це команда "МУЖИКИ".

Усім натхнення люди!!!

З вами були новини Банного футболу, ще по-футболимось!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов