Tribuna/Футбол/Блоги/Новини Бананого футболу/Гол Яремчука: Результативна дія чи випадковість?

Гол Яремчука: Результативна дія чи випадковість?

Український форвард Роман Яремчук вчора (10 серпня) офіційно дебютував за португальську «Бенфіку», і вже в першому матчі відзначився забитим м’ячем . Так це був автогол! Але невже все-таки усе зводиться до випадковості й долі фарту нашого козака Яремка?) Цей...

11 августа 2021, 15:47
10
Гол Яремчука: Результативна дія чи випадковість?

Український форвард Роман Яремчук вчора (10 серпня) офіційно дебютував за португальську «Бенфіку», і вже в першому матчі відзначився забитим м'ячем . Так це був автогол! Але невже все-таки усе зводиться до випадковості й долі фарту нашого козака Яремка?) Цей матеріал допоможе нам знайти відповідь на питання: "всупереч яким фактором стався цей автогол"? . Отож, розберімо цей епізод поступово, враховуючи всі фактори, та рахунок матчу який був на той час на полі. Яремчук вийшов заряджений на гол, це було дуже помітно, особливо зверніть увагу на перший слайд.

Це та сама контра атака з якої прийшов гол у ворота "Спартака": на скріншоті можливо не дуже видно, але Роман махає руками та показує партнеру щоб той відав передачу (але схоже що поки взаємодії немає тому не зрозумів партнер Романа, куди йому віддавати на хід, чи на противагу..)

Атака продовжилась вже з флангу, Яремчук же займає позицію у зоні "закінчення атаки", це слайд 2 На цьому слайді видно, що Роман очікує верхової передачі(чи просто хоч якоїсь передачі) але погляньте тільки-но, як діє Роман Яремчук..(продовження слайд 3)

Він втікає від захисників (які пасивно його опікували) та відкривається для партнера щоб отримати м'яча. Заряджений центр форвард "Бенфіки" отримує м'яча, обробляє, та власноруч вже розпочинає атаку яка просто "приречина" на успіх "орлів".

На 4 слайді Яремчук він віддає шикарну передачу (якої не було нагадую, якщо б він не відкрився,та не отримав б м'яча) на Маріо, та трохи помітно, що не вистачає швидкості Роману, але він забігає в свою вже рідну "бомбардирську зону" (зона закінчення) де вже сталося результативний удар.

На 5 слайді ми бачимо удар Яремчука який привіз спочатку до одного рикошета, потім до іншого... Але це вже всім зрозуміла пластина ніби-то "це була випадковість" єдина випадковість тут, на мою думку, сталося коли після невдалого пасу Маріо на "повільно відкриваючого" Яремчука захисник московського "Спартака" погано обробив м'яч та по суті сам йому асистував та програв боротьбу.

Отож, проаналізуваши всі дії Яремчука до цих двух рикошетів, явно слід віддати належне Роману, що той автогол був не просто "випадковість" від початку цього гольового моменту, який розпочав саме Яремчук своїм відкривання, своїм шикарним пасом(чірпачком на Маріо) і єдине що невдалося Роману це швидко заняти позицію у завершальнії фазі, ну але там вже пощастило, але щастить тому кому щастить)))

Також "ВАЖЛИВИЙ ФАКТ" я гадаю те, що мотивувало Романа Яремчука у цьому дебютному матчі за "Бенфіку" тай одразу в ЛЧ, це ті 57 хвлн(ні не ті, що він зіграв в цілому за ДК) А ті 57 хвлн, що він відіграв у Лізі Чемпіонів за бельгійський "Гент", у минулому сезоні (Пам'ятаєте, проти кого??) Доречи в плей-офф ЛЧ, він ще не грав, про стадію групового єтапу взагалі мовчу... Але зараз Яремчук має дуже великі шанси стати лідером "Бенфіки" особливо з такою розумною грою яку він продемонстрував із своїми результативними діями на футбольному полі.

Не знаю скільки тут вишло по сторінкам, але до слова кажучи, наразі це проаналізовано лише один момент, за його декілька хвлн зіграних на полі, (ДЕБЮТНИХ ХВЛН).

Розумію що так швидко робити висновки не слід, але не пророкувати Роману результативний сезон за "орлів", я, та ви, гадаю просто не можимо. Дуже хочется щоб у Романа все вийшло, і щоб наші гравці завжди радували нас гідною грою у таких турнірах.

З ВАМИ БУЛИ "НОВИНИ БАНАНОГО ФУТБОЛУ" УСІМ УСПІХІВ

Ставте + якщо сподобався матеріал)

Лучшее в блогахБольше интересных постов