Tribuna/Футбол/Блоги/Новини Бананого футболу/Генк – Шахтар: прогноз на вугільне дербі

Генк – Шахтар: прогноз на вугільне дербі

Вже сьогодні о 21:00 Донецький Шахтар зустрінеться у першому матчі 3 кваліфікаційного раунду плей-офф Ліги Чемпіонів у Бельгії із «Генком». Для команди Де Дзербі це перший такий серйозний поєдинок у рамках кваліфікації до групового раунду ЛЧ тому я гадаю,...

3 августа 2021, 18:58
Генк – Шахтар: прогноз на вугільне дербі

Вже сьогодні о 21:00 Донецький Шахтар зустрінеться у першому матчі 3 кваліфікаційного раунду плей-офф Ліги Чемпіонів у Бельгії із «Генком». Для команди Де Дзербі це перший такий серйозний поєдинок у рамках кваліфікації до групового раунду ЛЧ тому я гадаю, що вже сьогодні ми побачимо «новий Шахтар». Шахтар який пропагандує свій футбол оновлений, під проводом нового тренера.

Генк

Головний Тренер: Джон ван ден Бром

Найкращий бомбардир команди: Тео Бонгонда у трьох матчах Вінгер відзначився чотирма забитими м'ячами.

Генк як і Шахтар вже відіграв дві офіційні матчі у новому сезоні, але на відміну від команди Роберта Де Дзербі команда Джона ван ден Брома змогла набрати лише одне очко. В останньому матчі поступилися Остенде з рахунком 3-4. Мінусами «Генка» є не стабільна гра в обороні всупереч тому що команда бореться до кінця та навіть програвавши походу матчу як «Остенде», та «Брюгге» у матчі за суперкубок Бельгії, гравці забивали та іноді навіть зрівнювали рахунок, але знову ж пропускали та програвали матч. Також має проблеми бельгійці з основним форвардом команди нігерієць Пол Онуачу в минулому сезоні в 41 матчі забив 35 голів і віддав п'ять гольових передач. Але наразі забив аж 0 за 62 зіграні хвилини в новому сезоні. Його історія чимось нагадує ситуацію із Романом Яремчуком, який ідентично із нігерійцем відчув, що переріс чемпіонат Бельгії, але розірвати контракт та полетіти як горда орлиця у вільні повітряні простора виявилось не так просто. Ну коротко кажучи головний тренер почав менше ігрового часу залишати нігерійцю тому зараз більш небезпечним для «Шахтаря» є вінгер Тео Бонгода у новому сезоні відзначився чотирма забитими м'ячами.

Шахтар Донецьк

Головний тренер: Роберто Де Дзербі

Найкращий бомбардир команди: Траоре Л. два забиті м'яча у двох матчах

«Шахтар» змінив тренера накупив масу нових гравців та почав іх адаптацію для розуміння нової тактики італійського спеціаліста. Вже є результат у вигляді двох перемог з загальним рахунком 5-1. Добре проявив себе центр форвард Ласина Траоре який відзначився двома голами у двох зустрічах «гірників» також непогано виглядають новачки Педріньо, Марлон. Є звичайно проблеми в обороні «шахти», але це можна списати ще на незіграність недооцінку суперника як із матчем з аутсайдером «Інгульцем».

Явно наразі пані «Вікторія» схиляється в бік «українських гірників» статистика, атмосфера в команді, та габарити Ласина Траоре (центр захисники «Генка» вага 75-84 кг) на мою думку так і відбудеться тому віддам перевагу у першому матчі «Шахтарю» хоч гадаю що «Генк» також спуску не дасть.

#Мійпрогноз Генк 1-3 Шахтар

Лучшее в блогахБольше интересных постов