Tribuna/Футбол/Блоги/Новини Бананого футболу/Орендоморец

Орендоморец

Чотирнадцять. Саме така кількість орендованих гравців із київського «Динамо» перейшло до лав «моряків».

1 августа 2021, 17:34
4
Орендоморец

Одеський Чорноморець не встиг ще дебютувати в елітарному дивізіоні Україні як вже став наслуху у всієї української, футбольної, спільноти. На жаль, приводом стало не результативні досягнення під час зборів одеської команди, а безглузда трансферна політика босів «Чорноморця», під проводом «київських князів».

Чотирнадцять. Саме така кількість орендованих гравців із київського «Динамо» перейшло до лав «моряків». Новачками одеського клубу стали воротар Владислав Кучерук, захисники Данило Скорко, Денис Кузик, півзахисники Євген Смирний, Георгій Цітаішвілі, Микола Михайленко, Юрій Тлумак, Вадим Мащенко, Богдан Білошевскій, Ярослав Надольский, нападники Євген Ісаєнко та Данило Сухоручко. Потім до своїх колег приєднався Владислав Ванат та як стало нещодавно відомо, орендували ще й захисника Мохаммеда Кадірі.

На таку пертурбацію вектору розвитку клубу, вже відреагували ультрас та вірні фанати «моряків» м'ягко кажучи їм такі зміни не по душі. Вже мали розмову із гравцями та головним тренером Юрієм Морозом де відверто висловили «що їм тут не раді» вболівальники «Чорноморця» які до слова історично являються ворожими вболівальниками один для одного. А тут ще такий масовий перехід гравців «Динамо» в «Чорноморець» ультрас «моряків» можливо зрозуміти їх обурення.

Якщо проаналізувати всі ці події, що почались цими теплими, літневими днями, то по суті нічого нового не сталося))) Упл продовжує нас радувати ще однією «веселою» історією «аля Орендоуполь» Шахтаря 2.0 тощо. Не хочеться ображати та віяти негатив на цю історію, але по-іншому ніяк. Мало нам однієї команди у вищій лізі ̶ азовський «Маріуполь», через яку наш футбол деградує, і ніяк не розвивається від того, що не розвиваються гравці, так тепер інший приморський клуб осяде якірцем та продовжить тягнути український футбол на дно.(минай: та-та пішов я нафіг)

І навіть складно винити босів «Динамо»(хоч по суті все почалось з їх рішень), більш того їх сміливістю можна тільки захоплюватися, не знаю чия це була ідея, але схоже на те, що та людина у колишньому житі, була тренером «Шахтаря». Гравці київського «Динамо» всупереч закриття чемпіонату дублерів ю-21 залишились напризволяще й оскільки більшість молодих гравців київському гранду виявились непотрібні, рішення відати в оренду є не таким поганим,… тільки-но не 14 гравців!?, ну не ж в один клуб...!?

Як нам розвивати чемпіонат, гравців, якщо наразі у нас два клуби, чиї гравці можуть навіть не зіграти проти свого «старшого брата» і звичайно, для наших грандів це чудово, адже за два кола +6 очків, у разі перемоги (самому смішно) «ой як добре» буде, оцінюючи щільні перегони між «Шахтарем» та «Динамо». Ось тільки в «мінусах», як завжди молоді перспективні гравці, що попадають у цю зону комфорту, та з часом осідають як пісок на дні моря(чи просто попадають у ДТП у стані алкогольного сп'яніння як дехто).

Наразі одеська команда стартувала невтішними двома поразками із загальним рахунком 6-0, вболівальники на останньому матчі, у Дніпрі, вивісили банер «Одесса.+14 Мороз» та додали «Черноморец будет штормить», на мою думку погрози продовжується і на ближчому матчі в Одесі очікується буря. Щось мені здається це довго не протримається, ну не зможе Динамівська молодь добитися признання одеситів, із такими результатами так точно. Гадаю тренерський штаб під керівництвом Юрія Мороза покине тренерську лаву до зимного міжсезоння, в інакшому випадку спекотно буде навіть у бурхливу непогоду.   

Лучшее в блогах
Больше интересных постов